Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Kubusiem nie jest dobrze, w dalszym ciągu jest przerażony, nie rusza się praktycznie z miejsca :( nie chce chodzić na spacery, jest wystarszony , w pierwszy dzień nie sikaŁ ani na polu ani w pomieszczeniu, przesiedziaŁ w kącie. Dziś pierwszy raz wyszed z kąta i poŁożyŁ się na kocyku.
Na razie jest nie wykąpany żeby nie powodować stresujących sytuacji. Ma apetyt mimo że krtań bardzo go boli :(
DostaŁ legowisko, drugi koc i puszki z karmą, mam nadzieję że powoli będzie się otwiera na ludzi.

Posted

PrzyniosŁam mu, mamy dobrą duszę ;) Monikę (wiozŁa ze mną Huberta do Karkowa) ona raz w miesiącu przywozi koce, legowiska i ręczniki :)

Posted

Ten nieszczęśnik jest identyczny, tylko zabiedzony, jak mój Kajtuś. Już nie wiem co mam robić! Mam swoje czterołape nieszczęście o którym napisałam pare dni temu! To będzie uroczy piesek gdy wyzdrowieje! Jutro wyślę jakieś pieniądze, ale on musi mieć DOM!

Posted

Nie mogę patrzeć na te zdjęcia, te oczy tak proszą o pomoc. Nie dojadę z pod Włocławka, ale jakieś pieniądze wyślę. Może jednak ktoś bidę przygarnie. Będzie miał przyjaciela - czy ludzie o tym nie wiedzą, że tak łatwo rezygnują z tej miłości!

Posted

dziękujemy!
To prawda, Kubuś bardzo potrzebuje domku. OPiekuńczego właściciela który pomoże mu odzyskać wiarę w ludzi. Mam nadzieję że ktoś taki się znajdzie..

Posted

Kiedyś moja córka przygarnęła Kajtusia wygladającego identycznie jak Kubuś. Teraz mieszka ze mną i z wielką suką Tiną (też składakiem i też przygarniętą ze stacji benzynowej, gdzie czekała parę dni na właściciela). Wszystkie psy o takim wyglądzie jak Kubuś są urocze i wesołe - jak są zdrowe. Niech się ktoś znajdzie!