Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zęby w ogóle nie są miarodajne- Pałek z awatarka ma 14 lat :cool3: A znałam psa, co miał zęby zjechane w wieku lat 5 bo kochał gryźć kamienie. Koralinka, matka Pał, w chwili smierci w wieku 23 lat miała wszystkie zęby zdrowe i czyste (chociaż żółte), oprócz dwóch, które wypadły na skutek przodozgryzu...

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Palant :mad:
Ja mam zestaw 14-17?-13 (Pałek-Ru-Amber) i wszyscy żyją i sa szczęśliwi i energiczni....

szczęśliwi, energiczni i krewcy-dodaj:evil_lol::eviltong:-wysysają z Ciebie siły życiowe dlatego są tacy starzy/młodzi:loveu:

Posted

Bylam w Schronisku.Sunia jest mila, ale boi sie gwaltownych ruchow,chwytania jej z nienacka.Musiala duzo przejsc, prawdopodobnie byla zle traktowana.Jednak spokoj niweluje stresowe zachowania.
Pies jest przecudownie piekny, biedny, kwarantanna konczy mu sie za dwa dni.Przetrzymaja go dluzej, ale podobno jest w kiepskim stanie zdrowotnym i jesli zacznie za bardzo "szwankowac" to niestety.. powiedziano mi ze to kwestia pilna.

Bella wstawi zdjecia.

Posted

Przepraszam, ale nie mogę zabrac suni, mój tata od dłuższego czasu chorował, a dzisiaj jego stan uległ pogorszeniu i jest w szpitalu. Niestety szwankują mu nogi, więc bardziej w tym momencie będę musiała się nim zając. Mnie prawie nie ma w domu, więc wyprowadzanie spoczywało by na nim, ale on nie da rady wstac a co dopiero wyprowadzic psy. Obowiązki więc spadły na moją teściową u mnie ma 2 do opieki i u siebie 1. Poprostu nie dam rady :-(