Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiejszy dzień jest niezwykły Mieszkam sobie pod Poznaniem w małej wiosce Od pewnego czasu fascynuje sie katalonczykami Nawiazalam nawet kontak z hodowla z Niemiec, bo w Polsce z tego co wiem tej rasy sie nie hoduje Wracam dziesiaj ze spaceru z moimi psiurami i widze pare idaca ze smiesznym kudlaczem Krotka wymiana zdan o pieskach Tak sie przygladam ich psiurowi i......to katalonczyk!!! Jeszcze nie moge uwierzyc Spotkac u mnie na wsi katalonczyka to tak jak zobaczyc tramwaj Okazalo sie ze jakies 8 lat temu byla w Polsce hodowla katalonczykow Szkoda ze teraz nikt sie nie zainteresowal ta rasa Potrzebuje troche czasu zeby ochlonac :P

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Moja koleżanka także zafascynowana jest tą rasą, nawet juz zamawiala sobie psa. Nawiazala kilka kontaktow z najlepszymi hodowlami na świecie. Sledzimy jej fascynacje tą rasą od kilk u lat, za równa ona oraz my jezdzimy dośc duzo na wystawy i zapewniam Cie ze nie bylo w Polsce miotu tych psów, chyba ze nie w ZKwP.
Na pewno bysmy o tym wiedzieli
:lol:

• 10 months later...
Posted

W miniony weekend na wystawie we Wrocławiu widziałam katalończyka :)

To suka Dschowo's JUANA, mieszka we Wrocławiu (Wrocław silny w rzadkie owczarki, już dwa pirenejskie tu mieszkają ;))

• 2 years later...
Posted

Witam, jestem właścicielką owczarka katalońskiego, suczki, którą sprowadziłam ze Szwecji, z hodowli Hot Pot's. Ma ona niecały roczek.
Zaczęłam jeździć z nią na wystawy, byłam w Bydgoszczy w tym roku. Chętnie pogadam.
Pozdrawiam
Dolinka

Posted

Zdjęcia Inki umieściłam w galerii.
Z tego co ja wiem to miotu w Polsce nie było. Oprócz mojej suni jest jeszcze we Wrocławiu, której zdjęcie już tu wklejono.
Jeszcze raz pozdrawiam
Dolinka

Posted

Witamy kolejną przedstawicielkę rasy :hand:
Fotka nasza tutaj jest jeszcze z okresu młodzieżowego, postaram się wstawić jakieś aktualne. Stronkę mamy chwilowo w przebudowie, ponieważ w najbliższym czasie szykujemy się na małe katalończyki.
Dolinka, wysłałam Ci PW.
Pozdrawiamy,
Magda i Milka

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Jestem właścicielką suni być może owczarka katalońskiego.Nie wiem tego na pewno,ponieważ moją sunię adoptowałam z warszawskiego schroniska, jednak wszystko wskazuje na to,że może nim jest.Oczywiście niezależnie od tego,czy jest nim czy nie jest to najukochańszy pies na świecie:))))):loveu:Podobno już jest hodowla w Polsce, a nawet widziałam ogłoszenie o sprzedaży owczarka katalońskiego:)))
Pozdrawiam wszystkich
Monika:razz: