Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na molosach jest osoba chetna na mlodego benia ......podalam namiary na allegro ...nie wim co to za osoba ....jest nowa na molosach wiec nie sprawdzona ...moze ktos zadzwoni

trzymaj reka na pulsie

strasz kontrola i umowa hehehhehehhe

a misio powodzenia szoruj do domuni

Posted

Odezwali się ponownie Państwo z Kujaw. Mają kojec z prawdziwego zdarzenia i ocieplaną budę, są przeciwnikami trzymania psa na łańcuchu. Mają duży ogród po którym pies mógłby chodzić oprócz tego spacery. Wygląda to nieźle. Poprosiłam aby podali dokładną miejscowość, w której mieszkają, jak już będę wiedziała to trzeba sprawdzić ten dom. Na wizytę przedadopcyjną zgadzają się, na podpisanie umowy też. Nie mają możliwości transportu. To tyle.

Posted

czyli skad trzeba by go bylo przewisc dokad ?? najwyzej zrobiloby sie zbiorke na transport jesli panstwo by sie zdecydowali

A co do wieku to 4-5 letni bernardyn nie jest jeszcze taki stary !!! nie przesadzajcie....nam powiedziano, ze Adka ma 7-8 lat a i tak moj tesc zdecydowal sie ja zabrac ze schronu !!!! a teraz nie wyobraza sobie bez niej ogrodu !!!! i domu :D:D:D

PS. benio bardzo przypomina mi mojego Berusia....teraz Bery miałby prawie 4 lata :(

Posted

Słuchajcie! Ci ludzie z Włocławka wydają się całkiem konkretni. Cały czas mam z nimi kontakt, dzwonią, piszą maile wydają się fajni ale musi być sprawdzony domek bo to zbyt daleko aby psa do niesprawdzonego domu wysyłać. Czy tutaj nie ma ludzi z Włocławka lub okolic? Naprawdę jest duża szansa na dom dla psa. Przecież jeszcze trzeba uzbierać pieniądze na transport, a u nas w schronisku psy znikają. :angryy:

Posted

VERIS zgodziła się skontrolować domek, mam nadzieję, że wypadnie dobrze. Teraz pozostaje kwestia transportu. To prawie 550km w dwie strony. Sprawdzałam już na wątku transportowym nic nie ma. Poza tym to duży pies więc może być problem:placz:

Posted

najpierw niech ta wizyta wypali a pozniej najwyzej zbiórka na dogo moze ktos pomoze ...grosz do grosza i cos sie uzbiera .....a moze nowi własciciele cos dolożą

benio benio do domku szoruj

a moze jakis laczony transport

Posted

Napisałam do ludzi z Włocławka ale tam są zarejestrowane tylko dwie osoby. Dzwonił pan z Włocławka całkiem sympatyczny zaprasza na wizytę przedadopcyjną. Ma ktoś pomysł na transport do Włocławka? Pan obiecał coś dorzucić do transportu ale pewnie niewiele, mam nadzieję na 50zł, ale nie usłyszałam takiej deklaracji:shake: Ktoś ma jakieś pomysły? Jedyne co mnie zaniepokoiło to to, że bardzo się zachwycał tym, że to taki wzorcowy bernardyn.

Posted

Bożeszszz co się tutaj dzieje. Transport potrzebny. Wie ktoś coś? Ja mogę go dowieść do Częstochowy lub Łodzi dalej sie boję:oops: Mogę poszukać tutaj na miejscu kogoś na miejscu z samochodem za zwrot kosztów ale kasa potrzebna

Posted

O dziewczyny się nie boję pójdą na pewno ale pan może zacząć się migać ale cóż to też będzie o czymś świadczyło:cool3: Najbardziej boję się rozmnażaczy i nieodpowiedzialności osoby adoptującej.

Posted

t_kasiek napisał(a):
ja moge cos dorzucic na transport !!!!

Dziękujemy. :multi::lol:Przypomnimy się jak już będzie coś konkretnie wiadomo. Problem jest taki, że to duży pies i nie każdy go chce zabrać:shake: