Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiata']Muszeńko, nie powinnam tego robić, ale ponieważ tak dawno w Twoim życiu nie było słońca zdradzę Ci, że pojawił się maleńki promyk nadzieii. Kochani proszę pomóżcie mi dobrymi myślami. Muszce jest potrzebne szczęście a mi siła.

Boguniu ....podsycam ten promyczek i zaciskam :kciuki:

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani bardzo dziękuję za trzymanie kciuków. Pomogły, pani Marzena się zdecydowała, a domek jest cudowny. Spokojna okolica, spory ogród, 200 metrów dalej las. Ludzie spokojni, odpowiedzialni i bardzo sympatyczni. Muszka ujęła ich ponieważ jest niezwykle podobna do Murzynka [`], z którym rozstali się w październiku. Decyzja jest przemyślana, nie przeraża ich fakt, że Muszka nie wie co to dom i może np. brudzić. Teraz tylko potrzebny transport.

Posted

Dość daleko, bo pociągiem 183 km a autem ciut więcej. Nie ma śmiałości znowu pożyczać auta a pociągiem jest fatalnie, gdybym wyjechała o 7:38 to będę z powrotem o 20:45.

Posted

[quote name='wiata']Dość daleko, bo pociągiem 183 km a autem ciut więcej. Nie ma śmiałości znowu pożyczać auta a pociągiem jest fatalnie, gdybym wyjechała o 7:38 to będę z powrotem o 20:45.

Bogusiu, bardzo się cieszę!
Finanse na transport są, bo możemy przeznaczyć na to kasę Łapciową, prawda?
Pytanie, kto by pojechał? Ja mam w domu masakrę z kotem i psem, jestem na długo uziemiona:shake:

Posted

Ja mogę jechać, ale nie wiem czy wpuszczą mnie do pociągu ze śmierdziuszkiem. No i nie bardzo mam z kim zostawić swoje psy. Co prawda opieka jest im potrzebna tylko od 8:30 do 13:30, bo potem będzie mój mąż, ale nie mam kogo poprosić tym razem.

Posted

[quote name='monita']A gdzie ten transport potrzebny ??

Muszka jest w Wieluniu a domek w Rybniku. Jest potrzebny albo kierowca z autkiem albo ktoś kto mógłby choć pół tej trasy przewieźć. Razem damy radę :lol:.

Posted

Na dziś pomysła brak ...

:oops: ja prawka nie mam ...TZ po chorobowym wczoraj wrócił do pracy i mam burdel na kółkach w domu :roll::oops:bo mam małego remonta ...ale myślę intensywnie :cool1: