togaa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Oj małamała...!!! Nosimy Cię cieplutko w sercu,za to że ta starowinka-biedulinka ma u Ciebie wymarzony dom... Chyba zmienię banerek,ale o Kubusiu pamiętać będę....!!! Quote
_bubu_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 dzielny Kubuś :) jestem z niego taka dumna :loveu: mądry piesek :) dziękuję małamała za cierpliwośc! Quote
Edi100 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ola164 napisał(a):Teraz tylko zmienić tytuł :) No właśnie:loveu: Quote
j3nny Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 :multi::multi: pozdrowienia dla Kubusia z Rodziną;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Mam nadzieję, że z koleżanką również się dogadał :) Cieszę się, że Kubuś jest szczęśliwy! Quote
małamała Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 juz mozna powiedziec ze sie dogadali...zazdrosni sa troszke o siebie:-) jak glaskac to tylko dwoje na raz a Kubuś to na pewno jest szczesliwy bo czesto ogonkiem zdarza mu sie merdac a na spacerku to juz w szczegolnosci Quote
j3nny Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 dobrze, ze chociaz niektorym pieskom sie udaje:) Quote
Selenne Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 A będę jakieś foteczki z nowego domku?:razz::cool3: Quote
vena&vivi Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Bardzo się ciesze, że Kubus do Was wtrafił, jak rozmawialiśmy to było widać, że Tobie i mamie zależało. Gratuluje:loveu::loveu: Quote
peate Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 halo! co nowego u Was słychać? wszystko ok? bo tak tu jakoś cicho się zrobiło .. Quote
małamała Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 u Kubusia wszystko dobrze...oswojony juz na dobre...poznaje juz swoich i wita nas merdając ogonkiem jak przychopdzimy do domu:-) nauczył sie wskakiwać na łózko i jak tylko jest okazja to myk do łózka i potem musimy brac jakies smakołyki bo inaczej nie zejdzie bo tak cięzko by sie troszke z nim spało w jednoosobowym łózku Quote
j3nny Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 :multi: cieszę się, że wam się ułożyło :multi: Quote
peate Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ja też bardzo się cieszę :sweetCyb: komu jak komu, ale Kubusiowi po prostu należał się taki wspaniały domek :loveu: Quote
togaa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Kubiszon rozwala sie po łóżkach...!!!! I jak nie wierzyć w cuda!!!:lol: Quote
vena&vivi Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Super, bardzo się ciesze, że Kubuś u Was rozkwita:loveu::loveu: A jak Psotka?? Szczęśliwa z nowego kolegi? Quote
togaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 małamała..daj sie nam nacieszyć szczęściem Kubiszona???? Nawet jakbys miala na niego narzekać...:evil_lol: I tak wiemy że trafił do psiego raju..! Co z jego pęcherzem? A stawy? Te skoki do lóżka to nie są zbyt forsowne dla niego? Quote
małamała Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 powiedzcie mi jak wstawic zdjęcia bo kombinuje a mi cos nie wychodzi Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Jeśli masz je załadowane na jakiś serwer (np. fotosik.pl , imaheshack.us , tinypic.com itp.) to wystarczy skopiować adres, a nad okienkiem, w którym wpisujesz wiadomość, spośród wielu ikonek wybierasz taki żółty kwadracik(z górami bodajże?). Tam wklejasz adres i zdjęcie załadowane :) Jeśli nadal masz trudności to może wyślij do kogoś zdjęcia na e-maila (możesz do mnie), a dana osoba wstawi je na forum za Ciebie? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Popatrzcie tylko ludzie na naszego szczęśliwca :) Quote
peate Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ale słodziutki :loveu: i widać, że szczęśliwy, bo na każdym zdjęciu się uśmiecha :lol: Quote
Recommended Posts