Coyote Ugly FCI Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Amstaffy psy młodzież mozna prosić ślicznie:oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
CarmelChoco Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Przykro mi drogie Panie:lol: Nie zamierzam w związku spędzić pół dnia:evil_lol:Co uda mi się zerknąć i przepisać to podam Wam na priv.:p Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 CarmelChoco napisał(a):Przykro mi drogie Panie:lol: Nie zamierzam w związku spędzić pół dnia:evil_lol:Co uda mi się zerknąć i przepisać to podam Wam na priv.:p moze uda na te amstaffy:oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
katik Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 to moze ja jeszcze poproszę o cairn teriery, :) ile bedzie suczek w szczeniakach ;) Quote
Frytela Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 a ja mam inne źródła informacji co do stawek, tylko musze je troche pomeczyc :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Frytela napisał(a):a ja mam inne źródła informacji co do stawek, tylko musze je troche pomeczyc :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: nie przyznawaj sie bo teraz Ciebie bedą meczyć :diabloti: Quote
Frytela Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 to i tak nic nie da bo pewnie mi bedzie trudno wymeczyc stawke w moich rasach, a co dopiero inne xD Quote
BlackSheWolf Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 no ale moze ci sie uda :D ja tam jakbym sie postarala to moze tez bym miala xD wkoncu naleze do ZK i ma sie znajomosci.. haha :evil_lol: Frytela pewnie cie znajde na wystawie :cool3: cieszysz sie ? :diabloti: bo widzialam cie juz na wystawie we Wlocławku w zeszlym roku. Quote
AlaNowak Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 CarmelChoco- mozesz niezly biznes zrobic w tej chwili:evil_lol: Quote
CarmelChoco Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Mogę,ale nie zrobię:placz:Byłąm dziś w Związku,ale nie miałam możliwości "podejrzenia"czegokolwiek.Przykro mi.Może w poniedziałek znowu tam zajrzę,specjalnie dla Was;) Quote
KaRa_ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ja ostatnio dzwoniłam i dość nie miła Pani (nie znała słowa dzień dobry i dowidzenia) powiedziała,że przyszłym tygodniu będą stawki;) Quote
CarmelChoco Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 No to super!:multi:Oszczędzę sobie schadzki:evil_lol: Quote
Frytela Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 BlackSheWolf napisał(a):no ale moze ci sie uda :D ja tam jakbym sie postarala to moze tez bym miala xD wkoncu naleze do ZK i ma sie znajomosci.. haha :evil_lol: I udało sie :evil_lol: BlackSheWolf napisał(a): Frytela pewnie cie znajde na wystawie :cool3: cieszysz sie ? :diabloti: bo widzialam cie juz na wystawie we Wlocławku w zeszlym roku. oooo bo ja byłam z rodzinką Głowackich z twojego oddziału ;) czego nie przyszlas? xD A w tym roku mam nadzieje ze wreszcie sie odnajdziemy xD Quote
Agappe Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 CarmelChoco napisał(a):Mogę,ale nie zrobię:placz:Byłąm dziś w Związku,ale nie miałam możliwości "podejrzenia"czegokolwiek.Przykro mi.Może w poniedziałek znowu tam zajrzę,specjalnie dla Was;) trzymamy kciuki!!!! :) Quote
BlackSheWolf Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Frytela napisał(a): oooo bo ja byłam z rodzinką Głowackich z twojego oddziału ;) czego nie przyszlas? xD A w tym roku mam nadzieje ze wreszcie sie odnajdziemy xD a przyjde w tym roku :razz: tylko, ze ja nie wystawowo a w goscine :roll: Quote
Frytela Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a przyjde w tym roku :razz: tylko, ze ja nie wystawowo a w goscine :roll: no to super, czekamy ;) Quote
bodzia78 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 CarmelChoco napisał(a):Może w poniedziałek znowu tam zajrzę,specjalnie dla Was;) To ja bym poprosiła o kl mł w collie rougch PSY i SUKI :loveu::loveu::loveu: Quote
CarmelChoco Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 bodzia78 napisał(a):To ja bym poprosiła o kl mł w collie rougch PSY i SUKI :loveu::loveu::loveu: Oh oh oh.JAcy Wy wszyscy jesteście niecierpliwi:lol: Wiem,że katalog będzie w przyszłym tygodniu!:) Jeżeli faktycznie zahaczę o Związek to postaram się zapisać co nieco na kartce a jeżeli nie...to cierpliwość jest złotą cechą:lol: Quote
MARS Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 KaRa_ napisał(a):Ja ostatnio dzwoniłam i dość nie miła Pani (nie znała słowa dzień dobry i dowidzenia) powiedziała,że przyszłym tygodniu będą stawki;) A to zapewne pani obsługująca sekretariat, a dokładniej jak to fachowo na stronie napisano "starszy referent do spraw finansowych". Dlatego chodzę do oddziału tylko jak bardzo muszę... Quote
BlackSheWolf Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 MARS napisał(a):A to zapewne pani obsługująca sekretariat, a dokładniej jak to fachowo na stronie napisano "starszy referent do spraw finansowych". Dlatego chodzę do oddziału tylko jak bardzo muszę... ja w Łodzi w zwiazku bylam tylko 2 razy... hm... ale nie pamietam tej pani :cool3: mam nadzieje, ze w tym roku bedzie ładna pogoda na wystawie :cool3: Quote
Chelsea10 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Witam! Nadal poszukuję transportu z Rzeszowa do Łodzi na sobotę (jedna osoba + średnia sunia). Pozdrawiam serdecznie Quote
AlaNowak Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Czy jakas osóbka nocuje w Łodzi z soboty na niedzielę i orientuje się czy jest jescze gdzieś wolne miejsce za przystępną cenę??? Z psem oczywiście;) Quote
bellatriks Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 AlaNowak napisał(a):Czy jakas osóbka nocuje w Łodzi z soboty na niedzielę i orientuje się czy jest jescze gdzieś wolne miejsce za przystępną cenę??? Z psem oczywiście;) Alu, zapytaj KaRę - ona nocuje na Brzoskwiniowej, a jeśli plan miasta mam dobry:diabloti: to stamtąd jest całkiem fajny dojazd na wystawę;) Quote
Recommended Posts