Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Az tam teraz siedzi???oooo kurczaczki!!!!!
Przydaly by sie jej nowe fotki!!!!
Kurcze ,,jak ja wspominam jej zabawy ze mna,,to az mi jej zal,,,ze ma maly wybieg,,,,!!!!!i nie ma domku!!!!i ze nikt oprocz mnie i ponki do niej nie zaglada!!!!:-(:-(

Posted

pewnie ze byla mloda na spacerku!!!!!
Bez problemu biegala najpierw z alaska i berkiem na luzie,,,a potem grzecznie czekala az sie jej zapnie obroze!!!!

Na spacerze,,niezmiernie ciekawska,,i wogole nie zwraca uwagi na towarzysza,,moge do niej mowic przymilac sie ,,a ta nic!!!ale chodzi bardzo ladnie przy nodze,,,a jak juz sie nawacha i napatrzy na swiat ,mozna sie z nia bawic i skakac i podszczypywac itp!!!
Ona jest super,,a minke ma takiego lobuziaka ze ,,,cho cho!!!!!:cool3::cool3::cool3::cool3:
Potem przegladne zdjecia i jak znajde jakies wyrazne ,,,to cos wrzuce!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Ja starej daty jestem ,,,i nie wiem jak mozna dalej oglaszac psy!!!!!
Moze ktos wprawiony moglby????
Oczywiscie trzeba napisac ze ona jest psem z mozliwoscia do padaczek,,,ale i tez ze to wspanialy pies!!!
Bylabym wdzieczna!!!!!
Przeciez to mloda i ladna suka!!!!

Posted

No zagląda, zagląda, a zdjęcia dalej się nie wgrały. Niechby Kara miała ładne fotki / może do ogłoszeń ?/. Tylko czy przez tą jej padaczkę ktoś się nią zainteresuje.:shake:

Posted

Ja nie wiem czy padaczka jest az tak straszna,,,!!!!tzn jesli jest mocno posunieta to ok,,,,pamietam jeden jedyny przypadek psa gdynskiego z taka mocna padaczka,,,i serce mi sie kroilo!!!to byl koszmar!!!!
mimo silnych lekow i kontroli w klatce ,,on cale dnie miala ataki!!!!to go wykanczalo!!!!
Ale Z kara nie jest tak zle!!!!!!
A co do zdjec!!!!!!Moj komouter nie chce mi ich jakos zgrac :(

Posted

Ja też wiem, że przy umiarkowanych atakach padaczki pies może funkcjonować na lekach /sama miałam kiedyś takiego owczara ze schroniska z epilepsją /, ale chodziło mi o reakcje ludzi na ogłoszenia psa z informacją o chorobie, po prostu będzie trudniej.

• 2 weeks later...
Posted

wiewiora1 napisał(a):
Wiem wiem ,,ale jak na razie nikt nawet nie zaglada ,i nie zwrca uwagi na Kare nawet pewnie nie widzac ,ze ma problemy padaczkowe!!!!

Kara się przypomina ! może jej portret na Monciaku powiesić :razz:

• 2 weeks later...