Folen Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wiem, mało trochę, ale może jutro coś się mi uda jeszcze wrzucić.. I dziękować nie trzeba, w końcu po coś tu jestem ;] Quote
majqa Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Leneczko !!! Gdzież ten domuś !!! :-( Quote
Diana S Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 majqa napisał(a):Wybacz Diano ale myślę, że nie czytasz postów...:shake: Sunia nie jest już w schronie. faktycznie nie doczytała... nadrobiłam zaległości :p. Quote
majqa Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Dziękuję !!! ;) Pozdrawiam Diano !!! :lol: Quote
majqa Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Lenka, ku mojemu zdumieniu, co wpisuję na podstawie znanej mi relacji, sprawia wrażenie karnej suni. Po daniu klapsa nie zabiera się do "amputacji ręki", mało tego posłusznie wędruje na wskazane miejsce...:-o Quote
majqa Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Nie zapominajmy o Lence !!! W górę miniaturko !!! Quote
majqa Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Lenuśka na spacerze pilnuje się opiekunki, nie odbiega od niej nigdzie daleko. Czasami jednak jak zacznie coś obwąchiwać to sterczy w tym miejscu dosyć długo i trzeba na nią czekać. ;) Nie reaguje jeszcze na swoje imię, więc jest to pewne utrudnienie. Jak jest na smyczy i widzi inne psy to szarpie i szczeka ale nie jest to szczekanie agresywne tylko raczej takie zaczepne. :evil_lol: Wdzięczy się, jak na kobietkę przystało. ;) Choć jest młodziutka mogła mieć już szczeniaczki, bo sutki ma trochę wyciągnięte. Generalni sunia jest miła i grzeczna. Quote
majqa Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Cmokusie w cudnego, figlowatego pycholka, Lenuś!!! Mam nadzieję, że nie śni Ci się teraz schroniskowa buda, brrrr....:shake: Quote
Diana S Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 majqa napisał(a):Jak jest na smyczy i widzi inne psy to szarpie i szczeka ale nie jest to szczekanie agresywne tylko raczej takie zaczepne. :evil_lol: Jakbym widziała moją Daisy :p. Robi dokładnie to samo... Słoneczko kochane...:loveu: Quote
majqa Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Przepraszam czytających, że mogę zaledwie podnieść tylko wątek. Mam zerowy stan informacji. Nie mam się czym poposiłkować by tu przekazać. :shake: Wielka szkoda...:roll: Quote
majqa Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Lenka jest już po zabiegu sterylizacji. Byli na nią chętni Państwo ale nie jest mi wiadome, dlaczego się rozmyślili.:-( Quote
Diana S Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 słoneczko jak się czujemy dziś? Dobranoc ci życze... Quote
majqa Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Lenka to naprawdę bardzo żywa i pełna energii suczka. Dość pobudliwa, zwłaszcza kiedy widzi inne psy - za wszelką cenę chce się do nich zbliżyć (na szczęście w pokojowych zamiarach). Kiedy jest pobudzona dosyć dużo szczeka. Jest naprawdę niewielka ale wdzięczna. Obcych traktuje ufnie i przyjaźnie. Nie jest lękliwa. Na spacerach najwięcej czasu poswięca obwąchiwaniu trawy - to ją bardzo interesuje. W sobotę, 26 stycznia została poddana zabiegowi sterylizacji. Czuje się dobrze. Quote
majqa Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Lenka po zabiegu już jak nowonarodzona. Biega, skacze, szczeka na psy i wywą****e trawnik...Według mnie szuka tropu tego jednego, jedynego człowieka, który otworzy przed nią swoje serduszko!!! Quote
Folen Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 A ja miałam pytanie - chyba o któregoś rottka, bo mowa o sopocie była, jak się wywiem o którego psiaka konkretnie chodzi, to przekażę namiary. Quote
majqa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Folen napisał(a):A ja miałam pytanie - chyba o któregoś rottka, bo mowa o sopocie była, jak się wywiem o którego psiaka konkretnie chodzi, to przekażę namiary. OKI, czekam!!! Quote
majqa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Kolejne istotne info o Lence - nie cierpi kotów!:shake: Quote
Folen Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Pytanie tej Pani było o Lenkę, ale Pani ta nie wie czy zgodziłyby się z jej sunią wziętą też ze schronu.. Majqa może przekażę Ci kontakt do tej Pani? Myślę, że warto porozmawiać, wyjaśnić wątpliwości..może jak nie Lenka to któraś inna rottkowa bieda znajdzie dom.. Quote
majqa Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Folen napisał(a):(...) Majqa może przekażę Ci kontakt do tej Pani? Myślę, że warto porozmawiać, wyjaśnić wątpliwości..może jak nie Lenka to któraś inna rottkowa bieda znajdzie dom.. Folen odbierz PW ode mnie w tej sprawie. Całusy!:loveu: Quote
Emma2 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Witam , trzymam kciuki za dobre newsy w sprawie Lenki;) Wika Quote
Recommended Posts