Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od kiedy mogę kąpac szczeniaka ??Moja kora troszke śmierdzi więc bym chciała ją wykąpać.Jaki szampon najlepiej kupić i itp.?Sorka że tak ciągle ppisze ale no wiecie!Błagam odpiszcie mi

Posted

NIe szkodZzi ze tak ciągle pytasz- bo kto pyta nie błądzi :wink: Lepiej jak sie zapytasz niż jak masz coś zrobić źle!!! Tylko wiesz co... Nie rób już nowych topiców tylko napisz swój problem w SZNAUCEROMANIAKACH, bo nowe topici niepotrzebnie zaśmiecaja forum :wink:

A na innych topicach na 100% ktos ci odpisze :D

Posted

Ja kapałam mojego psa jak miała około 4 miesięcy pierwszy raz...

Tylko pamiętaj, aby kąpać ją w szamponie dla szczeniąt (to bardzo ważne) i zawsze po ostatnim spacerze (o ile już chodzi) żeby zdążyła przez noc psinka wyschnąć;)

Just@ & GALA

Posted

tak tylko szampon dla szczeniąt i nie wiolno czestopsa całego kąpać!!góra 2, 3 razy do roku i to w ostatecznej już konieczności...tylko brode łapki myje się czesto szczególnie brode

Posted
Baster oczywiscie nie jest zachwycony tymi wszystkimi kąpielami i prysznicami ale grzecznie stoi i nie ma wyjścia :wink:

A w jakim wieku jest Baster??

Posted
Jak Abiś bedzie w tym wieku, to mam nadzieje, ze bedzie spokojniejszy :D

Ja też, bo GAL to nawet chwili na przejściu ustac spokojnie nie może!!!

Niedługo zobaczymy, czy GAL lubi pływac w rzece, bo raczej za kąpielami to nie przepada! :roll:

Just@ & GALA

Posted

Ja jak już muszę wykąpać Lunkę (ostatnio na wycieczce wytarzała się świntucha w jakimś śmierdzielu) to potem, po wytarciu ręcznikiem, podsuszam ją lekko suszarką - uwielbia to - wystawia się do strumienia powietrza i jest cała zadowolona. Tylko trzeba oczywiście uważać żeby powietrze nie było za gorące i za mocny strumień - tak leciutko.

• 6 years later...
  • 1 year later...