Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję dziewczyny serdecznie !
Nr konta jest na str.4.

Jestem Wam naprawdę strasznie, strasznie wdzięczna! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Poza tym może jest ktoś z Warszawy, kto chciałby opiekować się nim, choćby na czas choroby? jedzenie i leczenie zapewniamy... Chodzi o przemywanie ran 3 razy dziennie, zastrzyki (można samemu lub u weta) i ogólne dbanie o malucha...

Zdjęcia nie oddają tragicznego wyglądu skóry psiaka... Jego łapki wyglądają jak baloniki, poduchy są wypukłe, rany się sączą, a on taki cierpliwy i grzeczny... ech....

Posted

Banerek dla Ceporeksa:

Nawiasem mówiąc imię zupełnie nie do zapamiętania. Podczas robienia i wklejania banerka za każdym razem gdy było mi potrzebne musiałem zaglądać na stronę.

Posted

iwop napisał(a):
Bez urazy - nie chodzi o to czy imie ładne czy nie.. ale brzmi jak nazwa jakiejs maści albo antybiotyku i zapamietać rzeczywiście trudno...

Z tego co przeczytałem na wątku to jest to nazwa lekarstwa więc nic dziwnego że tak się kojarzy.

Posted

Bardzo piękny pies. Oby szybko wyzdrowiał. W poniedziałek wpłacę 50 zł na CANIS dla niego i powieszę w pracy ogłoszenia z prośbą o opiekę i docelowo adopcję.

Psiak przypomina trochę corgi pembroke'a. Może by go nazwać np Uchol, Uszak albo Łapek?

Posted

Po dokładnej lekturze całego wątku nie mogę wyjść z szoku.:placz::placz: Obiecuję też wywiesić ogłoszenia u mnie na osiedlu. Poproszę Asher o pomoc. Ogloszenia przygotuję jutro w pracy. Jestem w szoku.:placz::placz:

Ten piesek chce żyć. Ma szansę. Te wyniki wątrobowe - jak znam życie - wynikają albo z glodu albo z zatrucia. Wiele razy spotkałam się z czymś takim w przypadku psów znalezionych w bardzo złym stanie. W większość przypadków parametry wątrobowe szybko wracały do normy.

Pomóżmy psiakowi znaleźć opiekuna i serdeczny dom!!!!

Posted

Dzięki dziewczyny! :) Imię mi też się nie podoba, ale ma tu małe znaczenie... Jeśli ktoś się nim zaopiekuje to nada mu ładniejsze... Faktycznie jest od leku... :) Wątroba to "pikuś"... Najgorsza jest skóra, która powoli będzie odchodzić i należy ją odkażać, przemywać, osuszać.... Generalnie zabezpieczać, dlatego w czystym mieszkanku miałby większe szanse... :) Oby ktoś się zlitował!!! W leczeniu pomozemy oczywiście...

Posted

Ogłoszenia u mnie w pracy już wiszą. Mam 50 wydruków. Czy oprócz Asher jest ktoś z Ursynowa, kto może pomóc w rozwieszaniu?

Wysłałam tez Tosi te ogłoszenia i zrywki w pdf i doc. Możecie sobie wydrukować i też pomóc wywieszać.

Posted

Ogłoszenie jest super! Ważne by dotarło w wiele miejsc, również lecznic weterynaryjnych.... :)
Czy ktoś mógłby (umiałby) wkleić je na forum? Prześlę mailem.... :)