saganka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hura, hura, huraaaa... Poprosimy o aktualne zdjecia brzydalka!! Quote
Ulaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Były problemy z autem i udało nam się "tylko" odwieźć Bandytę do nowego domku, a Rebitka do mnie. Na Czesia nie starczyło już czasu... Ale co się odwlecze to nie uciecze i jutro go zawieziemy. Prawda Hanek? :cool3: Quote
hanek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Oczywiście, że Czesio będzie dostarczony do nowego domku niezwłocznie. Pewnie jego dotychczasowa pani znowu okaże się nieprzygotowana na odbiór i wielce zaskoczona. Quote
ATM Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 ja ściskam paluchy z całych sił, żeby Czesio trafił wreszcie do kogoś kto na niego zasługuje! Ula oczywiście, że miałam na myśli fundacyjne konto ale wiesz dla mnie fundacja to Ty ;) Ula pamiętaj jeszcze, że jak coś to fundusz kastracyjny dla Czesia jak troszku podrośnie też będzie zorganizowany jeśli będzie taka potrzeba. Quote
Ulaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Właśnie dostałam info, że doszło 70zł na czipowanie Czesława :) Dziękujemy!!! Jak trafi do nowego domku, to go umówimy i pójdzie już z nową rodzinką :p Jednak myślę, żeby mu dane fundacji wstawić. Zawsze to pewniej. Co Ty na to? Quote
ATM Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Ula ja bardzo TAK na to! już wcześniej Ci pisałam, żeby chip był na dane fundacji dla pewności losów Czesia ;) choć cały czas chcę wierzyć że teraz to już będzie miał szczęście (i znowu kilka łez wylałam, że nie mogę go wziąć). Mam nadzieję, że na chipa starczy jak zabraknie to tylko daj Ula znać. Dobrej nocki Czesiu śpij dobrze i żebyś dziś spotkał tych SWOICH ludzi. Quote
Ulaa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Maluszek już w nowym domku!!!!!! Domek jest cudowny!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Wielka radość wszystkich, z Czesiem na czele :loveu: Quote
ATM Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Ula bardzo się cieszę. Jak będziesz miała chwilkę to proszę napisz jaki jest nowy domek Czesia. Jak Czesiu zareagował na nowych swoich Ludzi i czy są jakieś szanse na zdjęcia słodziaka :loveu: Quote
hanek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Czesio był w siódmym niebie, Ula tez, nowi państwo i ich dzieci też, no super domek! Mają dostęp do internetu, może nawet się zalogują tutaj na forum, albo na szwajcarach:loveu: A Czesio biegał i zwiedzał domek, trudno mi go było focić, no i nie widać było po nim traumy rozłąkowej! Quote
saganka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 jaki on jest kudlaty!! jaki ma radosny pysio!! To jest na pewno bern!! Duchowo!! :-D Quote
ATM Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Kasia! masz rację to bern jest duchowo na 100% a jaki włochaty! :loveu::loveu: Zapraszamy nowy Domek Czesia na szwajcary.com bo Czesio ma honorowe obywatelstwo berneńskie :bye: Quote
saganka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A dodam jeszcze, ze kocha go tam tyyyle ciotek!! :-D Quote
maat Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Czesiek, ale urosłeś brzydalu kochany! Liźnij tam swoich nowych Państwa, za to że cię wzięli. Oni dali dom, a ty, psiaku daj im swoje serce psie, kudłate:multi: Quote
Ulaa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Macie rację, Czesio ma 100% berneński charakter! Ganiał po całym domu, rozdawał buziaki, a będąc w centrum uwagi czuł się chyba jak w raju! Nowy domek jest z ogródkiem, na spokojnym osiedlu. Jest to duża rodzina - państwo z dziecmi (starszymi) i dziadkami. Dziadkowie w domu przez cały czas, więc Czesław nie będzie musiał uczyc się rozłąki z ludźmi :lol: Państwo niedawno przeprowadzili się z bloków, jak pani opowiadała, mają jeszcze kartony nierozpakowane - a już im pieska brakowało :loveu: jak to dom bez pieska! Mąż pani (czy syn, nie pamiętam) wypatrzył Czakiego na stronce i zakochał się od 1 wejrzenia - przeznaczenie! Wszystko im się z nim podobało. Kudłate futerko (też w 100% berneńskie :D ), które każdy chce czesac, wygibane łapinki i nawet krótsza "mordka dolna" :loveu: (która sprawia, że Czesinek liże w niezwykły sposób :loveu:). Państwo mieli już pieski, więc wiedzą jak wychowac szczeniaka. Poza tym pani sama z własnej woli wzięła od nas książki o wychowaniu! Domek naprawdę fajny, świetna atmosfera - tego właśnie Czesiowi trzeba było :multi: Jest też kotek przygarnięty, czarnulek półroczny. Pani martwiła się, czy się zaprzyjaźnią, ale Czaki lubi kotka. Swojego poprzedniego kotka skubał po uszkach, lizał, a kicius się nastawiał. I to był chyba jedyny członek tamtej rodziny, który będzie tęsknił za Czakim. Nie widac było żalu, gdy go oddawali. Może po pani trochę. Ale nieważne. Ważne, że wreszcie jest tak, jak powinno :p :multi::multi::multi: Quote
saganka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Nawet dzieci nie zalowaly?? Niemozliwe.... I okropne! Przeciez widac nawet po zdjeciach, ze ten pies to sama milosc! Quote
maat Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ula, co było a nie jest... Zrobiłaś dla tego malca co się dało, a nawet więcej. I będzie dobrze! Zapraszamy nową rodzinę na forum szwajcarów i na spacerki i bardzo chcemy wiedzieć jak rośnie i mądrzeje nasza maskotka. A Tobie Ulka wielkie buziaki !! Quote
ElzaMilicz Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 maat napisał(a):Czesiek, ale urosłeś brzydalu kochany! Liźnij tam swoich nowych Państwa, za to że cię wzięli. Oni dali dom, a ty, psiaku daj im swoje serce psie, kudłate:multi: Dołączam się. Najpiękniejsza wiadomość tego dnia. :calus: :p Quote
modliszka84 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 nareszcie Czesio ma wspaniały domek!! :multi: Dzięki Ula! :loveu: Quote
Ulaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 a nowy domek Czakiego zarejestrował się na szwajcarach i wstawia fotki :multi: Quote
modliszka84 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 widziałam podziwiałam berno-jamnika :evil_lol: Quote
Recommended Posts