Różyczka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Termin przyjmowania zgłoszeñ upływa : 3 1 m a r c a 2 0 0 8 r. OP£ATY ZA UCZESTNICTWO [SIZE=3]Za pierwszego psa (z katalogiem) ................. 95 PLN Za każdego nastêpnego psa ...................... 80 PLN Za psa w klasie szczeniąt .......................... 45 PLN Para Hodowlana ........................................ 45 PLN Grupa hodowlana ...................................... 45 PLN Młody Prezenter ........................................ 20 PLN Za psa w klasie Weteranów i psy ras polskich ................................................................ bezpłatnie ( pod warunkiem doprowadzenia psa na Wystawê / bez katalogu ) Opłata za wczeoeniej zgłoszonego psa wniesiona na Wystawie .............................................. 150 PLN więcej informacji http://www.zkwp.lodz.pl/html/index.php OBSADA SĘDZIOWSKA SOBOTA: GRUPA I, III, IV, V, VI, X GRUPA I EWA BUKŁAD – Polska Bergamasco, Owczarek Belgijski – Groenendael, Owczarek Belgijski – Malinois, Owczarek Belgijski – Tervueren, Bouvier des Flandres, Owczarek Południoworosyjski-Jużak MIECZYSŁAW GĄTKOWSKI – Polska Owczarek Niemiecki SOPHIA KALUZNIACKI – USA Bearded Collie, Owczarek Staroangielski-Bobtail, Owczarek Szetlandzki, Welsh Corgi Cardigan, Welsh Corgi Pembroke ALEKSANDRA LUBASZKA – Polska Owczarek Podhalański, Polski Owczarek Nizinny SVETLANA SHEVCHENKO-Ukraina Owczarek Szkocki Długowłosy, Owczarek Szkocki Krótkowłosy STEFAN STEFIK – Słowacja Ceskoslovensky Vlcak, Saarlooswolfhund, Slovensky Cuvac MIROSLAV VACLAVIK – Czechy Australian Stumply Cattle Dog, Australian Cattle Dog, Biały Owczarek Szwajcarski,Owczarek Australijski /typ amerykański/, Puli, Komondor, Schipperke, Border Collie, Owczarek Francuski Beauceron, Owczarek Francuski-Briard GRUPA III JAN GAJEWSKI – Polska Yorkshire Terrier psy i suki klasa pośrednia, otwarta, championów MARINA GERASIMOVA – Rosja American Staffordshire Terrier, Cairn Terrier, Norwich Terrier RAMUNE KAZLAUSKAITE – Litwa Bullterrier Miniaturowy, Bullterrier, Staffordshire Bull Terrier JAROSLAV MATYAS – Słowacja Terrier Szkocki, Border Terrier, Dandie Dinmont Terrier, Manchester Terrier, SealyhamTerrier, Skye Terrier, Kerry Blue Terrier, Niemiecki Terrier Myśliwski, Parson Russel Terrier, Jack Russel Terrier WOJCIECH MYSZKOWSKI – Polska Australian Silky Terrier, Terrier Australijski, Terrier Czeski, Lakeland Terrier, Irish Glen Of Imall Terrier, Irish Soft Coated Wheaten Terrier, Yorkshire Terrier psy i suki klasa szczeniąt,młodzieży, weteranów JOANNA SZCZEPAŃSKA-KORPETTA – Polska Airedale Terrier, Foksterier Krótkowłosy, Foksterier Szorstkowłosy, Terrier Irlandzki OTAKAR VONDROUS – Czechy West Highland White Terrier, Terrier Walijski GRUPA IV MAŁGORZATA LORENC – Polska Jamnik Długowłosy Króliczy, Jamnik Długowłosy Miniaturowy, Jamnik Długowłosy Standardowy, Jamnik Krótkowłosy Króliczy, Jamnik Krótkowłosy Miniaturowy, Jamnik Krótkowłosy Standardowy. Jamnik Szorstkowłosy Króliczy, Jamnik Szorstkowłosy Miniaturowy, Jamnik Szorstkowłosy Standardowy GRUPA V MARIA CECCARELLI - Włochy Chow Chow Czarny, Niebieski, Chow Chow Rudy, Samojed, Alaskan Malamute TIBOR HAVELKA - Słowacja Akita, Akita Amerykańska, Shiba, Szpic Włoski KAREL HORAK – Czechy Siberian Husky REVAZ KHOMASURIDZE – Rosja Nagi Pies Peruwiański Średni, Szpic Mały Biały, Szpic Mały Kolorowy Klasyczny, Szpic Mały Kolorowy Współczesny, Szpic Miniaturowy, Szpic Wilczy, Łajki wszystkie, Karelski Pies na Niedźwiedzie, Norsk Lundenhund, Islandzki Szpic Pasterski, Podengo Portugalski Krótkowłosy, Eurasier STEFAN STEFIK – Słowacja Basenji, Tai Ridgeback Dog GRUPA VI GUFFANTI GIANNINIA – Włochy Alpejski Gończy Krótkonożny, Gończy Berneński, Gończy Schillera, Petit Basset Griffon Vendeen, Grand Basset Griffon Vendeen, Pozokowiec Bawarski, Posokowiec Hanowerski DOROTA KUCZYŃSKA-STANDEŁŁO – Polska Dalmatyńczyk, Gończy Polski, Ogar Polski STREFAN STEFIK – Słowacja Basset Hound, Basset Artezyjsko-Normandzki, Gończy Słowacki, Gończy Styryjski, Slovernsky kopov, Bloodhound, Porcelaine GRUPA X ANTONIN MUDRA – Czechy Chart Polski, Chart Rosyjski-Borzoi, Whippet DUSAN PAUNOVIC – Serbia Chart Afrykański-Azavakh, Chart Arabski-Sloughi, Chart Arabski-Taigan, Chart Perski- Saluki, Chart Szkocki-Deerhound, Greyhound NIEDZIELA: GRUPA II, VII, VIII, IX GRUPA II ISTVAN CSEPAI – Węgry Doberman, Hovawart, Tosa JAN GAJEWSKI – Polska Appenzeller, Entlebucher, Berneński Pies Pasterski, Duży Szwajcarski Pies Pasterski MARINA GERASIMOVA – Rosja Czarny Terier, Cane Corso, Anatolian, Bloholmer, Dog Kanaryjski, Pirenejski Pies Górki, Shar Pei SOPHIA KALUZNIACKI – USA Dog Niemiecki Arlekin i Czarny, Dog Niemiecki Błękitny, Dog Niemiecki Żółty i Pręgowany RAMUNE KAZLAUSKAITE – Litwa Sznaucer Miniaturowy Czarny, Sznaucer Miniaturowy Pieprz i Sól, Sznaucer Olbrzym Czarny, Sznaucer Olbrzym Pieprz i Sól REVAZ KHOMASURIDZE – Rosja Owczarek Kaukaski, Owczarek Środkowoazjatycki, Bernardyn Długowłosy, Bernardyn Krótkowłosy, Leonberger JAROSLAV MATYAS – Słowacja Buldog Amerykański, Pinczer Miniaturowy, Pinczer Średnia, Sznaucer Miniaturowy Biały, Sznaucer Miniaturowy Czarno-Srebrny, Sznaucer Średni Czarny, Sznaucer Średni Pieprz i Sól, Sarplaninac IGOR MIOĆ – Chorwacja Bokser Pręgowany, Bokser Żółty, Buldog Angielski ANNA ROGOWSKA – Polska Dogue de Bordeaux, Landser, Nowofundland STEFAN STEFIK – Słowacja Bullmastiff, Dog Argentyński, Fila Brasileiro, Mastif Tybetański, Mastiff, Mastino Napoletano, Mastif Hiszpański, Mastiff Pirenejski, Pies z Majorki JURGEN WULFF – Niemcy Rottweiler GRUPA VII GUFFANTI GIANNINIA – Włochy Mały Munsterlander, Duży Munsterlander, Pointer, Seter Angielski, Seter Irlandzki, Seter Irlandrzki Czerwono-Biały, Seter Szkocki-Gordon HENRYK STĘPKA – Polska Wyżeł Czeski Szorstkowłosy-Fousek, Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy, Wyżeł Niemiecki Szorstkowłosy, Wyżeł Weimarski Długowłosy, Wyżeł Weimarski Krótkowłosy, Wyżeł Węgierski Krótkowłosy GRUPA VIII MARIA CECCARELLI – Włochy Cocker Spaniel Amerykański – wszystkie kolory, Cocker Spaniel Angielski – wszystkie kolory, Springer Spaniel Angielski, Lagotto Romaniolo STANISŁAW FIRLIK – Polska Golden Retriever psy i suki klasa pośrednia. O\otwarta, użytkowa, championów, weteranów ELŻBIETA SOBIESZCZAŃSKA – Polska Barbet, Clumber Spaniel, Springer Spaniel Walijski, Golden Retriever psy i suki klasa szczeniąt i młodzieży, Nova Scotia Duck Toling Retriever, Hiszpański Pies Dowodny, Płochacz Niemiecki MIROSŁAV VACLAVIK – Czechy Curly Coated Retriever, Flat Coated Retriever, Labrador Retriever psy i suki klasa szczeniąt i młodzieży OTAKAR VONDROUS – Czechy Labrador Retriever psy i suki klasa pośrednia, otwarta, użytkowa, championów i weteranów GRUPA IX TIBOR HAVELKA – Słowacja Buldog Francuski, Mops KAREL HORAK – Czechy Chin Japoński, Brabantczyk, Coton de Tulear, Gryfonik Belgijski, Gryfonik Brukselski, Hawańczyk, Lhasa Apso , Rosyjski Toy Terrier, Shih-Tzu, Spaniel Tybetański, Terrier Tybetański, ANTONIN MUDRA – Czechy Boston Terrier, Chiński Grzywacz, Cavalier King Charles Spaniel, King Charles Spaniel, Lwi Piesek DUSAN PAUNOVIC – Serbia Chihuahua Długowłose, Chihuahua Krótkowłose, Papillon, Pekińczyk, SVIETLANA SHEVCHENKO – Ukraina Bichon Friese, Bolończyk, Maltańczyk IWONA URBANOWSKA – Polska Pudle Quote
bellatriks Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 A ja będę jako widz:multi: Oj, znowu coś się dziwnego z godzinami dzieje.... Pisząc tego posta widziałam wypowiedzi AnkiW i d_orki..... :/ Quote
AnkaW Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :placz::placz: a tak mi się marzyło że grzywki dostaną się Panu Horakowi :roll: Quote
Light of Shin-Ra Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Mam ochotę na taki wyskok ale ten sędzia z Czech:diabloti: Quote
AnkaW Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 d_orka napisał(a):A Antonin Mudra jest "nieteges":cool1:? Nie mam pojęcia, nie znam, ale chciałam Pana Horaka w akcji na żywo zobaczyć :evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 szkoda ze tydzien wczesniej w Opolu jest ten sam sedzia :shake: a Opole mam blizej i polowe taniej ... Quote
Błyskotka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 MARIA CECCARELLI ciekawe co to za jaka :evil_lol:. Quote
REDA&MELA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 hmmm... sędzia goldenów kl. szczeniąt, jakoś mnie nie przekonuje:shake:. Quote
aleb Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 KaRa_ napisał(a):My może się skusimy;) My również :) Quote
Monyka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Beagle sędziuje GUFFANTI GIANNINIA co niestety nie zostało uwzględnione na spisie, bo ponoć się zgubiło :cool1: Quote
mkkm Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A kto sędziuje rhodesiany ? - też się gdzieś zagubiły...;) Quote
jefta Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Monyka napisał(a):Beagle sędziuje GUFFANTI GIANNINIA co niestety nie zostało uwzględnione na spisie, bo ponoć się zgubiło :cool1: wiadomo coś o nim, bo mi google tylko ten wątek wypluwają :razz:. On kiedykolwiek sędziował cokolwiek :eviltong: Quote
Talagia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 jefta napisał(a):wiadomo coś o nim, bo mi google tylko ten wątek wypluwają :razz:. On kiedykolwiek sędziował cokolwiek :eviltong: Nas tez sedziuje i pierwszy raz słysze to nazwisko :-o Powaznie sie zastanowie czy zglosic, bo cos wlosi nigdy nie przynosili nam szczęścia :diabloti: Quote
bellatriks Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Talagia napisał(a):Nas tez sedziuje i pierwszy raz słysze to nazwisko :-o Powaznie sie zastanowie czy zglosic, bo cos wlosi nigdy nie przynosili nam szczęścia :diabloti: Skoro jakiś nowy, to może mało doświadczony i warto spróbować? :cool3: A nuż wygracie:diabloti: Quote
Talagia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 bellatriks napisał(a):Skoro jakiś nowy, to może mało doświadczony i warto spróbować? :cool3: A nuż wygracie:diabloti: Szczerze mówiąc wolałabym opis od znającego sie na rzeczy sedziego :diabloti: Wygrana nie jest nam narazie do niczego potrzebna :evil_lol::evil_lol: Quote
cenzo Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Talagia napisał(a):Szczerze mówiąc wolałabym opis od znającego sie na rzeczy sedziego :diabloti: Wygrana nie jest nam narazie do niczego potrzebna :evil_lol::evil_lol: No wlasnie...Pan podobno bardzo sympatyczny, znany we Wloszech, hoduje Pointery, ale jego wiedza przynajmniej na temat gordonow znikoma, lubuje sie w wielkich glowach. Cudow bym sie po sedziowaniu nie spodziewala:lol: aaa...jeszcze mi polecono aby nie trymowac do niego seterow:diabloti: Quote
Talagia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 cenzo napisał(a):No wlasnie...Pan podobno bardzo sympatyczny, znany we Wloszech, hoduje Pointery, ale jego wiedza przynajmniej na temat gordonow znikoma, lubuje sie w wielkich glowach. Cudow bym sie po sedziowaniu nie spodziewala:lol: O moje dzieciaki mają głowy akurat udane :evil_lol: Ale do pointerów nie bardzo podobne :diabloti: wiec, moga sie nie spodobać :evil_lol: cenzo napisał(a):aaa...jeszcze mi polecono aby nie trymowac do niego seterow:diabloti: Tydzień wcześniej CACIB w Opolu i trzeba ładnie wygolić, wiec chyba na Łódź nie odrosną :evil_lol: Quote
zakla Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Wielka szkoda, bo mieliśmy ogromną nadzieję na to, że amerykańska sędzina dostanie amerykańską rasę, ale oczywiście się nie udało i mamy czecha:shake: Więc niestety się nie pojawimy... Quote
AnkaW Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A ja pojadę jak znajdę kogoś kto mnie zabierze :roll: Quote
Recommended Posts