Wola Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Nie mniej jednak przybyło Wam jednej bidki, której domek też trzeba znaleźć. Quote
Betbet Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 hej. sluchajcie nie wiem,moze popelnilam blad takim ogloszeniem... http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=1051765 ale dostalam juz 2 maile w sprawie adopcji psów. jestem na etapie informowania o sterylizacjach, kastracjach i kontroli przedadopcyjnej. czy w Tczewie jest wiecej husky w potrzebie/jesli tak to jakie... Quote
karolina1 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Nie są tylko te dwa.. wiem że u nas jest już jakiś zainteresowany adopcja ich ale ci... lepiej nie zaprzeczac. Psy niedługo zostaną zaszczepione. Quote
Betbet Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 no ok bo jakby co to jeden domek wydaje sie byc idealny. Pani mase czasu trenuje ze swoją huszczką, jechalabym sprawdzic Quote
BeataJ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 karolina1 napisał(a):Nie są tylko te dwa.. wiem że u nas jest już jakiś zainteresowany adopcja ich ale ci... lepiej nie zaprzeczac. Dwoch na raz? Quote
natalia_aa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 BeataJ napisał(a):Dwoch na raz? No walsnie o to samo chcialam spytac, bo jesli nie, to mysle, ze warto pomyslec nad tym domkiem, ktory podeslala Betbet. Quote
Betbet Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 pokazałam Pani zdjęcie tego hasiora, podoba sie jej. stwierdziła, że właściwie nie wie czy wybierze psa czy kolejną suczkę, pies po prostu music jej zapaść w serce, to miłośniczka psów północy. Chce podjąć spokojną decyzję, tak by dać psu dożywotni dom. Kawałek maila: "Ponadto sunia pracuje, tzn. ciąga lekką oponkę w ramach treningu. Mamy też sprzęt do canicrosu. Powoli i systematycznie ją przyuczam pracy w zaprzęgu, ale to tylko dla rekreacji i wspólnej przyjemności. Zawody i profesjonalne zajmowanie się tym mnie nie interesuje. Jestem typem pasjonata." Quote
karolina1 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Cioteczki nie wiem czy dwóch ale wiem że ogólnie są zainteresowani..chociaż ta babka co ją podała Betbet to dobra propozycja. To niech się ta pani namyśli i jak naszybciej da znak to wtedy zarezerwujemy psiaka ;) Quote
Betbet Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ta Pani bardzo chce sie z Wami skontaktowac. do kogo mozna nadawac? jakeis namiary prosze Quote
karolina1 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Pani jeżeli już to zdecydowanie psa, dzwoniła dziś. Dziś wysłaliśmy od niej e-malia, ponieważ chciała się o mordeczce więcej dowiedzieć...miejmy nadzieje że się uda. Quote
BeataJ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Dzis go widzialam, sa juz w na dworzu. Chlopak stal i machal ogonkiem. Quote
karolina1 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 No przynajmiej mogą pobiegać troche, byłam w niedziele i zrobiłam im czesanko bo już miały niezłe zaplątane futerko i na to że się robi ciepło to im teraz futeracho wypada :evil_lol: więc rzeba je raz na jakis czas poczesać. Quote
karolina1 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 A przypomniało mi się coś Betbet nie mamy już husky, ale mamy jednego staruszka m-c malamuta udało by się i go gdzieś poogłaszać.... Quote
natalia_aa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='karolina1']A przypomniało mi się coś Betbet nie mamy już husky, ale mamy jednego staruszka m-c malamuta udało by się i go gdzieś poogłaszać.... A gdzie jest husky? I jaki husky, bom sie zgubilam... Quote
BeataJ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='karolina1']A przypomniało mi się coś Betbet nie mamy już husky, ale mamy jednego staruszka m-c malamuta udało by się i go gdzieś poogłaszać.... ???? nie ma tego huski???? dzis po 16:00 go widzialam przeciez Quote
Betbet Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 jak mi dacie zdjęcie to mozna probowac ale...staruszki i miksy to nie to co szczeniaki i w typie rasy...nie oszukujmy sie... Quote
BeataJ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Tczewska para haszczakow - dzis pogoda brzydka u nas, pada i pada.... Ale wyczesba sa slicznie! Quote
Betbet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 one jeszcze w schronie? toć bylo napisane ze nie ma...to ja juz nie wiem Quote
karolina1 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Znaczy mi chodziło że nie mamy już więcej husky oprócz tych dwóch ;PPP Ps. no wiadomo ostatnio niunie czesałam, bo naprawd już strasznie wyglądała. Quote
BeataJ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Betbet napisał(a):one jeszcze w schronie? toć bylo napisane ze nie ma...to ja juz nie wiem sa, sa...caly czas sa. Quote
BeataJ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Haszczaki nadal czekaja, co przyjde to niby sa zaklepane przez kogos ale jakos nikt sie nie zglasza po nie. Dzis poszlam z kazdym na krotki spacerek. Sa bardzo fajne, pies bardzo energiczny, suczka ciut stonowana w porownaniu do psa. Pies lekko ja gnebi w boksie. Fotki z dzisiejszego spacerku. PIES SUCZKA Quote
Ewelina77 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Sliczne pieski..... i to tak blisko mnie!!!! Rozpuszczę wieści! Hop do góry mordki śliczne!!!!! Quote
Recommended Posts