Nata Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Dzisiejszy dzień jest niezwykły Mieszkam sobie pod Poznaniem w małej wiosce Od pewnego czasu fascynuje sie katalonczykami Nawiazalam nawet kontak z hodowla z Niemiec, bo w Polsce z tego co wiem tej rasy sie nie hoduje Wracam dziesiaj ze spaceru z moimi psiurami i widze pare idaca ze smiesznym kudlaczem Krotka wymiana zdan o pieskach Tak sie przygladam ich psiurowi i......to katalonczyk!!! Jeszcze nie moge uwierzyc Spotkac u mnie na wsi katalonczyka to tak jak zobaczyc tramwaj Okazalo sie ze jakies 8 lat temu byla w Polsce hodowla katalonczykow Szkoda ze teraz nikt sie nie zainteresowal ta rasa Potrzebuje troche czasu zeby ochlonac :P Quote
betty_labrador Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 fajnie, fajnie :) a chcesz nabyc takiego psa? Quote
martan Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Moja koleżanka także zafascynowana jest tą rasą, nawet juz zamawiala sobie psa. Nawiazala kilka kontaktow z najlepszymi hodowlami na świecie. Sledzimy jej fascynacje tą rasą od kilk u lat, za równa ona oraz my jezdzimy dośc duzo na wystawy i zapewniam Cie ze nie bylo w Polsce miotu tych psów, chyba ze nie w ZKwP. Na pewno bysmy o tym wiedzieli :lol: Quote
Rauni Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 W miniony weekend na wystawie we Wrocławiu widziałam katalończyka :) To suka Dschowo's JUANA, mieszka we Wrocławiu (Wrocław silny w rzadkie owczarki, już dwa pirenejskie tu mieszkają ;)) Quote
Monia-Fionia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Jak rasy hiszpańskie, najlepiej wejść na stronę Hiszpańskiego Związku Kynologicznego www.rsce.es Co prawda chyba tylko po hiszpańsku, ale zawsze warto. W ogóle Hiszpanie mają wiele stron pośiwęconym swoim rasom. Quote
LALUNA Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Juane po domowemu Milkę można spotkać na treningach agility w klubie de Luks jakby kto chcial pogadać z właścicielka o rasie.;) Quote
zulugula Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Owczarek kataloński - znaleziony - szuka domu: http://www.dogomania.pl/forum/f7/owczarek-katalonski-szuka-domu-znaleziona-owczarka-katalonskiego-133372/#post11947050 Quote
Dolinka1 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Witam, jestem właścicielką owczarka katalońskiego, suczki, którą sprowadziłam ze Szwecji, z hodowli Hot Pot's. Ma ona niecały roczek. Zaczęłam jeździć z nią na wystawy, byłam w Bydgoszczy w tym roku. Chętnie pogadam. Pozdrawiam Dolinka Quote
Dolinka1 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Zdjęcia Inki umieściłam w galerii. Z tego co ja wiem to miotu w Polsce nie było. Oprócz mojej suni jest jeszcze we Wrocławiu, której zdjęcie już tu wklejono. Jeszcze raz pozdrawiam Dolinka Quote
Gos d`Atura Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Witamy kolejną przedstawicielkę rasy :hand: Fotka nasza tutaj jest jeszcze z okresu młodzieżowego, postaram się wstawić jakieś aktualne. Stronkę mamy chwilowo w przebudowie, ponieważ w najbliższym czasie szykujemy się na małe katalończyki. Dolinka, wysłałam Ci PW. Pozdrawiamy, Magda i Milka Quote
Ninka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Dziewczyny, jesli ktorejs z Was nie zalezy na rasowym psiaku, a chcialoby by pomoc slicznemu pieskowi w typie rasy ze schronu-serdecznie zapraszam!!! http://www.dogomania.pl/forum/f1169/mix-pon-owczarek-katalonski-pies-z-reklamy-szuka-domu-poznan-140802/#post12515890 Quote
nikar Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jestem właścicielką suni być może owczarka katalońskiego.Nie wiem tego na pewno,ponieważ moją sunię adoptowałam z warszawskiego schroniska, jednak wszystko wskazuje na to,że może nim jest.Oczywiście niezależnie od tego,czy jest nim czy nie jest to najukochańszy pies na świecie:))))):loveu:Podobno już jest hodowla w Polsce, a nawet widziałam ogłoszenie o sprzedaży owczarka katalońskiego:))) Pozdrawiam wszystkich Monika:razz: Quote
shangri_la Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 pieknosci :loveu: obserwuje szczylki na zywo wlasciwie od urodzenia i msuze przyznac ze sa zaje :lol: zwkaszcza faworyt :cool3: i berta :) pozdrowienia Quote
Rauni Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Słodziaki straszne :) Czekamy na katalończykowy spacerek ze szczylem :) Quote
Recommended Posts