Sebastian Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Sędzia Piotr Król- Niedziela, 17 luty 2008. Związek Kynologiczny Oddział Bydgoszcz ul. Kołłątaja 7 , 85-080 Bydgoszcz PeKaO Grupa PKO S.A. O/Bydgoszcz 38 12403493 1111 0000 4305 7832 http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wystawy.phtml Jakoś chyba ta wystawa nosi miano rozpoczynającej seson. Wszysktim w roku wystawowoym 2008 życzymy samych sukcesów. Quote
blaira Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Z tego co sie orientuje to wystawa została przeniesiona do Torunia. pozdr. Quote
Sebastian Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 blaira napisał(a):Z tego co sie orientuje to wystawa została przeniesiona do Torunia. pozdr. W linku który wkleiłem są wszystkie szczegółowe informacje. Quote
blaira Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Sebastian Książk napisał(a):W linku który wkleiłem są wszystkie szczegółowe informacje. No to w takim badz razie zapowiada sie mila wystawa ;) pozdr. Quote
Asztir Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 sezon to chyba teraz Rzeszów rozpocznie ;) Quote
Eventing Star Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Liczę na zdjęcia i relacje z tej wystawy, bo za daleko mieszkamy :shake: żeby przyjechac i pooglądac! Quote
wejherstaff Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No to padję staweczkę :) staffików Psy pies, szczeniąt - SZOGUN Dinky Dogs wł,Wróbel Łukasz pies, młodzieży - Canaveral-Staff VIGOR wł.Król W pies, młodzieży - JAKARD WEJHERSTAFF Voo Doo wł. Jasiński Dawid pies, młodzieży - RUMBURRAK ARTI AGUSIEK GRAND Staff- Ka (FCI) wł.Reluga Agnieszka pies, pośrednia - PINCOLETTO CHATCHATURRI Staff-Ka FCI wł.Walczak Marta pies, otwarta - LARES z Hambalek Busin wł.Sieger-Drzewicka Małgorzata pies, otwarta - MAGNETIC BOY Buldożer wł.Książk Sebastian Suki suka, młodzieży - COCO CHANEL Buldożer wł.Tokoń Ewa suka, młodzieży - Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER wł.Dzięgelewska Katarzyna suka, pośrednia - VICTRESS FOR EVER Family Buldożer wł.Tokoń Ewa suka, otwarta - ZHOSHUA Buldożer wł.Książk Sebastian suka, championów - HEBA NOVA Pullera wł.Pławiński Andrzej Do zobaczenia ;) Quote
Sebastian Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Wejherstaff, super, dziękuję, świetna robota!!! Quote
klaudia&Manta Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A nas nie będzie :-(:placz: No ale widzę że gdybyśmy były to znowu same w klasie:crazyeye: Mówię tu do ludzi z suczyskami w iwiekowqo podobnymi do Manty: Weźcie się do roboty, bo ja nie chce wiecznie być bezkonkurencji :diabloti::angryy: Quote
Lambi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 My niestety nie dotrzemy tym razem:shake: (praca, praca...), ale wszystkim życzę powodzonka :lol:, najbardziej trzymam kciuki za moich faworytów (ale kto nim jest to już moją słodka tajemnica:loveu::eviltong:). No i bardzo proszę o fotorelacje;) Quote
klaudia&Manta Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 O no właśnie ! :mad: Będziemy czeakać na fotki :diabloti: Quote
Asztir Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Weźcie się do roboty, bo ja nie chce wiecznie być bezkonkurencji :diabloti::angryy: czekaj no czekaj jeszcze się spotkamy :evil_lol: ;):p Quote
Patka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 może jak nam ssak pozwoli, a będę bardzo sie starała to i relacja oto będzie :cool3: Quote
klaudia&Manta Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Asztir napisał(a):czekaj no czekaj jeszcze się spotkamy :evil_lol: ;):p Mam nadzieję że kiedyś ..w końcu...:razz: :razz: :razz: no cóż ale jak już to w młodzieży, bo my dopiero na tę klasę planujemy kolejną wystawkę :cool3: A vbędziecie może w Opolu pod koniec kwietnia ? :cool3: My planjemy :eviltong: Quote
Asztir Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 tak Opole zaplanowane :D to mam nadzieje do zobaczenia! :) Quote
klaudia&Manta Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 :multi::multi::multi: No to ja też mam nadzieję że się spotkamy :razz: :multi::multi::multi: Tak więc do zobaczenia w Opolu , w młodzieży :loveu: Quote
Harpagon Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Oj, my też w tym roku rozpoczniemy w Opolu sezon wystawowy :lol: Niestety dzięki DZIDZIUSIOWI - szybciej się nie da :angryy: Tak więc do zobaczenia ;) www.harpagon.com.pl Quote
Asztir Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 rozumiem, że taakiemu dzidzuisiowi Waszemu - tak? coś w zeszłym roku nieźle obrodziło i w tym roku też :D Wiecie mam propozycje - -jak się będziemy spotykać na wystawach to może zrobimy sobie mały żłobek - ztrudnimy kogoś na jeden dzień i dzieciaki mamy z glowy :evil_lol: Quote
Harpagon Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Asztir']rozumiem, że taakiemu dzidzuisiowi Waszemu - tak? coś w zeszłym roku nieźle obrodziło i w tym roku też :D Wiecie mam propozycje - -jak się będziemy spotykać na wystawach to może zrobimy sobie mały żłobek - ztrudnimy kogoś na jeden dzień i dzieciaki mamy z glowy :evil_lol: Tak , tak Asztir ;) naszemu dzidziusiowi - HARPAGON tym razem już w końcem listopada powiekszył się o małą Martynkę :loveu: I ciągle na wszystko brakuje mi czasu , jak to przy dzieciach bywa :evil_lol: Pozwolę sobie zamieścić tutaj foteczkę, nie przenosząc się już do galerii szczeniąt :eviltong: TAK WIĘC OPIEKUNKA DO DZIECI NA WYSTAWACH PILNIE POSZUKIWANA !!! [SIZE=2]www.harpagon.com.pl Quote
Asztir Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :loveu::loveu::loveu: całuski dla Martynki :D powiem tak - jak się wszystkie staffikowe mamy zejdą to będzie niezly żłobek :D ja mam siostrzenice - trzeba ją będzie do pracy zagonić - a co! :diabloti: Quote
Patka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 oj śliczności Moja Apolonia wrześniowa także mała różnica potem będą mogły sie razem bawić i będziemy miały je z głowy :lol: a To my Quote
Asztir Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Patka ileż ona ma włosów! :loveu: Wasze w podobnym wieku, dojdą też tegoroczne i mamy młodych prezenterów :cool3: :lol: Quote
Patka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 a o tym juz też myślałam :) no włosy jej obrodziły :razz: 'charakterek" też :evil_lol: Quote
Recommended Posts