Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak to już jest, nie spodziewajmy sie cudów po kilku ogłoszeniach. Psy czekaja czasami latami mimo licznych ogłoszeń, plakatów, audycji radiowych jak i telewizyjnych... Miejmy nadzieje, ze juz wkrótce Atosik bedzie grzal doopke w nowym domu...

Posted

Zobaczcie, pytanie zadane przez allegro:

"Dzień dobry jestem zainteresowany tym pieskiem amstafem ale ile by pan chciał za niego bez licytacji ???a przesyłka piorttetem?? "

zgadzamy sie? może jeszcze warto pomyśleć,czy go nie posłać ekonomiczną...

Nie mam siły...sami debile

Posted

jusstyna85 napisał(a):
http://kupiepsa.pl/images/22176_1730P7yJ77a0MvZu_large.jpg

Dałoby sie go wrzucić na adopcje Astów? on nie ma wątku,ale dość długo już jest w schronisku.

Jasne Justyna, ja Ci go moge wrzucic tylko potrzebuje wiecej info, plec :evil_lol: wiek, zachowanie , jak do zwierzat, jak do ludzi, kastracja, sterylizacja,od kiedy mniej wiecej w schronie.. Jakies imie robocze i kontakt do kogo?

Posted

Nazwij go Draco...ma około 2-3 lat. Ogólnie jest grzeczny i posłuszny. Na pewno przed wydaniem bedzie wykastrowany. W sumie toleruje większość psów (głownie suczki) jednak nie wiadomo jak sie zachowa sie w domu na własnym terenie. Lepiej, zeby w domu nie było małych dzieci, bo ostatnio wziął go facet do 3 letniego dziecka i miał problemy, bo bardzo pilnował dziecka i zaczął na tego faceta warczeć. Do nas wszystkich w schronisku nigdy nie wykazywał agresji. Musi zabrać go ktoś konsekwentny i nie da sie zdominować. Ogolnie mowiąc bardzo miły psiak, z którym nie powino być wiekszych problemów. :)

Posted

Asta17 napisał(a):
Nazwij go Draco...ma około 2-3 lat. Ogólnie jest grzeczny i posłuszny. Na pewno przed wydaniem bedzie wykastrowany. W sumie toleruje większość psów (głownie suczki) jednak nie wiadomo jak sie zachowa sie w domu na własnym terenie. Lepiej, zeby w domu nie było małych dzieci, bo ostatnio wziął go facet do 3 letniego dziecka i miał problemy, bo bardzo pilnował dziecka i zaczął na tego faceta warczeć. Do nas wszystkich w schronisku nigdy nie wykazywał agresji. Musi zabrać go ktoś konsekwentny i nie da sie zdominować. Ogolnie mowiąc bardzo miły psiak, z którym nie powino być wiekszych problemów. :)

Tym facetem nie ma sie co przejmować i poważnie traktować tego,co mówił.

Ja z nim gadałam,mówiłam Justynie, że ktoś taki może przyjść,ale nie wiadomo,czy wiadomość nie doszła, czy ktoś inny wydał go.On był niezrównoważony-powiedział, że to jego dziecko wskazało na Amstafa i dlatego ma być Amstaf.Wziął tego, a jak mu nie pasował,to oddał i wziął szczeniaka.Potem pisał do mnie na gg,bo myślał, że ja to Justyna.Wiecie jakie on miał problemy...nienormalny.Mam nadzieje, że szczeniak sam sie wychowa.