Valeur248 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Ok, żeby galeria dalej była galerią to wstawiam zdjęcie Ringusi, bo dawno jej nie było:cool1: Może nie zbyt wyraźnie, to Ringa to nie Westa, która kocha grać modelkę. OK, Kaziu, kocham Cię! Co Ty w ogóle tu wypisujesz:diabloti: Hie, oczywiście my sie zaliczyamy do szkolnej grupy takiej ->:cool3: (musimy dorobić sobie zrośnięte brwi:evilbat:<- ha ha hua! (Dejna) Dodałam komentarz do tego cudnego zdjęcia na nk. Chciaż Gacek i tak jest załamany:evil_lol: Quote
Kazia11 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ziooomek mam głupawkę, hehehe niedługo na histe popylamy :cool3: Trzeba rozjuszyć Gacka :diabloti: Ale jak? Właśnie leci u mnie King of disco :cool3::cool3: Yeahh!! Oł tak właśnie mam głupawkę i Dejna może mnie cmoknąć, Gumiot mnie olał ale co tam, przynajmniej pośmiałyśmy się z Szkorbuta na tym alarmie :cool1::cool1: :shiny:<---- Szkorbut ha ha ha hua! :cool3: Kończę hej! :diabloti::cool3::cool3: Quote
Valeur248 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 U mnie leci Brother. Pisze to szybko, bo zaraz spadam na historię, ale powiem Ci jedno. Gumiot ma coś z oczami. Po co mu te okulary, nic mu nie dają. :angryy: <- śmierć Szkorbuta w szkole podczas "pożaru". :icon_roc:<- ... zgadnij!:2gunfire:<- Gacek, jak mu wbijamy.:cool3: Quote
Kazia11 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jo Karol zioom! Witam się z Tobą mistrzu Zen, tu mistrz Jedi, Twój mentor :cool1: Słuchaj muszę sprawdzić, jak wyszkoliłeś młodziaka (szczyla, dzieciucha) Gacka San'a (lub Rutka San'a). Sprawdzę jego umiejętności, (o ile w ogóle umie jakieś przyswajać) Ha ha ha hua! Chciałem go sprawdzić w dyscyplinach: 1) Władanie mieczem Jedi (jarzeniówką) :cool3: 2) Sztuka walki: jo-kido-masz-w-ryj-dresiarzu :cool3: 3) Znajomość języku i przywitania mistrzów (Zen oraz Jedi) :cool3: 4) Wżeranie jak największej ilości bananów w 2 sekundy (minimum 123) :cool3: To musi potrafić każdy mistrz, ale po głębszym zastanowieniu, stwierdziłem, że muszę zmienić dyscypliny i bardziej je podporządkować pod nieszczęśnika Gacka San (ze względu na jego autyzm i kalectwo) A wyglądają one tak: 1) Umiejętne władanie cuchnącym oddechem :razz: 2) Sztuka walki: dalej dalej włosy Gacka!:razz: 3) Znajomość języku nietoperzy (Gacków wielkouchych) :razz: 4) Ogolenie nóg (Co w wykonaniu Gacka San będzie poważnym wyzwaniem i niemal nieosiągalnym):razz: Teraz wiesz w czym go sprawdzę, a teraz kończę, bo jeszcze wywalą mnie z tego forum za nie gadanie w temacie (Jest coś o nietoperach to może się liczyć jako uszy psa :cool3::cool3::cool1:) Dobra... Żegnam mistrza Zen <pięść> :cool1: Quote
Valeur248 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Ok, laba się skończyła. Gacek się tu zalogował. Ehh... Wszystko przez Gacka:cool3: Teraz będzie można pisać też na jego galerii:razz::crazyeye:<- ... Westa i Ringa:loveu: Quote
Kazia11 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 "Wszystko przez Gacka" tytuł naszej debiutanckiej książki :cool3: (jedynej :lol:) Przepiękne zdjęcia ja chcę więcej! Weź zrób Rindze zdjęcie pyszczka taki słodziachnyyyyy :cool3::cool3: A Gacek to widzę, że nie da sobie w kasze dmuchać (Gacek san) Zaraz wparuję do galerii (olie jakaś jest :cool3:) i się zajmę :cool3::cool3: Ty wiesz nie Winiar? :cool3: Mistrzu Zen! Niedługo wybije godzina treningu Gacka San'a :cool3: Ale na razie wypiszmy co jest przez gacka w punktach: ja zacznę :cool3: 1. To Gacek był Zeusem Quote
Valeur248 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Spoko, spoko. Twoja prośba o zdjęcia Ringi zostaje rozpatrzona pozytywnie. Dziś jej zrobię, ja wrócę z włoskiego:cool3: Tak, Gacek równy gość, teraz musimy pisać z cenzurą, od kiedy ona nas szpieguje na forum:cool3: 2. To Gacek był Hitlerem:cool3::cool3: Quote
Kazia11 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Tak tak ale i tak Gacek to spoko ziom :diabloti::cool1: 2. a) ... i Stalinem w jednym :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ale słodkość z westy :loveu::loveu: więcej fot Quote
Valeur248 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):ale słodkość z westy :loveu::loveu: więcej fot Dziś wieczorkiem wstawię fotki Westy i Ringi.:cool3: 3. To przez Gacka wybuchła I wojna światowa. Quote
kasia062 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Najlepiej powiedzieć że wszystko jest z mojej winy... Ps:Bardzo ładne zdjęcia, czekam na następne:loveu:;) Quote
Valeur248 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 No to kilka zdjęć Westy. Niestety fani Ringi muszą trochę poczekać na jej zdjęcia:cool3: Tutaj Ringa w kulce:diabloti: Quote
Kazia11 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jakie cudne zdjęcie te w środku ojaaa :cool3: BOSSSkie :cool3::cool3: A co do Gacka, to ja już nic o niej nie napiszę skoro ma się denerwować i fochać. Jestem w stanie zrozumieć, że ją do wkurza, trudno. Ale mistrzu Zen, mamy przecież wiele innych interesujących rzeczy aren't we? Ha ha ha hua, za dużo angola :cool3::cool3: :diabloti: Dobra kończę, jak coś to zapodaj jakiś temat. Hej! :diabloti: Quote
Valeur248 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Eh, Gacek. Odebrałaś nam chęć do życia:cool3: Nie mogę z tego faceta, z którym miałyśmy zastępstwo. Gaciu, nie płacz, że on już jest żonaty, ale pewnie jeszcze pra******:razz: Wczoraj zrobiłam fajne zdjęcia Westy, ale dodam je później:cool3: Quote
Kazia11 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ale ten gościu był świetną partią dla Gacia... :diabloti: Szkoda, że żonaty. Kuba jakie gafy ahahahahah "jestem proszę księdza" a to katecheta :razz::razz::cool3: Jaka sierota :cool3: Gaciu co teraz zrobisz? Trzeba Ci pomóc, masz jakieś propozycje Winiar? :cool3: Czekam :cool3: PS. Czekam na zdjęcia Vesty :cool3: Hej! :diabloti: Quote
Valeur248 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Spoko, jeszcze nie jedna idealna partia w Elblągu jest dla Gacka:diabloti: Np. Mathew:cool3: Kuba:razz: Dżejmi:cool3: Pan Podważdrzwi:cool3: I wiele innych ha ha ha hua!:cool3::cool3: Prawi***** tutaj nie brak:razz: Zdjęcia dodam pewnie jeszcze dziś, bo fotosik strasznie długo mi się ładuje:shake: Quote
Kazia11 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 No Ziomek nieźle :cool3: Podważdrzwi jest najlepszą partią dla Gacia :cool3::cool3: Może jeszcze Roman? No wiesz ten co ma owłosione plecy i ogólnie to Nako** Ha ha ha hua! On też musi się golić ale na plecach, Gaciu ma problem z nogami, ahh te prawi*** ci to mają problemy. No więc muszę Cię pochwalić za galerię Gacia, spisałaś się na medal :cool3::crazyeye: Dobra zioom trzeba Gacia rozchmurzyć :diabloti: Hej!:diabloti: Quote
Valeur248 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Ta,m te prwi**** to maja problemy. Ludzie w Afryce z głodu umierają, a taki Gacek martwi się, że mu włosy na nogach rosną z każdym goleniem 4 razy szybciej. Albo Roman ma kłopot z plecami czy ******* ( o kuuuurde!!:cool3:) ma problem z uszami:diabloti: Ale co zrobisz, nic nie zrobisz:cool3: Kuba pewnie też do tej grupy się zalicza, bo ma nienaturalnie krzaczaste brwi:niedowia::cool3: I zdjęcia Westy:cool1: To najlepsze:razz: Quote
Kazia11 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jakie soczyste zdjęcia, Westa jakby gadała ha ha ha hua! :cool3: Ale powiem, że nie Westa mnie zaciekawiła na tych zdjęciach tylko... Twoje soczyste różowe pantalony (majtyyyyy!) Ha ha hua! Od Gacka pożyczyłaś? :diabloti: :-oALE SEXI!:-o Co do prawi*** To Michał się dziwi, że my cenzurujemy te słowo, kurde ktoś by zobaczył i wywaliłby nas z forum... Ale dla Michała to słowo jest normalne :cool3: Wiadomo nieeee... :cool1: Gdzie są zdjęcia mojej Ringi, ja się domagam, bo jeszcze napiszę, że to przez Gacka nie ma zdjęć Ringi :cool3: :razz::niedowia::icon_roc:<--- trzy formy Kuby ha ha hua! :lol!:<---- Dominiś :smhair2:<----- Seba Dobra kończę. Hej!:diabloti: Quote
Kazia11 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jakie soczyste zdjęcia, Westa jakby gadała ha ha ha hua! :cool3: Ale powiem, że nie Westa mnie zaciekawiła na tych zdjęciach tylko... Twoje soczyste różowe pantalony (majtyyyyy!) Ha ha hua! Od Gacka pożyczyłaś? :diabloti: :-oALE SEXI!:-o Co do prawi*** To Michał się dziwi, że my cenzurujemy te słowo, kurde ktoś by zobaczył i wywaliłby nas z forum... Ale dla Michała to słowo jest normalne :cool3: Wiadomo nieeee... :cool1: Gdzie są zdjęcia mojej Ringi, ja się domagam, bo jeszcze napiszę, że to przez Gacka nie ma zdjęć Ringi :cool3: :razz::niedowia::icon_roc:<--- trzy formy Kuby ha ha hua! :lol!:<---- Dominiś :smhair2:<----- Seba Dobra kończę. Hej!:diabloti: Quote
Valeur248 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Wiedziałam, że zauważysz moje gustowne spodenki:razz: A co do cenzurowania słowa pra******, to jak nie będziemy go gwiazdkować to nie dość, że nas wyrzucą to jeszcze reputacja galerii Westy i Ringi spadnie:cool3: Co to za aluzja, że dla Michała to słowo jest normalne:cool3::cool3: Jedyne nieopublikowane zdjęcie Ringi to takie: Wg starej tradycji powiedziałabym, że to przez gacka mam takie słabe zdjęcie Ringusi, ale nie powiem tak:diabloti: Ringa jest w kole, dla ścisłości:cool3: Quote
Kazia11 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Joł ziomek, powiem tak... już dawno nie widziałam Ringusi w okazałości, proszę teraz mi to pokazać! Bo jak nie to:cool3: Ty wiesz....:cool3::mad: Tak na marginesie to powiem, że te majty były dooobre ha ha ha hua!Ej Gaciu odzywaj się bo to forum bez Ciebie to nie może normalnie funkcjonować, no no! Czekam na odpowiedź, opowiedz nam, jak minął Ci dzień? :cool3::cool3::diabloti: Dobra kończę , aha Karol jeszcze Ty też coś opowiedz :cool3: Hej!:diabloti: Quote
Valeur248 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Spokojnie, Kadziu. Dostaniesz Ringę w okazałości:cool3: I to nie są majty, tylko spodenki!!:angryy: Hej, Gacek odezwij się! Powiedz jak tam Jaroooo:diabloti::cool3::cool3: I kiedy dziewuszki robimy jakieś spotkankto, tylko wiecie, ja sobotę mam już zajętą:cool3::cool3: Quote
kasia062 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Do Kazia i Karoli: Bardzo śmieszne, jak zwykle wszystko przeze mnie...:angryy: Do Kazia: Te forum i tak dobrze funkcjonuje, nawet beze mnie...:razz::roll: Do Karoli: Bardzo ładne zdjęcia Westy i daj mi w końcu spokuj z tym Jaaaaaro:angryy::icon_roc: Quote
Kazia11 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 No Karol niech Ci będzie, "spodenki" :cool3: A Gaciu no kurcze, gdybyś się nie wkurzała na nas to by było mniej śmiesznie :cool3::cool3: Sama z resztą masz przy tym trochę śmiechu, bo doskonale wiemy, że kiedy patrzysz jak zacieszamy, sama nie możesz wyrobić... :cool3::cool3: To Twoja wada :lol: Dobra Karol dawaj zdjęcia bo jak nie to na stos! :cool3::diabloti: A Ty Gaciu zajrzyj czasem do swojej galerii, bo tam aż zarosło i pustka :cool3: Hej! :diabloti: Quote
Recommended Posts