ponka1 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 O nie, jeszcze i to, czy tym schroniskowym mało smutku, jeszcze choroby paskudne łapią :shake: Quote
brazowa1 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 nooo,to jej poważnie blokuje chetnych na adopcje...:shake: Quote
wiewiora1 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kurczaczki co za wariatuncio z niej,,,,,sama sobie robi pod gorke a to taki wspanialy psiak!!!! Quote
brazowa1 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 stres schroniskowy moze wywolac atak padaczki,psy sie spalaja,nie odpoczywaja.... Quote
wiewiora1 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 kurcze a nie doczytalam ost ,,,ze ona miala atak padaczki!!!!tylko nie moje wariatkuncia!!!!!!:shake: Quote
brazowa1 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 ale niestety ma,zauwazone,stwierdzone... Quote
brazowa1 Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 jeden raz,mocny-zauwazono.Ataki w budzie,niezauwazone,niestwierdzone-moze ich byc bardzo duzo :shake: ale o nich nigdy sie nie dowiemy. Quote
akucha Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ale może to być odosobniony przypadek, wynik steresu. Biedniusia sunia, marny los i wielka niesprawiedliwość. A piękna taka, czarne diablątko. Quote
wiewiora1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 dla mnie to zabawny szczeniak ,,ktory musi byc glosny zeby informowac wszystkich w kolo o swoim istnieniu!!!!Ja osobiscie nie widze w niej diabelka ani zawzietej kundlicy!!!!! ,,Miejmy nadzieje ze bedzie ok!!!!Wogole co ona jeszcze robi w schronie nie mam pojecia,,,,to taki ladny psiak,,,,i do tego taki milusinski,,,,,wiem wiem szczeka,,,,,pedalka jedna:) Quote
wiewiora1 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 mam sile dzis tylko na podrzucenie tylko jednej,,,wiec dawaj mala!!!!! Quote
ponka1 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Epilepsja jest do opanowania lekami, w dobrym domu jest to możliwe, a i stresu mniej, więc ataki byłyby sporadyczne. Więc "tylko" prosimy o dom ! Quote
brazowa1 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 ja tam nie widze dla niej mozliwosci znalezienia domu...ta padaczka do tego,no nie.... Quote
ponka1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 To następny młody pies na dożywociu, ona, Sułek i parę innych. Quote
brazowa1 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 na razie to sie nie lubimy,bo drze sie potwornie,gdy przechodze z Gromitem.Ona sama niegrozna,ale nakreca Kastora-wielkiego owczara. Quote
wiewiora1 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 brazowa1 napisał(a):ja tam nie widze dla niej mozliwosci znalezienia domu...ta padaczka do tego,no nie.... Czy ktos z wolontariuszy wzial ja choc raz na spacer???... Ok ok,,,moze mam dziwne upodobania,,,ale w niej nie ma nic dziwnego ,,,ani ,,,strasznego i tu na pewno sie nie myle,,,Mona czy dofi mogly byc dziwne i zdziczale ,,ale nie Kara,,,,, Niech ktos ja wezmie ,,zapnie i pojdzie na spacer,,,,,A sie przekona ,,ze to normalny w swiecie mily psiak,,,,!!!!!,,,,,,,,Ciezko mi sie czyta ,,gdy wszyscy ja opisuja jako niesocjalnego psa,,,,tu raz sie nie zgodze!!!!!! Quote
brazowa1 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 wiewiorko,kazdy z wolontariuszy ma juz swoje stado.Nikt sie jej nie boi,po prostu nie ma czasu na wszystkie psy...wiesz,jak jest :( Wpadasz,masz 2-3 godziny i lecisz do swoich,bo czekaja,czlowiek sie stara nie przyzwyczajac nawet kolejnych,ze moga wyjsc,po co im cierpienie,ze potem znowu pojda na boczny tor? Quote
wiewiora1 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Podnosze ,,najnormalniejsza psine w swiecie!!!...........Nudzi sie jej ,,,,,to co ma robic??szczeka,,,,,,,,,,,,,,,,,To duzy szczeniak ,,ktory wymaga zainteresowania i odrobine ruchu!!!!! Wiem wiem ,,ze kazdy ma juz swoje stado,,,,ale moze sa jeszcze jacys chetni na wolontariat ,,choc jak wiemy ciezka jest do przejscia sopocka droga wolontaryjna:) Quote
wiewiora1 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 OOO wiem,,,,niedlugo bedzie spowrotem nasza wspaniala wolontariuszka Ela,,,,zajmie sie psiakami i dopiesci niektore,,,,musze ja wiec namowic na Kare!!!!Za kare ze je opuscila na 3 miesiace!!!:) Quote
wiewiora1 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Nikt do niej nie zaglada,,,,,,jestem zla,,,,,:angryy::angryy::angryy::angryy: Gdybym byla dalej na dyzurach ,,to juz by jej nie bylo w schronie,,,,bo pokazywalabym wiekszosci super ludziom,,,!!!! to taka super psina!!!:-( Quote
wiewiora1 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 brazowa1 napisał(a):ja tam nie widze dla niej mozliwosci znalezienia domu...ta padaczka do tego,no nie.... Kurcze a ja co do tego psa nie mam watpliwosci ze moze isc do domu!!!! Poznalam ja tylko dosc przelotnie,,,,,ale mysle ze spedzialam z nia wiecej czasu w ciagu 5 tyg niz ktokolwiek przez jej caly pobyt w schronie,,i na prawde mysle ze z nia jest wszystko ok,,,,(pomijajac tylko padaczke) Quote
ponka1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Kara teraz w innym boksie nie wybiega z takim szczekaniem do siatki. Może to zmiana miejsca, może leki dostaje, nie wiem, obserwuje otoczenie z dachu budy. Ciekawe czy te ataki powtórzyły się. Możliwe, że jakby miała dom i stabilizację, to nie byłoby stresu i układ nerwowy by odpoczął. Quote
wiewiora1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ale to jest po prostu histeryczka ,,i tyle,,,nie ma zadnej agresji!!!! Ma mniejszy wybieg teraz????bidna!!!!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Kurcze ja na prawde zaprzyjaznilam sie z ta suka!!!i uwazam ze ona jest najnormalniejsza suka na swiecie!!!!!!!!!! Daje sobie reke uciac!!!! Sulek jest wyploch dziki,,Hop pokazuje rozki i stroi fochy,,Mika broni za bardzo swojego,, Berek ma alergie i jemu troche odwala,,A Kara po prostu niemilosiernie wrzeszczy!!!!!tylko wrzeszczy!!!!!!glupol!!!:roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts