Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bella, bede jutro ok. 15.Nie jestem w stanie wczesniej :placz::placz::placz:
ale wielkie, przeogromne dzieki za pomoc!!!! moze we wtorek uda mi sie urwac wczesniej !!

Ecci, kombinuj, kombinuj.. tylko martwi mnie ta sama plec.. suki sa plodne przez cale zycie :lol:a chlopak za stary na narkoze.. i usuniecie jajek..

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam z Ecci.Emocje opadly i racjonalne myslenie wzielo gore.Zostaje stara wersja.Suczka przeczeka u Ulv i u mnie do 1 marca, a potem pojedzie na tymczas do Ecci.Teraz trzeba myslec o chlopaku, bo z nim niestety bedzie ciezko, narazie nie ma zbyt dobrych perspektyw.

Posted

16 lat a skąd oni mają taką pewnośc, że 16 nie 10? właściciel przyniósł je do schronu z książeczkami zdrowa gdzie jest ich data urodzenia?

Zdjęcia by się przydały Agnieszko:oops: jak będziesz mogła zrobic to wstaw koniecznie:-(

jakich on jest rozmiarów?

Posted

No właśnie Oktawio...skąd ta pewnośc...Kanapka miała miec 10,a według jednego weta ma 6 a drugiego 8. Pimek ma 14, a jest na końcówce... Kan ma zęby takie jak Pimek gdy miał 3 lata. Jeszcze jutro popytam u siebie na osiedlu kto mógłby się zaopiekowac chłopakiem. A czy pieski mają jakies imiona?

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Ja pienieznie nie jestem w stanie sie zadeklarowac.Napisze do Milutkiego, jest to bezplatne dt.

Może ma miejsce i zechce pomóc? Nic na razie nie przychodzi mi do głowy:(

Posted

Dziękuję Agnieszko :loveu: a ja pozwolę sobie w takim razie nazwac chłopaka Miś...od Misia żywieckiego, który znalazł domek...naszemu też się musi udac...ja wierzę!

Posted

Dziś i tak już nic nie zdziałamy, więc idę już spac. Jutro porozmawiam ze swoją drugą połową, może on coś w swoich kontaktach wymyśli.

Posted

trzeba walczyc tak czy owak-myślałam że opiekunowei je przynieśli na stare lata:-(
choc zęby nie dadzą 100% określenia wieku tylko w przybliżeniu, zależy jak poprzedni opiekunowie o nie dbali i jak żywili to też ma wpływ.
Przecież Rudzia Ulv-początkowo określana na 17 ma zęby jak tygrys szablozębny:razz:-ale jest seniorką tak czy owak i jeszcze się potrafi wspinac po meblach.