Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na pewno nabierze trochę obycia i będzie kojarzyć ludzi z czymś miłym. Właśnie dziś podawano jej do pyszczka coś z puszki, więc pewnie szczekać tyle nie potrzeba i od Kilera dobrych cech przejmie.

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze,ponk ze ty nie mozesz sie tam jak czlowiek poszwedac,,,,i wziasc kare na spacer,,,zobaczylabys ze to normalny pies,,ona nawet nie szczeka tylko podbiega i glupio sie cieszy bo kojazy sobie smycz ze spacerem ,,choc troche to u niej nerwowo wyglada,,,,ale bardzo pozytywnie ogolnie!!!
To madra i fajna suka bardzo bardzo ciekawska!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Pewnie ci którzy przychodzą nawet nie wiedzą, że jest chora. Jak się komuś spodoba, to nie będzie zważał na jej chorobę. mój pierwszy pies ze schroniska dostał padaczki w wieku ok. 7 lat i jeszcze cztery żył z chorobą na lekach. Teraz są lepsze leki, ale pies w domu ma większe szanse na opanowanie schorzenia. Mam jeszcze nadzieję, że jej się uda-jest młoda, szkoda jej życia.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Kara to wspanialy pies,,,,nie moge jej niczego zarzucic.Juz od pierwszego spotkania przypadla mi do gustu i wiedzialam ze potrafi byc wspaniala kompanka na spacerach i w zabawie,,,szkoda tylko ze jedna ja to odkrylam,,,nie moge byc czesto w schronisku , pewnie jeszcze 3 lata temu kara bylaby przynajmniej 3 razy w tyg na spacerze , zaprzyjazniala by sie z ludzmi i oswajala z otaczajacym swiatem,,,Teraz jednak nie moge jej tego zapewnic,,,moja misja w polskim schronisku na razie sie skaczyla,,
Mojeje mamie stwierdzono ostatnio padaczke , boi sie jechac do pracy ,i isc do przodu,,,mysli ze to ja w jakims stopniu eliminuje z czrpania przyjemnosci z zycia,,,a to nie prawda,,Z padaczka sie zyje i z padaczka sie bawi , idzie do przodu ,,,,
Nie skazujmy Kary tylko za to ze ja ma,,,Ona jest za mloda na taki wyrok,,,,na wyrok Kary za padaczke,,,,,,,,,,,,,,,,
Nie wiem co pisac,choc pewnie obojetnie jak ubiore to wszystko w slowa,,,Kara i tak sie nikt nie interesuje,,nie zaglada nie wychodzi z nia,,,nie glaszcze nie bawi,,,,,Ja na nastepny spacer zabiore ja dopiero we wrzesniu,,,a to szmat czasu,,,,,,Az plakac sie chce

Ponka ja rowniez polubila,,,znajoma ze zdjec takze,,,,jednak my czekamy na kogos kto uwierzy w nia rowniez ,jak i my,,,,amen,,

Ok wiewiorka moze sobie pisac a reszta i tak nic na to,,,albo wiem wiem ,,,,w schronisku kazdy wolontariusz ma juz swoja gromadke psow,,i nie ma czasu na dokoptowywanie sobie innych ,,ok rozumiem ,,,,ale ze wzgledu na kare ,moze jakis nowy wolontariusz zdecydowalby sie na pomoc,,,,,,,,
Z jej wybiegu nie trudno ja zabrac,,czarny dostaje groszki a Kara pieknie siada na budzie i daje sobie zapiac smycz ,potem ladnie wita sie z berkiem i idzie na spacer ,,,,,tyle,,,,,,

Posted

Jaka ona szczęśliwa na tych fotkach spacerkowych, uśmiech od ucha do ucha, to było dla niej święto. Szkoda, że nie ma możliwości kontynuacji, wtedy miałaby mniej powodów do stresu i może ataki by ustąpiły.

Posted

Najciekawsze jest to ,,ze mimo zadkich spacerow ,,bo moze raz na rok ,,ona zawsze pamieta zasady i grzecznie siada na budzie czekajac na zapiecie obrozy i smyczy ,,oczywiscie troche sie wierci bo energia i radosc ja tak rozpiera ,,,ale probuje usiasc na dupsku i grzecaznie czekac az caluy proces sie zakonczy,,,
Ona jest niesamowita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:p

Posted

Na tym pierwszym tez jest ryba,,,biala rozmazana ,,ale bede musiala ja usunac bo mi obraz psuje:):)
A to zdjecia z zoo,,,tylko troche metne ,,,,,,malo sie postarali z umyciem szyb:):):)