Harpagon Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Asztir napisał(a)::loveu::loveu::loveu: całuski dla Martynki :D powiem tak - jak się wszystkie staffikowe mamy zejdą to będzie niezly żłobek :D ja mam siostrzenice - trzeba ją będzie do pracy zagonić - a co! :diabloti: Oj pewnie Asztir - siostrzenica bardzo się przyda :cool3: Quote
Harpagon Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Patka napisał(a):oj śliczności Moja Apolonia wrześniowa także mała różnica potem będą mogły sie razem bawić i będziemy miały je z głowy :lol: a To my http://img514.imageshack.us/img514/8347/70781126vw7.th.jpg PEWNIE , my na ringu dzieci obok :loveu: ale włoski to ma cudowne ;) www.harpagon.com.pl Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Quote
Harpagon Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Co tam już po wystawie i cisza :angryy: DAWAJCIE FOTY I WYNIKI :eviltong: Czekamy !!! www.harpagon.com.pl Quote
klaudia&Manta Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 No właśnie jakimiś fotami proszę zarzucić :mad: i wyniki :p Czekamy :razz: Quote
Sebastian Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Magnetic Boy Buldożer kl. otwarta> lokata 1, ocena doskonała, CWC, Najlepszy Pies w Rasie Zhoshua Buldożer kl. otwarta> lokata 1, ocena doskonała, CWC :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Grtulacje dla wszystkich i dziękuję za miło spędzony czas:eviltong: Pełnych wyników nie mam, ale dodam że klasa młodzieży Coco Chanel Buldożer> lokata 1, Zw.Mł , ocena doskonała:multi: klasa pośrednia Victress for Ever Family Buldożer> lokata 1,CWC ocena doskonała:multi: Quote
klaudia&Manta Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 no to graulacje dla wszystkch :loveu: :loveu: :loveu: A ktos ma jakies fotki ? :cool3: Quote
Sebastian Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Fotki napewno są :multi:, ...trzeba poczekać;) Quote
wejherstaff Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Gratulacje dla wszystkich uczestników bez wyjątku, atmosfera super :p miło było Was spotkać:multi: i porozmawiać :lol: To czekamy na fotki ;) Quote
Sebastian Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 :lol:wejherstaff napisał(a):Gratulacje dla wszystkich uczestników bez wyjątku, atmosfera super :p miło było Was spotkać:multi: i porozmawiać :lol: To czekamy na fotki ;) Heh szkoda że wszyskich nie było:scared::lol: ...to czekamy;):evil_lol: Quote
wejherstaff Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Sebastian Książk']:lol: Heh szkoda że wszyskich nie było:scared::lol: ...to czekamy;):evil_lol: No szkoda :evil_lol::evil_lol: może innym razem uda im się dotrzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak oto prezentowały sie nasze staszki dzisiaj :loveu: Psy Klasa Młodzieży Jakard Wejherstaff VOO DOO RUMBURRAK ARTI AGUSIEK GRAND Staff-Ka FCI i Canaveral-staff VIGOR FCI na lokatach Quote
wejherstaff Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Psy klasa pośrednia PINCOLETTO CHATCHATURRI Staff-Ka FCI Psy Klasa Otwarta MAGNETIC BOY Buldożer Quote
wejherstaff Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Klasa Młodzieży suki COCO CHANEL Buldożer Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER Quote
wejherstaff Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 cd młodzież na lokatach wybór NJwR Quote
wejherstaff Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Klasa otwarta suki ZHOSHUA Buldożer Klasa Championów HEBA NOVA Pullera http://images27.fotosik.pl/160/009f00d70ab8fb7emed.jpg Zw.Rasy Heba Nova Pullera http://images31.fotosik.pl/147/c42463df9f6dcfaamed.jpg Ode mnie to wszystko, nie mam tylko fotki suczki z kalsy pośredniej VICTRESS FOR EVER Family Buldożer :roll: może ktoś inny doda :) maksymalna wielkość zdjęć to 640 x 640 Quote
hun Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 DUŻE GRATULACJE DLA WYSTAWIANYCH I WYSTAWIAJĄCYCH:bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: Wejherstaff na ciebie zawsze można liczyć:calus:-DOSKONAŁA FOTORELACJA Szkoda że wystawy są zawsze dla wystawiających tak absorbujące ,nie ma czasu na lużne pogawędki. Familly Buldożer Quote
Sebastian Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [SIZE="4"]Wejherstaff-Kasiu i jej mężu;)wielki dzięki!!!Świetne foty!!!Pozdrawiam Quote
agastaffbull Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Piękne fotki pięknych psów! Gratuluję wszystkim, a w szczególności Sebastianowi i jego Zuzolom, Family Buldożer (Coco Chanel jest boooooska, a umaszczenie-bajka!) oraz Pani Kasi z Canaveralstaff! Cieszę się ogromnie z Waszych sukcesów! Quote
Sebastian Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 agastaffbull napisał(a): Gratuluję wszystkim, a w szczególności Sebastianowi i jego Zuzolom, :oops:Staraliśmy się. Bardzo dziękuję. :drink1: Quote
agastaffbull Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :multi:Jestem Waszą wierną fanką i zawsze będę Wam kibicować!:multi: A propos-może Ty będziesz mógł mi pomóc, jako że ja niestety z powodu nielubienia wystaw przez mojego psa musiałam sobie je odpuścić, a co za tym idzie-nie mam też już możliwości buszowania po psich stoiskach z bogatym asortymentem...Ale do rzeczy-szukam ładnej naklejki dwustronnej na szybę samochodową, oczywiście ze staffikiem. Miałam taką-ten wzór spotkałam tylko raz, na wystawie w Poznaniu, na stoisku Białego Pudla, jeśli mnie pamięć nie myli. Ale niestety-naklejka pofałdowała mi się i do niczego się już nie nadaje...Niestety-takiego wzoru już nigdzie indziej nie widziałam...Ten wzór, który jest dostępny obecnie w wielu psich sklepach internetowych nie bardzo mi się podoba...Może Ty widujesz większy wybór np. na wystawach lub w sklepach w Twojej okolicy? Może Family Buldozer mialaby coś na sprzedaż? Aha- a może ktoś ma namiar na internetową stronę Ewy Dobrzyńskiej, która robi fantastyczne portrety psich ras? Szukałam, ale nigdzie nie mogę znaleźć...Będę wdzięczna za info, jak również za namiar na jakiś sklepik z gadżetami dla miłośników bullowatych! Quote
Patka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 po kurka a dlaczego ja nie widziałam białaski?? zdarzyłam tylko uściskać sie z Sebastianem i Zośką. Faktycznie wszyscy byli tak zaaferowani że nikt aż bałam się zagadywać :oops: Rudolfina miała dzicz w oczach tyle staffików - ale faktycznie chyba sporo Was nie dojechało?? Gratulacje dla WSZYSTKICH i dzięki za fotorelację z dzieckiem i psem ciężko dokładnie psiaki oglądać :cool3: Quote
Sebastian Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 agastaffbull napisał(a)::multi:Jestem Waszą wierną fanką i zawsze będę Wam kibicować!:multi: A propos-może Ty będziesz mógł mi pomóc......, Dzięki za doping:multi: A naklejka, nie ma sprawy, daj wzór na foto którą chcesz, ja kupię i wyślę tobie pocztą.Adres na priv. Quote
agastaffbull Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wielkie dzięki, Sebo! Tylko problem w tym, że nigdzie nie widzę takiej, jaką miałam wcześniej, a te dostępne np. w sklepie karusek nie podobają mi się...Myślałam, że może Ty widziałeś gdzieś kilka wzorów z sbt do wyboru...A ta moja, pofałdowała się tak, że nic już niej nie będzie i będę musiala ją wyrzucić...Tak to jest, jak komuś szkoda normalnie przykleić naklejkę na szybę, tylko kombinuje z taśmą klejącą... Quote
Sebastian Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 agastaffbull napisał(a):Wielkie dzięki, Sebo! Tylko problem w tym, że nigdzie nie widzę takiej, jaką miałam wcześniej, a te dostępne np. w sklepie karusek nie podobają mi się...Myślałam, że może Ty widziałeś gdzieś kilka wzorów z sbt do wyboru...A ta moja, pofałdowała się tak, że nic już niej nie będzie i będę musiala ją wyrzucić...Tak to jest, jak komuś szkoda normalnie przykleić naklejkę na szybę, tylko kombinuje z taśmą klejącą... Zaden problem!!!!Jeszcze widywałem tę z staffikiem z białą strzałką na nosie, innych nie widziałem, ale popatrzę, dam znać. Musi być międzynarodówka, tam jest więkrzy wybór:lol::oops2::offtopic:sorki, reszta na prv. Wracamy do tematu:evil_lol: Quote
Recommended Posts