sabatinka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Witam :lol: Od listopada 2007 jestem właścicielką jrt Salmy (prawie 4 miesiące). Szukam kontaktu z innymi russellkami z Poznania i okolic, może wzorem klubów samochodowych też zrobimy jakiegoś "spota" z tym, że będziemy podziwiać nasze pieski? :cool3: Jestem ciekawa ilu nas jest w okolicy, właścicieli tych wspaniałych psiaków. Czekam na odzew :siara: Quote
Bibunia Szczotunia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Witam! No jak już wiesz ja jestem właścicielką PRT, Bibi bo tak ma na imię urodziła się 8.10.2006 r. w hodowli Radość Małgośki. W naszym domu jest od 15 grudnia 06 (tak tak najlepszy w świecie prezent na gwiazdkę) i od tej pory jestem dumną właścicielką przedstawicielki tej wspaniałej rasy..... Faktycznie ciekawe ilu nas jest, ja też zawsze byłam tego ciekawa.:multi: Quote
sabatinka Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 oj,na razie to słabiutko;) naprawdę jesteśmy jedynymi wlaścicielkami jacków w Poznaniu i okolicy:roll:??;) taaa...na razie będą to więc skromne spotkania na 12 nóg:lol: Quote
Bibunia Szczotunia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A ja wiem na 100% że jest nas więcej, przynajmniej kilku, ale Russell-maniacy odzywajcie się...!!!!!!!!!!!:mad: Quote
tola81 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jestem również fanką tej rasy, posiadającą 1 JRT. Na moim osiedlu są aż! dwa osobniki JRT. Chętnie jednak spotkam się na jakieś wyhasanie czy spacer. Z Bibi poznałyśmy się już w Czaplinku. Twoja sunia jest urocza i bardzo posłuszna.:p Jeśli macie jakiś pomysł na spotkanko to jestem jak najbardziej otwarta. Ostatnio jakaś osoba do mnie w tej sprawie pisała, więc nasze grono się rozrasta. Pozdrawiam Quote
Bibunia Szczotunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Witam Tolę!!! Wreszcie się ktoś odezwał :multi: Ja jestem chętna, ale chyba warto poczekać aż ktoś jeszcze się zgłosi! :cool3: Quote
monika i beza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 my także spotkamy inne jacki:) cieszę się że możemy się spotkać nasza BEZA bardzo chętnie pozna"kuzynostwo":):multi::multi::multi::multi:. na razie wirtualnie:) pozdrawiamy z winograd Quote
sabatinka Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Hej :) Dawno tu nie zaglądałam bo była tu taka cisza, a tu niespodzianka :) No, no..super.:multi: W jakim wieku są Wasze jacki? To co kiedy to spotkanie, coś proponujeci? Fajnie byłoby się spotkać jak jeszcze jest ciepło :) Bibunia Szczotunia czy nadal chodzicie na agility? Bo mi szkołe w Tulcach przenieśli pod Wrześnie i to dla nas za daleko, chętnie spróbowałabym z moją coś nowego:) Pozdrawiam serdecznie:lol: Quote
monika i beza Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 beza ma 6 miesięcy. chętnie ...bardzo chętnie spotkam się i poproszę o rady bardziej doświadczonych właścicieli..... może niedziela byłaby dobra na spacer?.......zaproponujcie miejsce:Dog_run:pozadrawiamy monika i beza Quote
sabatinka Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 :) Niedziela może być. Co do miejsca spotkania to może Malta?:roll: Quote
monika i beza Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 może cytadela , polana pod dzwonem? po południu?.......... ale czekam na inne propozycje lub potwierdzenie. mam nadzieję, że może będzie kilka psiaków...:))))) Quote
sabatinka Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 hej:) może przesuniemy to następną niedzielę? nam jutro coś wypadło a może przez ten tydzień ktoś jeszcze dojdzie;) Quote
monika i beza Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ok. czekam na wieści. do zobaczenia.....:) beza się już niecierpliwi:) Quote
monika i beza Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 russelk'i z poznania spotykają się na cytadleli [polana pod dzwonem] następne spotkanie 18 kwietnia ok 12.00 do zobaczenia;) Quote
Recommended Posts