Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aha ale nie wierzę że ktoś się zgłosi po nią, czyli za 6 dni będzie do adopcji i można jej szukać domku tak?? ale ogłoszenie może być prawda. I co jeszcze o niej mówili pytałaś o wiek itp

• 2 weeks later...
Posted

piekna:loveu: znajomi znajomej szukali własnie wyzlicy:) zadzwoniłam do znajomej aby zadzwoniła do znajomych:)))) jak tylko bedziemy cos wiedziec damy znac:))))

Posted

dla mnie to suczka około roczna. nic o niej nie wiedzieli. strasznie wypatruję właścicieli, i zimno jej było:-( a tak wyglądało wszystko dobrze, moim zdaniem zgubiła się komuś,

Posted

Dla mnie też ja dzwoniłam i powiedzieli że ona ma około roku zgubiła się ale nikt jej nie szuka przecież ona nie może czekać na właścicieli w nie skończoność prawda szkoda mi jej ona jest taka radosna sama chyba widziałaś co nie a jaka śliczna jest co nie

Posted

piekna:loveu: znajomi znajomej szukali własnie wyzlicy:smile: zadzwoniłam do znajomej aby zadzwoniła do znajomych:smile:))) jak tylko bedziemy cos wiedziec damy znac:smile:)))

no to oby!!!

Posted

WYŻLICA W NOWYM DOMKU :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[SIZE=3]
pojechała do pana który 19 lat ma wyżły ma domek jednorodzinny. Myślałam że po prostu urwał ze mną kontakt ale ego nie było parę dni. Pan sam przyjechał do schroniska a mieszka w województwie lubuskim. Bardzo się cieszę. I mam nadzieje że będą zdjęcia jak tak to od razu wstawię

Posted

Mam wieści o suńce. Jest zdrowa. Będzie sterylizowana. Zadomowiła się w domu na całego. Boi się strzałów petard itp. Zdjęcia wstawię pan powiedział że prześle mi dzisiaj wieczorem. I okazało się że nie jest to wyżeł niemiecki lecz czeski fousek