Kora- Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Od kiedy mogę kąpac szczeniaka ??Moja kora troszke śmierdzi więc bym chciała ją wykąpać.Jaki szampon najlepiej kupić i itp.?Sorka że tak ciągle ppisze ale no wiecie!Błagam odpiszcie mi Quote
Marta-m Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 NIe szkodZzi ze tak ciągle pytasz- bo kto pyta nie błądzi :wink: Lepiej jak sie zapytasz niż jak masz coś zrobić źle!!! Tylko wiesz co... Nie rób już nowych topiców tylko napisz swój problem w SZNAUCEROMANIAKACH, bo nowe topici niepotrzebnie zaśmiecaja forum :wink: A na innych topicach na 100% ktos ci odpisze :D Quote
Justa Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Ja kapałam mojego psa jak miała około 4 miesięcy pierwszy raz... Tylko pamiętaj, aby kąpać ją w szamponie dla szczeniąt (to bardzo ważne) i zawsze po ostatnim spacerze (o ile już chodzi) żeby zdążyła przez noc psinka wyschnąć;) Just@ & GALA Quote
Baster Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 tak tylko szampon dla szczeniąt i nie wiolno czestopsa całego kąpać!!góra 2, 3 razy do roku i to w ostatecznej już konieczności...tylko brode łapki myje się czesto szczególnie brode Quote
Matt Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Abi strasznie boi sie wody szczegolnie kiedy lekko oblewam go prysznicem... A co z waszymi psiakami?? Dają się?? Quote
Pasavera Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 heh...... Figa raz próbowała mi wyskochyć z wanny :biggrina: a w jeziorze to pływa. Widocznie też nie lubi polewania :wink: Quote
Matt Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 A ja jestem ciekawy co do jeziorka... Niedlugo pojedziemy sobie :D Quote
Baster Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Baster oczywiscie nie jest zachwycony tymi wszystkimi kąpielami i prysznicami ale grzecznie stoi i nie ma wyjścia :wink: Quote
Matt Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Baster oczywiscie nie jest zachwycony tymi wszystkimi kąpielami i prysznicami ale grzecznie stoi i nie ma wyjścia :wink: A w jakim wieku jest Baster?? Quote
Matt Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 Jak Abiś bedzie w tym wieku, to mam nadzieje, ze bedzie spokojniejszy :D Quote
Justa Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 Jak Abiś bedzie w tym wieku, to mam nadzieje, ze bedzie spokojniejszy :D Ja też, bo GAL to nawet chwili na przejściu ustac spokojnie nie może!!! Niedługo zobaczymy, czy GAL lubi pływac w rzece, bo raczej za kąpielami to nie przepada! :roll: Just@ & GALA Quote
malawaszka Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 Ja jak już muszę wykąpać Lunkę (ostatnio na wycieczce wytarzała się świntucha w jakimś śmierdzielu) to potem, po wytarciu ręcznikiem, podsuszam ją lekko suszarką - uwielbia to - wystawia się do strumienia powietrza i jest cała zadowolona. Tylko trzeba oczywiście uważać żeby powietrze nie było za gorące i za mocny strumień - tak leciutko. Quote
Justa Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 Ja też podsuszam GALUCHĘ;) Tylko ona próbuje zjeść to powietrze i tak fajnie stoi z rozdziawioną mordką CAŁA HAPPY!!!! Just@ & GALA Quote
malawaszka Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 HAHA!! Fajne te sznaucery, mój poprzedni piech bał się suszarki jak ognia :shocked!: Quote
Baster Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 ja tam suszarki nigdy nie używałam ...niszczy ona i przesusza włos...czyli robi on się potem łamliwy... :( Quote
Culineo Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 odkopuje i pytam ... :D co ile mogę kąpać mojego olbrzyma? :) bo kąpie go co około 2 tyg , bo teraz ta paskudna pogoda i śmierdzi :) Quote
Monika i Max :) Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Na pewno użyj szamponu dla szczeniąt ja polecam ci over zoo:cool3: Quote
Recommended Posts