graszka85 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Witam wszystkich po raz pierwszy :) Powoli przebijam się przez to całe archiwum tego działu...nie jest łatwo :roll:... Chciałabym dowiedzieć się, czy ktoś z was podawał czeski Chondrocan (opis produktu na http://www.orling.pl/) ? Wet bardzo zachwalał, ale wolałabym to skonfrontować z czyimś bezpośrednim doświadczeniem Quote
Martyna_ Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Chondrocan jest bardzo dobrym wyborem.www.orling.pl to jedyne miejsce w PL gdzie możesz go dostać.Jeśli masz szczeniaka to możesz też podawać Gelakan Baby, a najlepiej te dwa produkty na zmianę. Jakiej rasy jest Twój pies? Quote
graszka85 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Łączyłam Chondrocan z Gelacanem przez pierwsze 2 miesiace i efekt był rewelacyjny. Moja starsza suczka - 13 lat - znowu zaczęła normalnie chodzić na spacery! Teraz przeszłam już na sam Chondrocan. Zapłaciłam za drugie opakowanie o jakieś 50 zł taniej, więc chyba cenę obniżyli. Młodemu (labrador rodowodowy, 3 lata) podaje profilaktycznie Gelacan Darling i też jakby żywiej sie porusza. Więc po tym czasie też mogę się dołączyć do grona zadowolonych użytkowników. Moje oba pieski chetnie wcinaja Gelacan i Chondrocan. Bez problemów zołądkowych się obyło. Dzięki przedmówcom za opinie. Quote
Ogonek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Przywiazłam z Czech kilka opakowań Gelacan Fast, bo mojemu psu również to podaję. Gdyby ktoś potrzebował, to mogę część opakowań odsprzedać. kasia@ogonek.pl Quote
Alojzyna Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Czy opisywane przez Was preparaty można zastosować też w przypadku tzw. słabych nadgarstków? Quote
Bura Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Kiedyś dawałam mojej suczy Chondrocan i Gelacan ale efektów spektakularnych nie było. Zobaczyłam jaka teraz jest cena i mnie zabiło, mocno podrożał ten w biosoli... U nas w końcu po latach spróbowałam Arthroflexu i wreszcie mam efekty. Quote
Katarzyna Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nasze mlode psy a takze i starsze regularnie dostaja Chondrocan, efekty lepsze niz na Arthroflexie. Co prawda, nie wszystkim idzie dobrze jedzenie tego proszku :roll: Quote
shangri_la Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 na stronie producenta pisze ze condrokan mozna stosowac razem z gelacanem ( i tu sa wymienione wszystkei oprocz FAST). cyz mzoe ktos wie dlaczego ? gdzies na forum cyztalam ze komus wet polecil stosowanie chondrocanu razem z gelacanem fast. cos ktos wie na ten temat ? my uzywmy poki co samego chondrocanu pozdrowienia Quote
Alojzyna Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 u mojej suczy Chondrocan się nie sprawdził (zjadła dwa duże opakowania) :shake: natomiast rewelacyjnie wręcz zadziałał Cani Agil (kulawizna spowodowana ubytkami w chrząstce w stawie kolanowym). Teraz sucz normalnie biega, a nawet szaleje za piłką :multi: Quote
Recommended Posts