Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dla mnie to zabawny szczeniak ,,ktory musi byc glosny zeby informowac wszystkich w kolo o swoim istnieniu!!!!Ja osobiscie nie widze w niej diabelka ani zawzietej kundlicy!!!!!
,,Miejmy nadzieje ze bedzie ok!!!!Wogole co ona jeszcze robi w schronie nie mam pojecia,,,,to taki ladny psiak,,,,i do tego taki milusinski,,,,,wiem wiem szczeka,,,,,pedalka jedna:)

• 2 weeks later...
Posted

brazowa1 napisał(a):
ja tam nie widze dla niej mozliwosci znalezienia domu...ta padaczka do tego,no nie....

Czy ktos z wolontariuszy wzial ja choc raz na spacer???...
Ok ok,,,moze mam dziwne upodobania,,,ale w niej nie ma nic dziwnego ,,,ani ,,,strasznego i tu na pewno sie nie myle,,,Mona czy dofi mogly byc dziwne i zdziczale ,,ale nie Kara,,,,,
Niech ktos ja wezmie ,,zapnie i pojdzie na spacer,,,,,A sie przekona ,,ze to normalny w swiecie mily psiak,,,,!!!!!,,,,,,,,Ciezko mi sie czyta ,,gdy wszyscy ja opisuja jako niesocjalnego psa,,,,tu raz sie nie zgodze!!!!!!

Posted

wiewiorko,kazdy z wolontariuszy ma juz swoje stado.Nikt sie jej nie boi,po prostu nie ma czasu na wszystkie psy...wiesz,jak jest :( Wpadasz,masz 2-3 godziny i lecisz do swoich,bo czekaja,czlowiek sie stara nie przyzwyczajac nawet kolejnych,ze moga wyjsc,po co im cierpienie,ze potem znowu pojda na boczny tor?

Posted

Podnosze ,,najnormalniejsza psine w swiecie!!!...........Nudzi sie jej ,,,,,to co ma robic??szczeka,,,,,,,,,,,,,,,,,To duzy szczeniak ,,ktory wymaga zainteresowania i odrobine ruchu!!!!!
Wiem wiem ,,ze kazdy ma juz swoje stado,,,,ale moze sa jeszcze jacys chetni na wolontariat ,,choc jak wiemy ciezka jest do przejscia sopocka droga wolontaryjna:)

Posted

OOO wiem,,,,niedlugo bedzie spowrotem nasza wspaniala wolontariuszka Ela,,,,zajmie sie psiakami i dopiesci niektore,,,,musze ja wiec namowic na Kare!!!!Za kare ze je opuscila na 3 miesiace!!!:)

• 2 weeks later...
Posted

Nikt do niej nie zaglada,,,,,,jestem zla,,,,,:angryy::angryy::angryy::angryy:
Gdybym byla dalej na dyzurach ,,to juz by jej nie bylo w schronie,,,,bo pokazywalabym wiekszosci super ludziom,,,!!!!
to taka super psina!!!:-(

Posted

brazowa1 napisał(a):
ja tam nie widze dla niej mozliwosci znalezienia domu...ta padaczka do tego,no nie....

Kurcze a ja co do tego psa nie mam watpliwosci ze moze isc do domu!!!!
Poznalam ja tylko dosc przelotnie,,,,,ale mysle ze spedzialam z nia wiecej czasu w ciagu 5 tyg niz ktokolwiek przez jej caly pobyt w schronie,,i na prawde mysle ze z nia jest wszystko ok,,,,(pomijajac tylko padaczke)

Posted

Kara teraz w innym boksie nie wybiega z takim szczekaniem do siatki. Może to zmiana miejsca, może leki dostaje, nie wiem, obserwuje otoczenie z dachu budy. Ciekawe czy te ataki powtórzyły się. Możliwe, że jakby miała dom i stabilizację, to nie byłoby stresu i układ nerwowy by odpoczął.

Posted

Ale to jest po prostu histeryczka ,,i tyle,,,nie ma zadnej agresji!!!!
Ma mniejszy wybieg teraz????bidna!!!!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Kurcze ja na prawde zaprzyjaznilam sie z ta suka!!!i uwazam ze ona jest najnormalniejsza suka na swiecie!!!!!!!!!! Daje sobie reke uciac!!!!
Sulek jest wyploch dziki,,Hop pokazuje rozki i stroi fochy,,Mika broni za bardzo swojego,, Berek ma alergie i jemu troche odwala,,A Kara po prostu niemilosiernie wrzeszczy!!!!!tylko wrzeszczy!!!!!!glupol!!!:roll::roll::roll: