sara_rokitnica Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 a jednak się nie pojawi... zostawiłam fotki żeby się wgrywały i wyszłam z domu a w międzyczasie fotosik zaczął głupieć :shake: złośliwość rzeczy martwych jak to mówią :shake: Quote
_bubu_ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 bardzo martwi mnie Kubuś, miesiące mijają.. zero zainteresowania z ogłoszeń, a jego pobyt w lecznicy pochłania mnóstwo pieniędzy. Jakby znalazł się tymczas dla niego , moznaby pomóc innemu psiakowi . A tymczasem minął 1-szy i trzeba zapłacić kolejne 600zł.. nie wiem juz co robić. Quote
sara_rokitnica Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 właśnie usiłuję stworzyć wreszcie ten bazarek :eviltong: teraz mam duuużo czasu więc tym razem będę tak długo maltretować fotosika aż wreszcie wgra te zdjęcia i zrobię bazarek. :) Quote
_bubu_ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 sara_rokitnica napisał(a):właśnie usiłuję stworzyć wreszcie ten bazarek :eviltong: teraz mam duuużo czasu więc tym razem będę tak długo maltretować fotosika aż wreszcie wgra te zdjęcia i zrobię bazarek. :) jak bedziesz miała problem z załadowaniem fotek to mi je prześlij na maila adopcje.bielsko@interia.pl - załaduje Ci ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ok :) jak na razie wgrywają się tak wolno, że aż ciężko uwierzyć :P zostało jeszcze pół godziny do całkowitego wgrania na serwer... tą drugą porcję zdjęć chyba rzeczywiście Ci prześlę na maila bo przecież można umrzeć przy tym kompie z zanudzenia :eviltong: Edit: jednak wysyłam Ci wszystkie bo już nie wytrzymuję psychicznie z moim kompem, internetem i fotosikiem :roll: wyślij mi później na PW linki do tych zdjęć ;) Quote
_bubu_ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 juz ładuje fotki. sa za duze wiec tez z tego powodu sie dlugo ladowaly. zaraz wysylam. zapowiada sie bardzo ciekawy bazarek :razz: Quote
togaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Myślę często o maleństwie bo 2 m-ce temu musiałam dokonać wyboru: Kubuś czy Puszek? Zle się z tym czuję, że Kubuś nadal bez domu... Quote
_bubu_ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 togaa napisał(a):Myślę często o maleństwie bo 2 m-ce temu musiałam dokonać wyboru: Kubuś czy Puszek? Zle się z tym czuję, że Kubuś nadal bez domu... ja mysle ze Puszek w innym domu nie miałby aż tak dobrej opieki. Dlatego uważam że to był najlepszy wybór :) A na Kubusia też przyjdzie w końcu pora, nie może być inaczej. Niestety nie jest tak mały jak Pusio , sięga do połowy łydki. Zrobiłam mu dodtakowe ogłoszenia, niestety telefon nadal milczy.. Quote
Asia_Klero Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 widze ze dzialacie:)trzymam kciuki za ogloszenia.. Quote
_bubu_ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Asia_Klero napisał(a):widze ze dzialacie:)trzymam kciuki za ogloszenia.. Kubusia ogłaszam od 3 miesięcy :( i były może 2 telefony - niestety bez efektu. :( Quote
sara_rokitnica Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 wreszcie, po tylu dniach męczenia się z fotosikiem i moim durnym kompem, dzięki pomocy _bubu_ jest bazarek ;) :multi: wystawiłam wszystko co tylko do wystawienia było, więc mam nadzieję, że jakaś kasa na Kubusia z tego będzie :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10076015#post10076015 Quote
sara_rokitnica Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 podbijajcie, a kto może niech licytuje :D w górę Kubusiek! :D Quote
togaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Piekny bazarek !! Juz sobie cos wybrałam! Dla Kubusia!!!!!!!!!!!!! Quote
sara_rokitnica Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 mam jeszcze 2 bluzki na ten bazarek ale to już po zakończeniu tego wystawię to co zostanie i dorzucę bluzki ;) w górę psiaku! Quote
Hund Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 sara_rokitnica napisał(a):wreszcie, po tylu dniach męczenia się z fotosikiem i moim durnym kompem, dzięki pomocy _bubu_ jest bazarek ;) :multi: wystawiłam wszystko co tylko do wystawienia było, więc mam nadzieję, że jakaś kasa na Kubusia z tego będzie :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10076015#post10076015 Teraz dopiero weszŁam na bazarek , dziękuję , to bardzo duża pomoc !!! Będę podnosić :) Quote
sara_rokitnica Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 nie ma za co ;) ja go w sumie tylko wykonałam... największe podziękowania należą się justynavege- to ona przekazała mi wystawione na Kubusia rzeczy ;) Quote
Hund Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA KOSZULKI PONOWNIE NA BAZARKU-ZAPRASZAM !!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110723 PRZYPINKI, NAKLEJKI,KUBEK, TORBY LNIANE POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110726 Quote
sara_rokitnica Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 link do tego bazarku jakoś mi nie chce wejść... hmm... sprawdźcie ktoś czy Wy potraficie go otworzyć bo jak tak to znaczy że zaś mi komp świruje :roll: Quote
Recommended Posts