Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olenka_f napisał(a):
wyprowadzę trochę Karę bo jutro mogę już nie żyć , to nie zdążę

A co ,,,na jutro zapowiadany jest koniec swiata???Ach taki wlsnie jest minus ,braku telewizji i radia,,,wiewiora nie wiedziala!!!!

Posted

wiewiora1 napisał(a):
A co ,,,na jutro zapowiadany jest koniec swiata???Ach taki wlsnie jest minus ,braku telewizji i radia,,,wiewiora nie wiedziala!!!!

nie ale prawie
w Gdyni HEINEKEN a to oznacza straszny ruch w kebabie ale żyję - dałam im rade ;)

Posted

Ludzie,,,ludzie,,,,,a czemu wy jeszcze nie spicie????:diabloti:
Ok,,,a tak na powaznie ,,to wstajemy i siadamy przed klawiature i do kary zagladamy ,,,,,i to juz,,,,drogie panie!!!!:mad::mad:

Posted

Pewnie i tak nikt do niej nie zagladnie!!!
Mam nadzieje ze znalazla sie jakas wolontariuszka ktora z nia wychodzi,,ona sie nauczyla i czeka teraz pod bramka ,gdy widzi smycz!!!:-(
Do kurczakow jednych ,,niech ktos ja wezie!!!!A ona niech nie szczeka jak wariatka,,,bo wcale taka nie jest!!!!

Posted

No to już pysia nie darła, dla fasonu na wejściu poszczekała, potem już przy siatce zawołana spokojnie postała. Jedyne co, to od czasu do czasu nos i czoło marszczyła i żeby nie to miejsce, w którym się znalazła , to byłyby naprawdę komiczne miny.

Posted

Ponka ,,,jestes okropna,,,,,przychodzisz,,,czesto do schronu i nawet nie wezmiesz ich na spacer,,,,a kara prosi..jak moze,,,,,pieknymi minami!!!
Zobaczysz ze ona jest wspaniala,,,zawsze sie jakos dogadywalysmy w psach ,,wiec i ta bedzie strzalem w 10,,,hej