kika22 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Iwona1984 napisał(a):cała banda zgłoszona ?? U mnie jedna suka, a u koleżanki narazie jeden pies. Reszta zobaczymy:roll: A czy ty przypadkiem nie zglaszałaś psika w tym samym czasie co ja? Na wystawie w Katowicach? Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 kika22 napisał(a):U mnie jedna suka, a u koleżanki narazie jeden pies. Reszta zobaczymy:roll: A czy ty przypadkiem nie zglaszałaś psika w tym samym czasie co ja? Na wystawie w Katowicach? nie ja dopiero 31 zgłaszałam :diabloti: Quote
pokoik1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 panienkabubu napisał(a):Już jesteśmy w kontakcie :cool3: Różyczka napisał(a):Potwierdzam :evil_lol: Super :multi: Już jakiś czas zbieram się w sobie, żeby Cię poznać, Różyczko :multi: Quote
Różyczka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Jeśli tylko kojarzysz jak wyglądam to podchodź śmiało ;). Nie jestem taka straszna :evil_lol:, żeby aż trzeba było się zbierać :cool3:. Zapewniam. Chętnie Cię poznam. Będziesz w Łodzi?? Quote
pokoik1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Różyczka']Jeśli tylko kojarzysz jak wyglądam to podchodź śmiało ;). Nie jestem taka straszna :evil_lol:, żeby aż trzeba było się zbierać :cool3:. Zapewniam. Chętnie Cię poznam. Będziesz w Łodzi?? Czy to może Ty? Oczywiście ta na dwóch nogach, nie na czterech :) Quote
KaRa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Wydzwoniłam 7miejsc hoteli/schronisk/pensjonatów to albo nie ma miejsc, albo bez zwierząt albo ceny że hoho:shake: Quote
pokoik1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Tu też: http://www.wikom.pl/syrenanoclegi/strona1.htm i tu: http://www.booking.com/hotel/pl/hoteliknazdrowiulodz.pl.html dzwoniłaś? Quote
Różyczka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 pokoik1 napisał(a):Czy to może Ty? Tak ja :oops: pokoik1 napisał(a):Oczywiście ta na dwóch nogach, nie na czterech :) Domyśliłam się :evil_lol: o którą z nas pytasz. Byłaś i nie podeszłaś:mad: Quote
pokoik1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Niestety, byli tam tylko moi wysłannicy :cool3:, fotograf i psiur Gummiś. W Łodzi będę wystawiać w V grupie. To chyba w inny dzień, teraz zauważyłam, że Kasia jedzie bez nas...... :shake: Quote
KaRa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='pokoik1']Tu też: http://www.wikom.pl/syrenanoclegi/strona1.htm i tu: http://www.booking.com/hotel/pl/hoteliknazdrowiulodz.pl.html dzwoniłaś? W syrenie ze względu na kota na korytarzu z psami nie można, a w tym drugim zarezerwowane:shake: Quote
Różyczka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 pokoik1 napisał(a):W Łodzi będę wystawiać w V grupie. To chyba w inny dzień, teraz zauważyłam, że Kasia jedzie bez nas...... :shake: Aha. Szkoda w takim razie :(. Może uda nam się spotkać gdzie indziej. KaRa_ napisał(a):W syrenie ze względu na kota na korytarzu z psami nie można, a w tym drugim zarezerwowane:shake: Miałam taki sam problem dopóki mnie nie "uratowano" ;). Może popytaj czy ktoś nie jedzie. Trochę czasu jeszcze zostało. Dzwoniłaś pod taki numer:042 657 38 74 to jest chyba na Górniczej. Miałam dzwonić, ale już mam transport może Tobie się uda Quote
KaRa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Różyczka napisał(a): Miałam taki sam problem dopóki mnie nie "uratowano" ;). Może popytaj czy ktoś nie jedzie. Trochę czasu jeszcze zostało. Ale mi nic nie da czy ktoś nie jedzie czy nie, bo ja bo będę w oba dni na wystawie:shake:. Jestem załamana chyba przyjdzie mi spać na dworcu:lol::lol::lol: Quote
Różyczka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 To fakt transport nic nie da. Nie poddawaj się trochę czasu jeszcze jest. Jeszcze taki numer znalazłam, ale to chyba coś droższego 042 632 8773 na Narutowicza Quote
Light of Shin-Ra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Poszukuję transportu dla jednej osoby i dwóch niedużych suczek do Łodzi z Krakowa lub okolic na 04.05. dorzucam się oczywiście do kosztów. Quote
Jureja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Mam identyczny problem co KaRa.czy ktos zna namiary na jakies noclegi w Łodzi? Quote
KaRa_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jureja napisał(a):Mam identyczny problem co KaRa.czy ktos zna namiary na jakies noclegi w Łodzi? Właśnie dla nas obu szukałam ale jak słyszą seter i owczarek średniej wielkości to nie chcą w hotelach psów:shake: Quote
izabela.szczepaniak Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Witam Może jest już gdzieś napisane we wątku ale czy mógłby mi ktoś podać dokładny adres gdzie będzie wystawa??:roll: Quote
Zuza i Noddy Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja wysłałam wczoraj meilem zgłoszenie, to dzisiaj potwierdzili i nawet dzwonic nie musze. Quote
izabela.szczepaniak Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ponawiam pytanie!!! Proszę niech ktoś mi poda dokładny adres!!!!!! Quote
bellatriks Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ul. Świętej Teresy od Dzieciątka Jezus 56/58 Stadion K.S "START" Quote
izabela.szczepaniak Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Łooo !!!!!!!!! Dzięki postokroć :modla::modla::modla::modla: Quote
Nor(a) Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A jest jakiś spis wystawców na stronie? na spokojnie...jeszcze nie zamknięto zgłoszen ;). Lodz chyba podaje tylko ilosciowke, przynajmniej tak bylo w poprzednich latach. Quote
Zuza i Noddy Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Tak tylko pytam po prostu, nie żeby mi się spieszyło. Quote
Recommended Posts