jade Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 byłam tam dzisiaj, wypytałam się o nią, i spędziłam tam około godziny, więc to pewne do 30 na kwarantannie. Quote
Daria_13 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Aha ale nie wierzę że ktoś się zgłosi po nią, czyli za 6 dni będzie do adopcji i można jej szukać domku tak?? ale ogłoszenie może być prawda. I co jeszcze o niej mówili pytałaś o wiek itp Quote
Daria_13 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Suńka dalej do adopcji był pan zainteresowany adopcja suńki ale potem urwał ze mną kontakt kto na nowo zrobi allegro Podnoszę Wyżlice Quote
Daria_13 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Dzięki ja też podrzucam iii ogłaszam konkurs na imię ma być ono najlepiej zagraniczne i nie takie bojowe tylko takie delikatne Quote
Ania_w Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 piekna:loveu: znajomi znajomej szukali własnie wyzlicy:) zadzwoniłam do znajomej aby zadzwoniła do znajomych:)))) jak tylko bedziemy cos wiedziec damy znac:)))) Quote
Daria_13 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Ok bardzo dziękuje za pomoc tak suczka naprawdę jest śliczna ale nie ma imienia dlatego ogłaszam konkurs na imię dla suczki Quote
jade Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dla mnie to suczka około roczna. nic o niej nie wiedzieli. strasznie wypatruję właścicieli, i zimno jej było:-( a tak wyglądało wszystko dobrze, moim zdaniem zgubiła się komuś, Quote
Daria_13 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Dla mnie też ja dzwoniłam i powiedzieli że ona ma około roku zgubiła się ale nikt jej nie szuka przecież ona nie może czekać na właścicieli w nie skończoność prawda szkoda mi jej ona jest taka radosna sama chyba widziałaś co nie a jaka śliczna jest co nie Quote
tanitka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 piekna:loveu: znajomi znajomej szukali własnie wyzlicy:smile: zadzwoniłam do znajomej aby zadzwoniła do znajomych:smile:))) jak tylko bedziemy cos wiedziec damy znac:smile:))) no to oby!!! Quote
Daria_13 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 WYŻLICA W NOWYM DOMKU :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[SIZE=3] pojechała do pana który 19 lat ma wyżły ma domek jednorodzinny. Myślałam że po prostu urwał ze mną kontakt ale ego nie było parę dni. Pan sam przyjechał do schroniska a mieszka w województwie lubuskim. Bardzo się cieszę. I mam nadzieje że będą zdjęcia jak tak to od razu wstawię Quote
Ania_w Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :multi:rewelacyjne wiesci :multi: gdyby znajomi mojej znajomej:) sie zdecydowali to niestety z cala pewnoscia znajdziemy kolejna psia biede:( Quote
Daria_13 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Mam wieści o suńce. Jest zdrowa. Będzie sterylizowana. Zadomowiła się w domu na całego. Boi się strzałów petard itp. Zdjęcia wstawię pan powiedział że prześle mi dzisiaj wieczorem. I okazało się że nie jest to wyżeł niemiecki lecz czeski fousek Quote
Daria_13 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Nom cieszę się że trafiła do tak wspaniałego domku Quote
Daria_13 Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Witam wstawiam fotki z nowego domku fousek ma się dobrze sami zobaczie Quote
Recommended Posts