Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie dziekuj. Biegac to z nim zdecydowanie niewskazane. Schudnac moze przy podawaniu mniejszej ilosci karmy i spokojnych spacerach. Trzeba ruszyc zdecydowanie z ogloszeniami. Potrzebny bedzie numer telefonu , ktory bedzie mozna podawac w ogloszeniach. Do wizyty przeadopcyjnej zawsze znajdzie sie kogos na miejscu. Aha, czy bedzie mozna wykorzystac fotki z watku, oczywiscie po zamazaniu twarzy? Zdjecia z dziewczynkami podniosa wiarygodnosc. Trzymaj sie mocno i napisz co powiedzial wet

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej,wiesz z tym bieganiem to chodziło mi raczej o spuszczanie ze smyczy :)
Tel. mogę podać Ci na pw, ale czy na pewno to ma być do mnie? Nie bardzo wiem jak prowadzić taką rozmowę... Chyba, że mnie poinstruujesz :) Oczywiście, że fotki można wykorzystać.
Do weta wybiorę się pewnie jutro, więc dam znać jak tylko wrócę.
(a co do tej krwi na ogonie, to na pewno nie była ona z odbytu, zauważyłam małą rankę (jeśli można powiedzieć, że to ranka,nie mogę dobrze obejrzeć, bo Budda nie za bardzo daje teraz podwinąć ogon-nie jest agresywny,ale tak podwija pod siebie,że boję się, że zrobię mu krzywdę) na ogonie, tuż koło odbytu i Budda co chwilę sobie tam liże, pójdziemy do weterynarza, to zostanie wszystko wybadane-mam nadzieję,że to nic takiego....)

Posted

Oki, to poszukam chetnej dziewczyny, ktora ma doswiadczenie w adopcjach, zeby podala swoj, bo do mnie nie beda chcieli dzwonic;)( mieszkam teraz zagramanica:evil_lol:), a Twoj tez bedzie potrzebny, chetni napewno beda chcieli z Toba tez porozmawiac. Poczekamy na wyniki od weta i bierzemy sie do roboty

• 2 weeks later...
Posted

Hej,słuchajcie,jak się wczoraj dowiedziałam moja siostra z jakiś miesiąc temu dała ogłoszenie o Buddzie i wczoraj odezwała się pewna kobieta.... Podobno mieszka w domku jednorodzinnym (chociaż wydaje mi się ,że troszkę ściemnia co do miejsca zamieszkania), ma 3 dzieci (w tym jedno niepełnosprawne), i o dziwo na wszystko ma odpowiedź,tzn. jak napisałam jej,że Budda nie zostaje sam w domu,to napisała,że do dzieci co dzień przychodzi babcia, jak napisałam,że ma chore serce,to,że wet pod kontrolą i będzie informować o wszystkim... A najlepsze,że najpierw napisała,że już go chce,że córka ma urodziny (31 sierpnia) i chce jej zrobić niespodziankę, a dopiero po krótkiej rozmowie się zapytała czy jest łagodny do dzieci... Nie wiem co o tym myśłeć,bo w rozmowie przez gg wydaje się dosyć miła... Powiedziałam,że i tak muszę się z Wami skontaktować i że to Wy zadecydujecie o ewentualnej adopcji (oczywiście o umowie też wspomniałam).Gdyby któraś zechciała jeszcze z nią porozmawiać,to mogę podać do kobiety gg na pw.

Posted

póki co poprosiłam o adres... starałam się to jak najdelikatniej napisać żeby się nie wystraszyła kobieta... aczkolwiek wątpię czy poda...:roll:

Posted

e.ra napisał(a):
póki co poprosiłam o adres... starałam się to jak najdelikatniej napisać żeby się nie wystraszyła kobieta... aczkolwiek wątpię czy poda...:roll:

jak nie poda to dowidzenia... taka wizyta to standard, jak ktoś na prawde chce psa to jakos mu ona nie przeszkadza;)

Posted

dobra,rozmawiałam właśnie z tą kobietą. Zgodziła się na wizytę,ale tak w połowie września,bo wtedy ma urlop. Powiedziałam,że którejś z Was przekażę jej gg i wtedy umówicie się już konkretnie. Czy któraś zechciałaby z nią porozmawiać?

• 2 months later...
  • 5 months later...