Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pulsari']Chcialabym Cie jeszcze zapytac..............a wiadomo co sie stalo z jego pieskiem ?
..jak cos bedzie pewnego, to podaje nr tel. 502 064981

[quote name='Cisex']Edyty 502 064 981
Właśnie znalazłam już na pierwszej stronie, ale dzięki. :p

Posted

no wiesz...zszokowana jestem... Porobię bazarki dla suni i dzisiaj zmusze moja siostrę żeby coś wyskrobała bo Sonia spanielka o której pisałam była właściwie jej psem ...

Wstawcie w tytule - zbieramy kasę...

Posted

Ja też coś wpłacę, tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo muszę specjalnie jechać do miasta. :roll:

Poza tym ta sunia nie daje mi spokoju, nie mogę przez nią spać... :shake: :loveu:
Już mi się kłębią podejrzane myśli w głowie... :siara:

Posted

Witam! Zgodnie z umową pokazałam dzisiaj koledze zdjęcia Sisi i chyba go ruszyło... Powiedział, że wygląda jak jego Frusia . Mówił jeszcze, że musi się spokojnie zastanowić nad taką decyzją.

Posted

Wiec tak........
..... jesli chodzi o sterylke, to zrobia nam za 200zl, do tego dojdzie ten zab, wiec cena troche wzrosnie, ale to juz chirurg oceni jak pojade na konsultacje.............(rozmawialam z nim telefonicznie)......
Musze Wam powiedziec, ze odezwalo sie wiele osob zainteresowanych, dzis byly u mnie 2 rodziny , byli zachwyceni i sie chca zastanowic, jutro maja mi dac znac.
Fajnie byloby ja teraz zklonowac abym mogla dac wszystkim zainteresowanym. :)

Posted

pulsari napisał(a):
Wiec tak........
..... jesli chodzi o sterylke, to zrobia nam za 200zl, do tego dojdzie ten zab, wiec cena troche wzrosnie, ale to juz chirurg oceni jak pojade na konsultacje.............(rozmawialam z nim telefonicznie)......
Musze Wam powiedziec, ze odezwalo sie wiele osob zainteresowanych, dzis byly u mnie 2 rodziny , byli zachwyceni i sie chca zastanowic, jutro maja mi dac znac.
Fajnie byloby ja teraz zklonowac abym mogla dac wszystkim zainteresowanym. :)

No to super. :multi:
A z Allegro ktoś dzwonił? :cool3: