Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ULKA12']No cóż to zadanie przekracza moje umiejętności:oops:
Ale na spacerek na pierwsza pieska wyprowadzę:lol:

ula musisz zaznaczyc obrazek kliknąć myszą <prawym > na kopiuj potem wejść w Panel użytkownika tak pisze Edytuj podpis robisz znów prawym ale tym razem wklej i zapisujesz i to wszystko ;D

Posted

ula próbuj bo szkoda aby benia szanse malały ja juz mam komplet w podpisie ...pozdr

benio jutro czwatrek przypomina ze jutro wizyta przedadopcyjna ...........pamietacie hehhehehe

trzymajmy kciuki

Posted

Już zrobiłam tak żeby działało. Ale dziewczyny praktycznie wszystkie macie za duże podpisy..... Całość pod kreską może mieć maximum 500 na 100 pikseli......

Umowę adopcyjną wysłałam, ankietę przedadopcyjną tez. Jeśli się nie rozmyślili to jutro będę tam na wizycie. Ale jestem za tym żeby psiaka wykastrować. Zbyt łakomy kąsek.

Posted

Viris DZIęKI DOBRA KOBIETO:sweetCyb::modla::modla::modla::modla::modla: Benio się przypomina
Jutro pójdę do schroniskowego weta i zapytam o kastrację psa Ale wtedy adopcja się przedłuży

Posted

Dzisiaj wizyta przedadopcyjna, ale mam złe przeczucia. Dzwonił dzisiaj pan i naciskał aby jak najszybciej przywieźć mu psa bo on ma jeszcze dwie propozycje:cool1: Oczywiście to wszystko było powiedziane mniej dosadnie i bardziej oględnie ale sens był taki. Viris będzie musiała jechać sama na wizytę ponieważ pan jest w domu do 14 a potem już nie może. Cerber, która miała iść z Viris ma czas dopiero po 14 więc Viris musi sobie radzić sama.
Ale może ja jestem panikarą i wszystko pójdzie dobrze?
Czekamy na informację.
A benio szuka domu.

Posted

Wizyta była. Pod względem materialnym domek super. Duży kojec buda ocieplana wełną mineralną, podwórko. Zgodził się podpisać umowe adopcyjną oraz na wizyty Viris nawet codziennie jak to sam określił, podpisze też aneks o nie rozmnażaniu psa. Bardzo zależy mu na czasie dlatego myslałam o przewiezieniu psa juz w niedziele aLe brak pieniedzy na benzyne