Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W naszym schronisku około dwa tygodnie temu pojawił się przepiękny bernardyn, pies został znaleziony przez straż miejską. Ma około 4-5 lat. Do ludzi bardzo łagodny do psów raczej nie. Przygarnie ktoś biedaka?

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj w schronisku. Niestety nie zrobiłam mu więcej zdjęć. Siedzi teraz z jeszcze jednym/jedną bidą też w typie bernardyna. Pies jest w okolicach Częstochowy. Jest zaszczepiony i odrobaczony. Nie jest wykastrowany.

Posted

a czy on bedzie kastrowany czy nie ......

podaj jakies namiaery moze nr tel adres meilowy .....np twoj .......bedzie bezpieczniej jesli dzwoniliby jacys pseudo ........

zrobie mu alllegro .....

Posted

Co do kastracji mogę pogadać z weterynarzem ale wątpię. Mój numer telefonu 660436321, podaj, że pies jest w okolicach Częstochowy. Jeśli możesz to podaj mi swój adres meilowy to prześlę Ci jeszcze zdjęcia. Mam je w swojej skrzynce ale nie umiem ich przenieść:oops: Bardzo dziękuję za allegro:lol: Pies w tej chwili przebywa w boksie z suką . Benio jest agresywny tylko jeśli chodzi o jedzenie, ale to chyba normalne. W innych sytuacjach jest tolerancyjny, psów nie lubi.

Posted

anetkag@op.pl

szkoda ze bez kastracji.....:-(:-(:-(:-(:-(

ja w allegro nie podam ze pies jest wtakim czy innym schronisku dla jego bezpieczeństwa a TY juz trzymaj reke na pulsie ......jak beda jakies telefony .....zeby nie wpadł w rece pseudo ......

jak zrobie puszcze linka

Posted

poniewaz ja jestem zakochana w tych futrzakach to on jest cudownie piekny czy wy tez tak uważacie

czemu taki pieknis jeszcze siedzi w schronie .......

na allegro zmieniam foty

te sa rewelka

Posted

Siedzi w schronisku i marnieje w oczach. Ma przepiękny, głęboki głos jak szczeka. Jest bardzo duży. Ta tych zdjęciach to ja w stroju roboczym:oops: mam 172 wzrostu więc można go sobie wyobrazić.

Posted

Niestety:placz:
Był jeden mail od jakichś ludzi z Kujaw. Odpisałam ale nie wiem czy nie wystraszyłam ich wizytą przedadopcyjną i podpisaniem umowy:shake: Ale chyba lepiej żeby zrezygnowali teraz niż jak już będzie u nich pies.