Savannah Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Seter angielski zgarnał BISa! druga była akita am a trzeci seter irlandzki Quote
d_orka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Byłabym wdzięczna gdyby ktoś looknął w katalogu czy w ogóle były jakieś cavalierki. W planie sędziowania nie mogłam znaleźć...:cool1: berdi napisał(a):My juz też w domu. Gratuluję serdecznie sukcesów wszystkim Dogomaniakom!!! Nasza bernardynka też pięknie powalczyła i zdobyła CWC, została Najlepszą Suką w Rasie oraz...Zwycięzcą Rasy !:lol: Grtulacje:multi:!!! Czekamy na fotki...:p Quote
Elitesse Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 cockermanka napisał(a):?? dwa setery?? to nie ma wyborów w grupach? :crazyeye: wystawa championow rzadzi sie swoimi regulami - z kazdej grupy sa wybierane 3 psy a z jedynki i dwojki po 4 tych 32 finalistow laczy sie w pary i jedne pies z pary odpada, te co zostana znowu lacza sie w pary i tak az zostana tylko 4 psy Quote
Ania_Carmen Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dorota_Fiszer napisał(a):Ja ktos bedzie mial chwilke to ja bardzo prosze o goldeny (7 sztuk) :-) Psy: 1. AKIM Adekatos 2. CEZAR ADEKATOS z Dziada Pradziada 3. SHOGUN Pasada ABIDE by Danako - nie było Suki: 1. POEZJA Golden Gaj ;), niestety konkurentki nie dojechały :-( Rasę wziął oczywiście Akim ;) Mam pare fotek, jak chcesz mogę Ci przesłać. Quote
Judit Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ja jeszcze raz proszę o stawkę seterów irlandzkich czerwono-białych :p ponoć była parka - suka i pies. Quote
Dorota_Fiszer Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ania_Carmen napisał(a):Psy: 1. AKIM Adekatos 2. CEZAR ADEKATOS z Dziada Pradziada 3. SHOGUN Pasada ABIDE by Danako - nie było Suki: 1. POEZJA Golden Gaj ;), niestety konkurentki nie dojechały :-( Rasę wziął oczywiście Akim ;) Mam pare fotek, jak chcesz mogę Ci przesłać. To gratulacje ! ;-) Fotki bardzo poprosze :-) Quote
Basik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 WIELKIE GRATKI DLA ZADOWOLONYCH! ASIACZKU BRAWO!!!!!!! Bardzo, bardzo proszę o stawkę labradorów! Quote
Nugatowa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Czy ktoś może wie, co to był za anglik :cool3:?? Albo wystarczy mi go opisać i handlerkę/ handlera ? Quote
flashka-g Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ja BOB z Lhasa Apso;) Bartek dzięki za zaufanie;) ( i najlepsza piatka BOG IX:p ;)) BOS z Cockerka amerykanska i 2/4 z grzywaczka;) Quote
cenzo Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Nugatowa']Czy ktoś może wie, co to był za anglik :cool3:?? Albo wystarczy mi go opisać i handlerkę/ handlera ? IMIR ILON Elater na wyzle jest stawka;) [quote name='Judit']ja jeszcze raz proszę o stawkę seterów irlandzkich czerwono-białych :p ponoć była parka - suka i pies. Jazzon Rysi Wykrot BOB Vanesa Bohemia Thalset Quote
Talagia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='cenzo']IMIR ILON Elater na wyzle jest stawka;) eee, a ma ktos moze zdjecia z BISow? Quote
KaRa_ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Elitesse widziałam dziś Ciebie w Teleskopie miejski dziennik jak stałaś na ringu z średniakiem;), a później była pokazywana sędzina co mnie w Toruniu sędziowała z swoim PONem;) Wie ktoś czy aussiki jakieś były? Quote
filonek_bezogonek Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 McDzik napisał(a):ZNOOOOWUUUU Dollar :D Ale nuda :D drugie miejsce tez jakies takie "przewidywalne" :) Quote
Śnieżynka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 jakie rasy wyszły do 32 z 9 grupy :) Quote
Judit Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 cenzo napisał(a):Jazzon Rysi Wykrot BOB Vanesa Bohemia Thalset dzięki ;) a ma ktoś ich zdjęcia? ;> Quote
Martach1 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Bardzo bym prosiała o Australian Silky Terriera :) wiem ze byl tylko 1 z góry dziękuje Quote
Ania_Carmen Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dorota_Fiszer napisał(a):To gratulacje ! ;-) Fotki bardzo poprosze :-) Fakt, jest czego gratulować... ale dzięki ;) Fotki zaraz przesle. Quote
Basik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Kochani proszę podajcie stawkę labradorów - please!!!!!!!! Quote
Nitencja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 moge prosic o airedale terriera i teriera walijskiego ?? Byly po jednej sztuce Quote
goldenniva Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 wie ktos cos o nowofundlandach !? bardzo prosze moze chociaz stawka Quote
Asiunia02 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Nugatowa napisał(a):Czy ktoś może wie, co to był za anglik :cool3:?? Albo wystarczy mi go opisać i handlerkę/ handlera ? Prawdopodobnie mam zdjęcia tej rasy wiec wstawie, ale pozniej lub jutro :) Quote
massima Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Bardzo pięknie proszę o stawkę dobermanów byly 2 suki Quote
Sylvia_76 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Jeśli jutro ktoś będzie chciał jakąś stawkę - proszę sie przypomnieć. Katalog w aucie, a ja padam ze zmęczenia i na pewno już dziś po niego nie pójdę :shake: Moja prośba: jeśli ktoś focił stawkę czarno arlekiniastych dogów niemieckich (albo BOG II grupy) - pięknie proszę o zdjęcia (korkosmok@o2.pl) Mój ukochany zapomniał karty do aparatu i nie mam żadnej fotki :angryy: Bardzo ładnie proszę... Quote
simbik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Agappe']mam piersze niusy [SIZE="4"]w basenji BOB wziął oczywiście Asiaczek - Dżezik i załapał sie do pierwszej piątki na grupie [quote name='Elitesse']moja Tess bardzo udanie rozpoczela sezon wystawowy - CWC, NSwR i Zwyc rasy :multi::multi: a na deser przeszla pierwsza selekcje na grupie :) [quote name='berdi'] Nasza bernardynka też pięknie powalczyła i zdobyła CWC, została Najlepszą Suką w Rasie oraz...Zwycięzcą Rasy !:lol: [SIZE="6"]Gratuuuuulacje :klacz::klacz::klacz: Nam tak pięknie nie poszło :lol:, ale stawkę jak na dogi mieliśmy dużą (7 psów) i mocną, więc cieszę się że mały i tak się ładnie zaprezentował występując po raz pierwszy w życiu w klasie championów :lol:. [quote name='Sylvia_76']Jeśli jutro ktoś będzie chciał jakąś stawkę - proszę sie przypomnieć. Katalog w aucie, a ja padam ze zmęczenia i na pewno już dziś po niego nie pójdę :shake: Moja prośba: jeśli ktoś focił stawkę czarno arlekiniastych dogów niemieckich (albo BOG II grupy) - pięknie proszę o zdjęcia (korkosmok@o2.pl) Mój ukochany zapomniał karty do aparatu i nie mam żadnej fotki :angryy: Bardzo ładnie proszę... [SIZE="6"]Jeszcze raz gratulacje :multi::multi::multi: Coś tam was mam, może nie jakaś super jakość zdjęć,ale na pewno mam jedno całkiem fajne ujęcie przy I lokacie :lol: - prześlę jutro. Quote
Sylvia_76 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 simbik napisał(a): Coś tam was mam, może nie jakaś super jakość zdjęć,ale na pewno mam jedno całkiem fajne ujęcie przy I lokacie :lol: - prześlę jutro. Będę Cię kochać jeszcze bardziej!!! P.S. zachowałam się jak burak: GRATULACJE DLA WSZYSTKICH wystawiających psiaki na tej wystawie! Dla zwycięzców - szczególne gratulacje! Quote
Recommended Posts