Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Bella, bede jutro ok. 15.Nie jestem w stanie wczesniej :placz::placz::placz: ale wielkie, przeogromne dzieki za pomoc!!!! moze we wtorek uda mi sie urwac wczesniej !! Ecci, kombinuj, kombinuj.. tylko martwi mnie ta sama plec.. suki sa plodne przez cale zycie :lol:a chlopak za stary na narkoze.. i usuniecie jajek.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 nie wiem czy Kan jest.Nie wiem tez czy ta druga suczka jest.A przeciez bylyby razem.Po prostu sie martwie noo Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Jutro bede tak jak mowilam ok. 15 w schronie. No chyba, ze mi autobus ucieknie do Krzyzowic to bede wczesniej :evil_lol: Quote
ecci Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Damy radę!!! Musimy! Podniosę jeszcze, a jutro powiem konkretnie o szczegółach DT. Psiaki obydwa będą uratowane! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Ok. Kombinuje juz jak kon pod gore.Jesli patrzylam na dobra karte to sunia ma ok. 9-10 lat.. moze ona kwalifikowalaby sie do ciachniecia.. tylko musialabym prozmawiac z wetem Quote
maggie1971 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Do góry kochane staruszki, hopajcie po domki Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Rozmawialam z Ecci.Emocje opadly i racjonalne myslenie wzielo gore.Zostaje stara wersja.Suczka przeczeka u Ulv i u mnie do 1 marca, a potem pojedzie na tymczas do Ecci.Teraz trzeba myslec o chlopaku, bo z nim niestety bedzie ciezko, narazie nie ma zbyt dobrych perspektyw. Quote
ecci Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [SIZE=1]Czyli błagamy o domek [SIZE=2]dla starszego kolegi :-(:-(:-( Quote
Edi100 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Może uda się uprosić w schronie żeby zaczekali z zastrzykiem?:( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Mysle, ze moze sie udac, ale nie bedzie to naprwno czekanie w nieskonczonosc Quote
oktawia6 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 16 lat a skąd oni mają taką pewnośc, że 16 nie 10? właściciel przyniósł je do schronu z książeczkami zdrowa gdzie jest ich data urodzenia? Zdjęcia by się przydały Agnieszko:oops: jak będziesz mogła zrobic to wstaw koniecznie:-( jakich on jest rozmiarów? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 wiek jest szacowany po zebach.. nie jest to klarowne, ale jakos trzeba wyceniac :-(kochana Bellka zadeklarowala pomoc przy zdjeciach, moze juz jutro uda sie je zrobic! w akcie desperacji napisalam nawet do Zosi4 od Liska.. :roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Dziadek jest niewielki , 40 cm to takie max ale ja mam zawsze problem z wycenianiem,.. mysle, ze raczej mniej.. Quote
Edi100 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Milutki oferuje dt ( dolnoślaskie) i płatne Astaroth i Martens Może warto się skontaktować? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Ja pienieznie nie jestem w stanie sie zadeklarowac.Napisze do Milutkiego, jest to bezplatne dt. Quote
ecci Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 No właśnie Oktawio...skąd ta pewnośc...Kanapka miała miec 10,a według jednego weta ma 6 a drugiego 8. Pimek ma 14, a jest na końcówce... Kan ma zęby takie jak Pimek gdy miał 3 lata. Jeszcze jutro popytam u siebie na osiedlu kto mógłby się zaopiekowac chłopakiem. A czy pieski mają jakies imiona? Quote
Edi100 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Ja pienieznie nie jestem w stanie sie zadeklarowac.Napisze do Milutkiego, jest to bezplatne dt. Może ma miejsce i zechce pomóc? Nic na razie nie przychodzi mi do głowy:( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Psiaki nie maja imion, zostaly znalezione.Pw do Milutkiego nie chce mi sie wyslac..potem sprobuje na maila Quote
ecci Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 A może szukac DT już gdziekolwiek, jakby co służę też transportem!Ewentualnie trzeba by było wspólnymi siłami zorganizowac paliwko... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 transport zorganizujemy, jesli jakikolwiek dt sie znajdzie. Jednak o to bedzie trudno.. ps Nazwałam suczkę Ecci :Dod ksywki jej wybawicielki ;) Quote
ecci Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dziękuję Agnieszko :loveu: a ja pozwolę sobie w takim razie nazwac chłopaka Miś...od Misia żywieckiego, który znalazł domek...naszemu też się musi udac...ja wierzę! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Oby. Mieć nadzieję- teraz tylko tyle możemy.. Quote
ecci Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dziś i tak już nic nie zdziałamy, więc idę już spac. Jutro porozmawiam ze swoją drugą połową, może on coś w swoich kontaktach wymyśli. Quote
oktawia6 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 trzeba walczyc tak czy owak-myślałam że opiekunowei je przynieśli na stare lata:-( choc zęby nie dadzą 100% określenia wieku tylko w przybliżeniu, zależy jak poprzedni opiekunowie o nie dbali i jak żywili to też ma wpływ. Przecież Rudzia Ulv-początkowo określana na 17 ma zęby jak tygrys szablozębny:razz:-ale jest seniorką tak czy owak i jeszcze się potrafi wspinac po meblach. Quote
Recommended Posts