Jump to content
Dogomania

Leszno - Championy, 24.02.2008 r.

Recommended Posts

Posted

myslałam o tej wystawie, bo jeszcze nigdy nie byłam w Lesznie.. ale moja Anatka postanowiła się rozebrać :cool3: futerko nawet z policzków i pięt jej wychodzi :evil_lol::evil_lol:

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tulasy napisał(a):
A my dziś dostaliśmy potwierdzenie zgłoszenia i wybieramy się na 200%.

Michał

jenis napisał(a):
Asu ja tez bede poraz pierwszy,moje dziewczyny zawsze w tym czsie robiły mi psikusa.A w tym roku bede z Afreya.Pozdrawiam;)

Jenis, tulasy - bardzo się cieszę, że się spotkamy! Okazja - jakby nie patrzec - jedyna w roku!:lol:
Pzdr.

Posted

My też oczywiście nie ominiemy tej wystawy! Jeszcze tylko dziś ostateczna decyzja- czy nie ,,dogłosić" następnego psa, bo to juz ostatni termin:lol:..

Posted

Elitesse napisał(a):
na kolejnego bisa sie szykujesz ? :eviltong:

Jasne a co!:evil_lol::evil_lol:

A tak szczerze? W mojej rasie to ewenement i nie trafia się często, więc coś takiego już mi się pewnie nie powtórzy..:shake:. Elitesse, wybierasz się na tą wystawę?

Posted

to już kolejna wystawa z przedłużonym terminem. Brawo , niech się ceny pną do góry, wtedy naprawdę zostanie tylko kilka wystaw. Reszta splajtuje i przenoszenie terminów nie pomoże.

Posted

Kurcze ja wysłałam zgłoszenie e-mailem 20.01. i jeszcze nie otrzymałam potwierdzenia.

I jak z tą wpłatą, chyba mnie obowiązuje 80 zł a nie 100 zł.

Kombinują w tych związkach, zrobili by ceny troszkę niższe i było by więcej chętnych. Smutne jest też to że coraz więcej polskich hodowców robi minimum hodowlane i więcej już psów nie wystawia tylko klepie mioty :(

Posted

karolka napisał(a):
Kurcze ja wysłałam zgłoszenie e-mailem 20.01. i jeszcze nie otrzymałam potwierdzenia.:(

Ja też jeszcze nie dostałam potwierdzenia mimo, ze zapłaciłam wcześniej :-(