Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Była dzisiaj w schronisku. Beniu siedzi z jeszcze jednym psem i jak na razie spokój. Rozmawiałam z pracownikami schroniska. Uzyskałam zapewnienie, że nie wydadzą psa nikomu innemu tylko mnie. I, że pies może spokojnie poczekać na nowy domek. ALE TO TYLKO SłOWA, WIęC NADAL TRZEBA DZIAłAć SZYBKO.

Posted

Jak liczyłam to jest około 540km, oczywiście w dwie strony. Tylko t kasiek zadeklarowała pomoc, ja mogę dać od siebie 50zł. A nie wiem czy za 200 zł się objedzie:shake:?

Posted

Jedynymi osobami, które interesują się losem benia to ANETTA i t kasiek nikt inny tu nie zagląda:placz: Więc czarno widzę zbiórkę pieniędzy. Mnie niestety nie stać na zapłacenie całości transportu.:shake:

Posted

właśnie dzwonił oszołom:angryy: chce dorosłego bernardyna bo jak miał szczeniaki to mu kradli. Ma 6000m2 działki i trzeba tego pilnować:mad: A i jeszcze kupi mu partnerkę. Na moje pytanie co zrobi jak będą szczeniaki to powiedział, że może być nawet 20 bo ma dużo znajomych:diabloti: Normalnie palant:angryy:

Posted

Czy ma ktoś jakiś dobry wzór umowy adopcyjnej. W tutejszym schronisku jak poprosiłam o coś takiego to tylko popatrzyli jak na wariatkę i kazali adres spisać:cool3: Proszę o wysłanie na adres ulenka.r@vp.pl
Z góry dziękuję:lol:

Posted

ULKA - jak bedzie pewne, ze bedzie potrzebny transport to ja napisze w kazdym watku, gdzie zagladam, ze potrzebujemy uzbierac na transport !!!!

Naprawde - jak tylko bedzie pewne, ze domek czeka to zrobimy DOSLOWNIE WSZYSTKO, ZEBY BENIO TAM DOTARL !!!!!

Posted

[quote name='karolina1']PROSZE OTO BANNEREK :D

nie chce wybrzydzac, ale nie zmiesci mi sie....zaraz admin mi kaze cos usunac :(

przydalby sie jeszcze taki mniejszy.....czy to duzo pracy ??

Posted

ULKA12 napisał(a):
Piękny banerek. DZIĘkUJĘ. Tylko jak go można pobrać i umieścić w podpisie. Ja nie umiem:placz:

zaznacz, daj kopiuj, wejdz do swojego profilu, tam jest edytuj profi i wklej ten banerek....