j3nny Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 mysle ze naprawde jakies badanie, ew leki na pecherz moga pomoc Quote
togaa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Wprawdzie powinnam banerek z Kubą zamienić na jakąś inną biedę,ale tak lubię sobie popatrzeć na jego słodkie, misiowate pysio,że jeszcze go sobie zachowam...;) Quote
j3nny Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 zawsze mozna zmienic tekst na bannerku na jakis bardziej optymistyczny, moze "ja znalazlem dom, ty tez nie trac nadziei" ;) Quote
krakowianka.fr Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Moze trzba zmienic tytul na "juz w nowym domu" ??? Quote
togaa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Jak małamała straci cierpliwość do kałuż w kuchni,to różnie może być...;) Ja wprawdzie na mojego sikawkowego z Żywca próbowalam złożyć reklamację,ale bubu zagroziła mi umieszczeniem w czarnych kwiatkach,więc zamilkłam..;) Quote
małamała Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 wczoraj Kubus sie postarał i nie narobił zreszta zauwazyłam ze na dworku juz czesciej sika tzn nie raz tak jak na poczatku tylko robił i ten mocz nie ma takiej juz ciemnozółtej barwy tylko jest jasniutki a wogóle Kubus wczoraj mnie zaskoczył....wchodze sobie do pokoiku a on sobie w łózku w poscieli spi jak on tam wskoczył to ja nie wiem a z niego to taka mała papuga...patrzy co Psotka robi i powtarza za nią Quote
Selenne Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Sarunia tak samo xD Jak zobaczyła, że wszyscy śpią na łóżko, to i ona się podciągała, choć nie mogła dosięgnąć xD Co tam jeszcze u Kubusia? Quote
j3nny Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ja bym tak nieśmiało poprosiła może o jakieś zdjęcia Kubusia w nowym domku:) wciąż nie mogę uwierzyć, że w końcu mu się udało :multi: Quote
_bubu_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='małamała']wczoraj Kubus sie postarał i nie narobił zreszta zauwazyłam ze na dworku juz czesciej sika tzn nie raz tak jak na poczatku tylko robił i ten mocz nie ma takiej juz ciemnozółtej barwy tylko jest jasniutki a wogóle Kubus wczoraj mnie zaskoczył....wchodze sobie do pokoiku a on sobie w łózku w poscieli spi jak on tam wskoczył to ja nie wiem a z niego to taka mała papuga...patrzy co Psotka robi i powtarza za nią tak trzymać Kubunio ! :loveu::loveu: mam nadzieje ze w końcu przestanie tam sikać. A żeby na łóżko wskoczyć to sie musiał niezle nagimnastykować :) Pewnie bardzo mu na tym zalezało :) Quote
Kanzaj Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Kubulu, tak się cieszę, że wreszcie trafiłeś na swojego ludzia!!!:loveu: Trzymaj się chłopie, a malamala i Jej Mama - buziaki dla Was :loveu:!!! Quote
AlfaLS Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A ja także bardzo poproszę o jakieś chociaż malutkie zdjęcia z "Kubusiowego raju". :modla: Inne Cioteczki także chciałyby nacieszyć oczy odmienionym Kubulkiem a tak tą radość ma tylko nowa pańcia;) Quote
togaa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Tak..tak..prosimy o zdjęcia wykąpanego Kubusia no i Psotki..oczywiście...!!! Też widziałam że z Kubusia sypia sie włosy,ale nie chciałam zaraz na początku znajomości dręczyć go czesaniem... Ale zdaje sie,że przy lecznicy był psi fryzjer..?! To byl problem dla niego ,wyczesać bezpańskiego psa...???? Quote
j3nny Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 nooo pewnie za darmo to taki fryzjer nikogo nie czesze Quote
małamała Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 zdjecia bede mogła dopiero dać w weekend bo chwilowo nie mam aparatu(zastawiłam u babci na slasku jak jechalam po Kubusia) chyba ze cos predzej wykombinuje to wtedy od razu wstawie je Quote
j3nny Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 poczekamy poczekamy wazne ze Kubus szczesliwy:) Quote
togaa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Kubuś..to na pewno...!!! Ale czy Pańcia Kubusiowa jest szczęśliwa...?!!!;) Quote
j3nny Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Kubusiu mimo ze masz juz domek i tak o tobie pamietamy:) Quote
togaa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Co słychać u Kubiszona...? Płytki w kuchni dalej zagrożone...???:razz: Quote
małamała Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 u Kubusia wszystko dobrze...juz zadomowil sie na dobre łakomczuszek jeden jak na razie Kubus spisuje sie na medal bo nie siusia juz od dobrych kilku dni Quote
Recommended Posts