ponka1 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Biedna ta Kara, ale co poradzić, gdyby ktoś był chętny i poznał ją poza wybiegiem, to zobaczyłby zupełnie inną sukę. :shake: Quote
wiewiora1 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 mAM NADZIEJE ZE NIIEDLUGO KTOS Z NIA WYJDZIE!!!!!!!!!!JESLI DA SIE WZIASC JA Z NOWEGO BOKSU!!!!!! Quote
ponka1 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Trzeba przejść w towarzystwie Berka ,jak do Miki i Alaski, Kara z jakimś czarnym siedzi, dokładnie nie pamiętam. Tylko kto z nią pójdzie :shake: Quote
wiewiora1 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Az tam teraz siedzi???oooo kurczaczki!!!!! Przydaly by sie jej nowe fotki!!!! Kurcze ,,jak ja wspominam jej zabawy ze mna,,to az mi jej zal,,,ze ma maly wybieg,,,,!!!!!i nie ma domku!!!!i ze nikt oprocz mnie i ponki do niej nie zaglada!!!!:-(:-( Quote
wiewiora1 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No to do niedzielnego spacerkuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: teraz pracaaaaaaaaaaa:( Quote
wiewiora1 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Aaa jeszcze raz cie podrzuce,,,bo potem wybywam na kilka dni,,wiec bez odwiedzin bedzie:( Trzymaj sie mloda!!!! Quote
ponka1 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Spacerki przesunęły się w czasie, ale najważniejsze że były i na pewno Kara była szczęśliwa ! Quote
wiewiora1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 pewnie ze byla mloda na spacerku!!!!! Bez problemu biegala najpierw z alaska i berkiem na luzie,,,a potem grzecznie czekala az sie jej zapnie obroze!!!! Na spacerze,,niezmiernie ciekawska,,i wogole nie zwraca uwagi na towarzysza,,moge do niej mowic przymilac sie ,,a ta nic!!!ale chodzi bardzo ladnie przy nodze,,,a jak juz sie nawacha i napatrzy na swiat ,mozna sie z nia bawic i skakac i podszczypywac itp!!! Ona jest super,,a minke ma takiego lobuziaka ze ,,,cho cho!!!!!:cool3::cool3::cool3::cool3: Potem przegladne zdjecia i jak znajde jakies wyrazne ,,,to cos wrzuce!!!! Quote
ponka1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Oj, to przyszły właściciel musiał by ja na wyjściu zobaczyć, spokojną bez stresu. Chociaż wydaje mi się, że na nowym wybiegu tak nie jazgocze. Quote
wiewiora1 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ja starej daty jestem ,,,i nie wiem jak mozna dalej oglaszac psy!!!!! Moze ktos wprawiony moglby???? Oczywiscie trzeba napisac ze ona jest psem z mozliwoscia do padaczek,,,ale i tez ze to wspanialy pies!!! Bylabym wdzieczna!!!!! Przeciez to mloda i ladna suka!!!! Quote
wiewiora1 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ok dzis dowiezli mi szfke ,wiec zrobie porzadek ,,,i znajde kabel to zdjec a potem wrzuce cosik Karowatego!!!:razz: Quote
wiewiora1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 pODNOSZE MIMO ZE NIKT TU NIE ZAGLADA!!!!! WCZORAJ PROBOWALAM SIE BAWIC W ZRZUCENIE ZDJEC,,,ALE NIESTETY,,,,KOMP SLIMAK MI W TYM NIE POMOGL!!!! Quote
ponka1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 No zagląda, zagląda, a zdjęcia dalej się nie wgrały. Niechby Kara miała ładne fotki / może do ogłoszeń ?/. Tylko czy przez tą jej padaczkę ktoś się nią zainteresuje.:shake: Quote
wiewiora1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ja nie wiem czy padaczka jest az tak straszna,,,!!!!tzn jesli jest mocno posunieta to ok,,,,pamietam jeden jedyny przypadek psa gdynskiego z taka mocna padaczka,,,i serce mi sie kroilo!!!to byl koszmar!!!! mimo silnych lekow i kontroli w klatce ,,on cale dnie miala ataki!!!!to go wykanczalo!!!! Ale Z kara nie jest tak zle!!!!!! A co do zdjec!!!!!!Moj komouter nie chce mi ich jakos zgrac :( Quote
ponka1 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ja też wiem, że przy umiarkowanych atakach padaczki pies może funkcjonować na lekach /sama miałam kiedyś takiego owczara ze schroniska z epilepsją /, ale chodziło mi o reakcje ludzi na ogłoszenia psa z informacją o chorobie, po prostu będzie trudniej. Quote
wiewiora1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Wiem wiem ,,ale jak na razie nikt nawet nie zaglada ,i nie zwrca uwagi na Kare nawet pewnie nie widzac ,ze ma problemy padaczkowe!!!! Quote
ponka1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 wiewiora1 napisał(a):Wiem wiem ,,ale jak na razie nikt nawet nie zaglada ,i nie zwrca uwagi na Kare nawet pewnie nie widzac ,ze ma problemy padaczkowe!!!! Kara się przypomina ! może jej portret na Monciaku powiesić :razz: Quote
wiewiora1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Musze ,musze znajoma naciagnac na pomoc przy sciaganiu moich zdjec z aparatu,,,,bo sie zaplacze,,,,,,:)Tam jest Kara ,Mika :-( Quote
ponka1 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Znowu zmiana boksu, chyba na lepszy. Do trzech razy sztuka, może ten jej szczęście przyniesie. Ma towarzystwo Kilera, więc sobie poradzi. Quote
ponka1 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No nie, bo i Kiler nie jest już w pawilonie. Są po prawej stronie bramki wejściowej do biura. Quote
wiewiora1 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 OOOTo chyba nie tak zle!!!!!zawsze jakies smakolyki dostana i moze zostana zauwazone!!!!!! Quote
Recommended Posts