Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jarzyna-to my wyciagamy ze schronisk ,a ty tego biedaka z domu chcesz wyrzucic do schroniska ,przeciez w schronisku psy choruja ,psychicznie sie zalamuja :placz:bedzie to prawdziwa dla niego tragedia:placz:ja czasmai mam opieska 3 miesiace i szukam dla niego domu,i w moim zyciu psa nawet ze schroniska ,ktory zaznal juz cieplo domu Nie oddalabym do schroniska gdyz to czesto moze siekonczyc dla niego smiercia lub bedzie przykuty lancuchem do budy.Troszke cierpliwosci:placz:

SOS dla pieska ktoremu grozi schronisko:placz::placz:

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozumiem, dla mnie też nie jest to łatwa decyzja. Ale niestety u mnie następują zmiany w życiu. Wyjeżdżam na szkolenie z pracy, swojego psa oddam mamie, córkę też wywiozę, ale z tym psiakiem po prostu nie mam co zrobić....
Jestem bezradna
i nie myślcie, że ja tego nie przeżywam

Posted

Widzisz, coś się wyjaśnia. Często bywam w Kętrzynie i wiem, że nie jest łatwo. Mój Ajaks pochodzi ze zlikwidowanego schroniska w Kętrzynie.
Przepraszam za offa. Będzie dobrze!!! Trzeba chyba na wątek transportowy????

Posted

Nie wiem czy będę mogła pomóc, ale jak chcecie to spróbuję. Mieszkam w Warszawie, ale mój mąż jest teraz koło Kętrzyna. Dziś lub jutro wraca. Myślę, że z Warszawy do Poznania łatwiej znaleźć transport niż z Kętrzyna. Co wy na to?

Posted

Jutro około 12,00 mój mąż mógłby odebrać pieska w Kętrzynie. Pozostała by kwestia znalezienia transportu do Poznania. Nie mam w tym wprawy. Czy jest to sensowne rozwiązanie. Do przyszłego tygodnia mogłabym go przetrzymać, ale nie dłużej - mam za duzo zwierząt

Posted

Miki napisz priva do xxxx52 i jarzyny
z pewnością łatwiej dowieźć psa z Warszawy do Poznania niż z Kętrzyna .Przeze mnie jechał pies z Olsztyna do Bielska Białej,a mieszkam we Wrocławiu i pies z Ostródy przez Tczew do Holandii.I dało rade.

Posted

niestety, nie siedzę cały czas przed kompem. szukam nowego domu nie tylko w necie, więc musze się ruszać z domu. Pies jutro wyjeżdża do Elbląga. Sprawa nieaktualna, Być może się uda jeszcze - czekam właśnie na informację czy biorą go na stałe. Jak będzie po wszystkim to zamknę posta.