Wola Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 to dobrze :) cóż to za zdjęcie w Twoim awatarze?? :cool3: Quote
karolina1 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Wola napisał(a):to dobrze :) cóż to za zdjęcie w Twoim awatarze?? :cool3: heh :cool3: jakieś tam w googlach se znalazłam :evil_lol: Quote
Wola Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 myślałam że nasz takiego słodziaka u siebie gdzieś :evil_lol: Quote
natalia_aa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Psiaki zostaly umieszcozne na zbiorczym watku huskich i malamutow przez Beata z Nadziei Dobermana. Link do watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9555634#post9555634 Quote
natalia_aa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Moze ktos w wolnej chwili poszukac jakiegos forum szpicow albo typowo huskich i malamutow? Ja niestety nie mam czasu na przegladanie najczesciej uczeszczanych forum, a oglosilabym gdzies te slodziaki. Quote
karolina1 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 o to fajnie ze zostały wstawione. No ja już się birore do pracy i szukam czegoś ;D Quote
BeataJ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Trzeba tym haszczakom pomoc...Qupa im sie nie poprawia :shake: W piatek bylam po mojego podopiecznego dobka, mial boks obok boksu haszczakow. Pies byl radosny, machal ogonem ale zauwazylam, ze on bardzo gnebi te suczke. Quote
karolina1 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 BeataJ napisał(a):Trzeba tym haszczakom pomoc...Qupa im sie nie poprawia :shake: W piatek bylam po mojego podopiecznego dobka, mial boks obok boksu haszczakow. Pies byl radosny, machal ogonem ale zauwazylam, ze on bardzo gnebi te suczke. No właście czasami też tak zauwałałam że ją podgryza lub jakieś takie..ehh a co z tych ich kupą to ja nie wiem cały czas jest źle...ehh:shake: Quote
natalia_aa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 karolina1 napisał(a):No właście czasami też tak zauwałałam że ją podgryza lub jakieś takie..ehh a co z tych ich kupą to ja nie wiem cały czas jest źle...ehh:shake: A dostaja jakies leki, sama z siebie im sie nie poprawi? Moze to wynik stresu, albo poczatki jakies choroby... Moze Enteramid by im zadac? Quote
natalia_aa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 BeataJ napisał(a):Trzeba tym haszczakom pomoc...Qupa im sie nie poprawia :shake: W piatek bylam po mojego podopiecznego dobka, mial boks obok boksu haszczakow. Pies byl radosny, machal ogonem ale zauwazylam, ze on bardzo gnebi te suczke. Beata te dobki, o ktorych mowisz to te z Dabrowki? Wydawalo mi sie, ze Sandra pisala do mnie, ze macie dla nich dom, ale widocznie cos mi sie pomieszalo. Quote
karolina1 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Znaczy leczone chyba jeszcze są, wiem że wcześniej źle się czuly nie chciały jeść. Teraz już im troche przeszło i zaczeły jeść ale kupke brzydką mają od początku. Quote
natalia_aa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 karolina1 napisał(a):Znaczy leczone chyba jeszcze są, wiem że wcześniej źle się czuly nie chciały jeść. Teraz już im troche przeszło i zaczeły jeść ale kupke brzydką mają od początku. Spytaj sie Karola o ten Enteramid, moze by im pomogl na ta kupe. Znalazlas moze jakies fora gdzie je mozna poumieszczac? Nie znam sie na szpicach i nie za bardzo wiem, do kogo sie zwrocic. Na jakims forum wczoraj sie zalogowalam i psy oglosze, ale z tego co zauwazylam zbyt uczeszczane forum to nie jest. Quote
karolina1 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Okej spytam się.No ja właśnie szukałam i nic bardzo mało jest forum szpiców i husky też..a jeżeli się coś trafi to mało ludzi tam zagląda. Quote
Wola Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 jest jedno uczęszczane ale ja nie znam adresu. Naszego malamuta wrzucała tam pewna Pani. Chyba nadal mam do niej kontakt. Spytam może pomoże. Quote
BeataJ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 natalia_aa napisał(a):Beata te dobki, o ktorych mowisz to te z Dabrowki? Wydawalo mi sie, ze Sandra pisala do mnie, ze macie dla nich dom, ale widocznie cos mi sie pomieszalo. Nic sie nie pomieszalo :-) W piatek Amira zabralam do nowego domku a w zeszla sobote Hassan zostal zabrany. Dobki grzeeja juz dupki w nowych domkach! Teraz trzymac kciuki, zwlaszcza za Amira, ktory dzis zostaje sam w domku. Oby byl grzeczny! Quote
BeataJ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 karolina1 napisał(a):Okej spytam się.No ja właśnie szukałam i nic bardzo mało jest forum szpiców i husky też..a jeżeli się coś trafi to mało ludzi tam zagląda. Dokladnie, cos te fora szpicow chyba slabo dzialaja....Takie mam wrazenie przynajmniej. Quote
karolina1 Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 No jedyne to te bezdomne szpice ale widziałam że tam mordy są już wstawione Quote
Wola Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Pani o której wspomniałam wrzuca zawsze psiaki na bezdomne szpice więc lipa... ale za to Pani popyta wśród znajomych czy ktoś może nie chce huszczaka Quote
karolina1 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 o to fajnie, może się któremuś uda. Mam wiadomosć ze schroniska: '' W schronisku zostało wczoraj przywiezione coś podobnego do husky, tylko że ma klapnięte uszy :cool3: '' Może nawet i na jutro postaram się mieć choć pare zdjęć. Quote
karolina1 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 No niestety dzis m isie ze zdjeciami nie uda..mama zapomniała wziąść aparatu ;) Quote
BeataJ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Dzis je widzialam. Kupka juz coraz ladniejsza, przyszla tez paczka Royala weterynaryjnego wiec powinno byc OK. Jutro moze uda mi sie fotki zrobic. Beata Quote
karolina1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 O to super że już im się poprawia. :) PS: a co do tego podobnego do husky, to się okazało że wcale nie jest podobne :razz: Quote
Wola Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 hihi :) no cóż nie każdy na rasach się zna ;) albo ciemno było :eviltong: Quote
Recommended Posts