Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolina trudno się dziwić. To huszczak, ten pies powinien się ruszać kilka godzin dziennie a tu mały boks no to wariuje i na suni się to odbija...

Posted

byloby cudnie gdyby go wziela jednak jesli sie nie zdecyduje to....dobrze, bo czuje ze to osoba ktora nie robi niczego bez zastanowienia.
jesli wezmie to na zawsze, jak nie tzn ze miałą jakies powody. trzymam kciuki, dobrze gdyby jakis pies do niej trafil. ma pojecie o rasie, potrafi te psy prowadzic, zajac, chce rozwijac ich wrodzone cechy

Posted

Jeśli o tej rasie mówimy zdaję sobię sprawę że te psy muszą mieć wolność jakąs przestrzeń aby móc wyładować swoją energię i takie warunki proponuję ale tylko na tymczas a to już coś co mogę zaproponować,jeśli nie zgadzacie się ze mną to trudno....

Posted

czy dałoby radę zrobić jakiś mały wąteczek kundelkom,bo mam chętnych na adopcje małego psiaka a niestety nie mam czasu aby iść do schroniska
Opis takiego psiaka : który mnie interesuję szczekliwy,wiek bez znaczenia,do kolan:cool3: płeć też bez znaczenia,gwarancja luz,dom z ogródkiem,pełna micha (otyłość gwarantowana,oczywiście żartuję)i fuul zestaw:lol::lol::lol:

• 2 weeks later...
Posted

Twister nadal czeka na swojego Pana....Tak mi go szkoda, to wspanialy pies. Uwielbia sie bawic, nie jest agresywny. Dzis wyczestalam go ale czy huskiego mozna wyczesac :-)

Wspanialy pies!

Beata

Posted

oj wiem ile zabawy jest z czesaniem Huskiego :) znajoma ma i robiłyśmy wręcz zawody z którego psa więcej wychodzi. Moja puchata sunia wygrała :evil_lol: (mix kaukaza) ale i z huszczaka sie sypało