pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 togaa napisał(a): Pinczerka! odebrałam dzisiaj od p.Irenki plakaty z Kubusiem. Porozwieszam gdzie sie da ! Oby dały rezultat! Quote
Talcott Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Może w przychodniach i klubach seniora by można zawiesić???? Quote
togaa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Talcott napisał(a):Razem cztery futra i kot na dochodne -:diabloti: to 5 I tak jestem lepsza o 8 łap...;)...! A co do stareńkich jamniorów to Cię rozumię....Przerabiałam to już w życiu.... Przychodnie i kluby to dobry pomysł...! Rozeznam... Quote
_bubu_ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 komórke miałam rozładowaną, dopiero przyszłam teraz do domu i właczyłam ładowarke. także już jestem pod telefonem ;) Quote
Hund Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Hej Kubusiu , czy nie jesteś zbyt samotny ??? Quote
togaa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Talcott']Kubuniu ciotka też chce z Tobą na spacer! W najbliższych dniach odpada... Jutro idzie bubu,a po niedzieli znowu ja.... A tak z ręką na sercu,to Kubuś za spacerkami nie przepada.. Myslę że go męczą,mimo że są w tempie..człap,człap... Otoczeniem jest średnio zainteresowany. Za to bardzo łasy na smakołyki i głaski.Aż mi dzisiaj noskiem rękę podbijał,gdy przestawałam go miziać..... Bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem....To naprawdę fajny,kochany pies. Nie żaden psi wariatuńcio... Quote
togaa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Czeka na to od pół roku......albo jeszcze dłużej...!!!! Quote
małamała Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 bo ja bardzo chcialbym go zaadaptowac jesli oczywiscie jest to mozliwe...miałam kiedyś identycznego pieska przez 11 lat i tez wabił się Kubuś Quote
_bubu_ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 małamała napisał(a):bo ja bardzo chcialbym go zaadaptowac jesli oczywiscie jest to mozliwe...miałam kiedyś identycznego pieska przez 11 lat i tez wabił się Kubuś małamała - przypuszczam , że od Ciebie dostałam dziś e-mail , jeśli tak to wysłałam odpowiedz ;) Quote
togaa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 małamała.......O jejku..! nie wiem co powiedzieć? Ale to stareńki piesek! Potrzebuje duzo spokoju,cierpliwości i łagodności ! Nie mozna mu stawiac zbyt wielu wymagań,o ile jakiekolwiek.. Stawy ma juz nie młode,więc ich dalsze leczenie jest konieczne.. Zresztą, gdy przeczytasz watek od początku,to pewnie się wiele dowiesz... Quote
Edi100 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 togaa napisał(a):małamała.......O jejku..! nie wiem co powiedzieć? Ale to stareńki piesek! Potrzebuje duzo spokoju,cierpliwości i łagodności ! Nie mozna mu stawiac zbyt wielu wymagań,o ile jakiekolwiek.. Stawy ma juz nie młode,więc ich dalsze leczenie jest konieczne.. Zresztą, gdy przeczytasz watek od początku,to pewnie się wiele dowiesz... Mam nadzieję na szcześliwe zakończenie! Quote
j3nny Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 naprawdę Kubuś ma szansę na dom, czy mi się to śni?:oops: Quote
małamała Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ja też mam nadzieję na szczesliwy koniec:multi:...bardzo chcialabym mu stworzyc domek Quote
peate Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 byłoby super świetnie :multi: po tak długim czekaniu ... Quote
j3nny Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ja kukam co chwila w oczekiwaniu na jakieś wieści więc bardzo was proszę, jak tylko będzie coś wiadomo to napiszcie Quote
Recommended Posts