ULKA12 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 przeciez wiedza w jakim miescie jest pies wiec chyba licza sie z transportem. a jak nie to cos sie wymysli:lol: Quote
t_kasiek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 czy on ma jakies imie !!!! jest piekny !!!!!!! Quote
ULKA12 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Imienia nie ma, on nawet w schronisku swojego numeru nie ma:shake: Quote
ANETTTA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 na molosach jest osoba chetna na mlodego benia ......podalam namiary na allegro ...nie wim co to za osoba ....jest nowa na molosach wiec nie sprawdzona ...moze ktos zadzwoni trzymaj reka na pulsie strasz kontrola i umowa hehehhehehhe a misio powodzenia szoruj do domuni Quote
ULKA12 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Tylko, że on młody to raczej nie jest.:razz: Pisał jeszcze do mnie ktoś na pw z dogo ale to też nowa osoba i nie wiem czy się jeszcze odezwie;) Quote
ULKA12 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Odezwali się ponownie Państwo z Kujaw. Mają kojec z prawdziwego zdarzenia i ocieplaną budę, są przeciwnikami trzymania psa na łańcuchu. Mają duży ogród po którym pies mógłby chodzić oprócz tego spacery. Wygląda to nieźle. Poprosiłam aby podali dokładną miejscowość, w której mieszkają, jak już będę wiedziała to trzeba sprawdzić ten dom. Na wizytę przedadopcyjną zgadzają się, na podpisanie umowy też. Nie mają możliwości transportu. To tyle. Quote
t_kasiek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 czyli skad trzeba by go bylo przewisc dokad ?? najwyzej zrobiloby sie zbiorke na transport jesli panstwo by sie zdecydowali A co do wieku to 4-5 letni bernardyn nie jest jeszcze taki stary !!! nie przesadzajcie....nam powiedziano, ze Adka ma 7-8 lat a i tak moj tesc zdecydowal sie ja zabrac ze schronu !!!! a teraz nie wyobraza sobie bez niej ogrodu !!!! i domu :D:D:D PS. benio bardzo przypomina mi mojego Berusia....teraz Bery miałby prawie 4 lata :( Quote
Diana S Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Świetne nowinki się szykuja... Domekkkkkkkk :p Quote
ULKA12 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Z tym domkiem to jeszcze nie wiadomo. Państwo napisali tylko, że są z Kujaw jeszcze nie podali dokładnej nazwy miejscowości. Quote
ULKA12 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Czy jest tutaj ktoś z Włocławka? Ci państwo są bardzo zainteresowani psem i chodzi o sprawdzenie domku. Quote
ULKA12 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Słuchajcie! Ci ludzie z Włocławka wydają się całkiem konkretni. Cały czas mam z nimi kontakt, dzwonią, piszą maile wydają się fajni ale musi być sprawdzony domek bo to zbyt daleko aby psa do niesprawdzonego domu wysyłać. Czy tutaj nie ma ludzi z Włocławka lub okolic? Naprawdę jest duża szansa na dom dla psa. Przecież jeszcze trzeba uzbierać pieniądze na transport, a u nas w schronisku psy znikają. :angryy: Quote
ANETTTA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 mapa dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27419 trzebaby kliknac do nich Quote
ULKA12 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 VERIS zgodziła się skontrolować domek, mam nadzieję, że wypadnie dobrze. Teraz pozostaje kwestia transportu. To prawie 550km w dwie strony. Sprawdzałam już na wątku transportowym nic nie ma. Poza tym to duży pies więc może być problem:placz: Quote
ANETTTA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 najpierw niech ta wizyta wypali a pozniej najwyzej zbiórka na dogo moze ktos pomoze ...grosz do grosza i cos sie uzbiera .....a moze nowi własciciele cos dolożą benio benio do domku szoruj a moze jakis laczony transport Quote
ULKA12 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Napisałam do ludzi z Włocławka ale tam są zarejestrowane tylko dwie osoby. Dzwonił pan z Włocławka całkiem sympatyczny zaprasza na wizytę przedadopcyjną. Ma ktoś pomysł na transport do Włocławka? Pan obiecał coś dorzucić do transportu ale pewnie niewiele, mam nadzieję na 50zł, ale nie usłyszałam takiej deklaracji:shake: Ktoś ma jakieś pomysły? Jedyne co mnie zaniepokoiło to to, że bardzo się zachwycał tym, że to taki wzorcowy bernardyn. Quote
ULKA12 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Co z tym zegarem na dogomanii:crazyeye: Przez chwilę myślałam, że wpadłam w dziurę w czasoprzestrzenii:evil_lol: Quote
ANETTTA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ula na watku transportowym zdublowałysmy sie w tej samej chwili hehehehhehe Quote
ANETTTA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 piorytet to ta wizyta czwartek aby sie plany nie zmieniły .....:shake::shake::shake:trzymajmy kciuki Quote
ULKA12 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Bożeszszz co się tutaj dzieje. Transport potrzebny. Wie ktoś coś? Ja mogę go dowieść do Częstochowy lub Łodzi dalej sie boję:oops: Mogę poszukać tutaj na miejscu kogoś na miejscu z samochodem za zwrot kosztów ale kasa potrzebna Quote
t_kasiek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ja moge cos dorzucic na transport !!!! Quote
ULKA12 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 O dziewczyny się nie boję pójdą na pewno ale pan może zacząć się migać ale cóż to też będzie o czymś świadczyło:cool3: Najbardziej boję się rozmnażaczy i nieodpowiedzialności osoby adoptującej. Quote
ULKA12 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 A może jest domek dla bernardyna gdzieś bliżej? Domku odezwij się. Quote
ULKA12 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 t_kasiek napisał(a):ja moge cos dorzucic na transport !!!! Dziękujemy. :multi::lol:Przypomnimy się jak już będzie coś konkretnie wiadomo. Problem jest taki, że to duży pies i nie każdy go chce zabrać:shake: Quote
Recommended Posts