Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pokazałam Pani zdjęcie tego hasiora, podoba sie jej. stwierdziła, że właściwie nie wie czy wybierze psa czy kolejną suczkę, pies po prostu music jej zapaść w serce, to miłośniczka psów północy. Chce podjąć spokojną decyzję, tak by dać psu dożywotni dom. Kawałek maila:
"Ponadto sunia pracuje, tzn. ciąga lekką oponkę w ramach treningu. Mamy też sprzęt do canicrosu. Powoli i systematycznie ją przyuczam pracy w zaprzęgu, ale to tylko dla rekreacji i wspólnej przyjemności. Zawody i profesjonalne zajmowanie się tym mnie nie interesuje. Jestem typem pasjonata."

Posted

Cioteczki nie wiem czy dwóch ale wiem że ogólnie są zainteresowani..chociaż ta babka co ją podała Betbet to dobra propozycja. To niech się ta pani namyśli i jak naszybciej da znak to wtedy zarezerwujemy psiaka ;)

Posted

Pani jeżeli już to zdecydowanie psa, dzwoniła dziś. Dziś wysłaliśmy od niej e-malia, ponieważ chciała się o mordeczce więcej dowiedzieć...miejmy nadzieje że się uda.

Posted

No przynajmiej mogą pobiegać troche, byłam w niedziele i zrobiłam im czesanko bo już miały niezłe zaplątane futerko i na to że się robi ciepło to im teraz futeracho wypada :evil_lol: więc rzeba je raz na jakis czas poczesać.

Posted

[quote name='karolina1']A przypomniało mi się coś Betbet nie mamy już husky, ale mamy jednego staruszka m-c malamuta udało by się i go gdzieś poogłaszać....

A gdzie jest husky? I jaki husky, bom sie zgubilam...

Posted

[quote name='karolina1']A przypomniało mi się coś Betbet nie mamy już husky, ale mamy jednego staruszka m-c malamuta udało by się i go gdzieś poogłaszać....

???? nie ma tego huski???? dzis po 16:00 go widzialam przeciez

Posted

Haszczaki nadal czekaja, co przyjde to niby sa zaklepane przez kogos ale jakos nikt sie nie zglasza po nie. Dzis poszlam z kazdym na krotki spacerek. Sa bardzo fajne, pies bardzo energiczny, suczka ciut stonowana w porownaniu do psa. Pies lekko ja gnebi w boksie.

Fotki z dzisiejszego spacerku.

PIES

SUCZKA