Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To prawda, szalejemy w tym roku.... Jeszcze nie napisałam, że tam jadę, ale jeśli starczy kasy, i znajdzie się ktoś do towarzystwa, to pomyślę nad tą wystawą, bo wystaw w kraju mam już troszeczkę dosyć, czas robić i inne Championaty.

Posted

My na razie musimy zacząć co nie co w Polsce i zobaczymy co uda się zrobić za granicą. Na razie to kupiliśmy lepszy wozik żeby czasem tamten poprzedni nie rozklankolił się za granicą :evil_lol:.

Posted

Ja jadę teraz do trencina i tam zgłaszam psy na wystawę do Nitry i od razu płacę, wieć wszystko mam w I terminie i bez opłat za przelew ;)

pierwszy termin zgłaszań masz do 11.02
za pierwszego psa 35 Euro
kolejnego 30 Euro
weterani, baby ,puppy 20 Euro

Posted

Też próbuję się coś dowiedzieć bez skutku :shake:... jak mi się uda to dam znać.

[quote name='spetz']Czy ktoś ma namiary na SPECJALISTYCZNĄ WYSTAWĘ DOGÓW NIEMIECKICH?
29.03- nitra
Jakieś info albo inne cuś?
Jak macie to błagam prześlijcie mi na priw.
spetz@interia.pl

pozdrawiam
Agnieszka Książe Gorzkowa

Posted

Napisałam do zaprzyjażnionych słowaków. Mam nadzieje że odpiszą i przyślą mi cokolwiek na temat tej wystawy.
Pozostaje tylko czekać.
Jak będę miała jakieś info dam znać.
Pozdrawiam
Agnieszka Książe Gorzkowa

• 4 weeks later...
Posted

zpr napisał(a):
Z tego co się dowiedziałam w tym wykazie nie ma ujętych zgłoszeń nieopłaconych, te będa dopiero uaktualnione 17 marca 2008. :cool3:

Chyba sa juz wszystkie, bo ja bedę płacic na miejscu, a na wykazie jesteśmy.