AMIŚKA Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dzieki Limonka :lol::lol::lol::lol: Piękne fotki:lol::lol::lol: Ukradnę troszkę:lol::lol::lol: mogę????;) Quote
limoncia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 AMIŚKA napisał(a):Dzieki Limonka :lol::lol::lol::lol: Piękne fotki:lol::lol::lol: Ukradnę troszkę:lol::lol::lol: mogę????;) oczywiście :lol::lol::lol: Quote
filipinka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jestem zachwtcona fotkami z Leszna :crazyeye: sa pioekne naprawde!!! Quote
Sylvia_76 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Limonciu, czy mogę ukraść dwie (bo chyba tylko tyle wstawiłaś) fotki czarnego doga z dziewczyną z czerwonej bluzce? Bardzo ślicznie proszę, wprawdzie widać tylko kątowanie tyłu mojego potwora i moje cudne plecy, za to na jednej jest uchwycony fajny moment - gdy sędzia wybierał nas do czołówki na grupie, z której wybierał później do finału BOGa. Mogę??? Quote
limoncia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Sylvia_76 napisał(a):Limonciu, czy mogę ukraść dwie (bo chyba tylko tyle wstawiłaś) fotki czarnego doga z dziewczyną z czerwonej bluzce? Bardzo ślicznie proszę, wprawdzie widać tylko kątowanie tyłu mojego potwora i moje cudne plecy, za to na jednej jest uchwycony fajny moment - gdy sędzia wybierał nas do czołówki na grupie, z której wybierał później do finału BOGa. Mogę??? Jasne ze mozesz :lol::lol::lol: :):):) Pozdrawiam :) Quote
filipinka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 limonciu widze ze dalas dosc duzo ras z II gr masz moze jakas fotke niufka???:razz: Quote
limoncia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 filipinka napisał(a):limonciu widze ze dalas dosc duzo ras z II gr masz moze jakas fotke niufka???:razz: nie niestety nie mam :roll: Quote
edie21 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 cześć Limoncia. prośbę mam nie tylko do ciebie ale do wszystkich,którzy chcą pomagać.poszukuję zdjęć brązowego szpica niemieckiego.psiak jest mój i nazywa się ARNY. proszę o cokolwiek na PW lub tutaj.na forum. był na tej wystawie w lesznie i na wielu innych.z góry dziękuje. EDIE Quote
edie21 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 serdeczne dzięki za to foto. dobrze wiedzieć że jest ktoś kto zwrwca uwagę na takie "wynalazki" jak ten tutaj. pierwszy raz mogę zobaczyć co tak naprawdę widzą ludzie patrzący z boku. mam nadzieję że to nasze wystąpienie nie było aż taką straszną tragedią. jeszcze raz bardzo dziękuję. Quote
ewelinabuck Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 nie ma za co zwrocilam na tego psiaka uwage bo mi sie spodobal:) Quote
Asiaczek Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Troche późno, ale - mimo wszystko - wstawiam fotki z tej wystawy. http://img291.imageshack.us/img291/7376/resizeofimg2031wj1.jpg Cdn. Pzdr. Quote
Codik&Toffik Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Asiaczek bardzo dziękuje za fotki Lhasaczków :loveu: Jest tamMÓJ Codik i Toffik :loveu:;) Quote
Asiaczek Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Codik&Toffik - wiedziałam, że się odezwiesz, bo ja Was tez wypatrzyłam na fotkach...:lol: pzdr. Quote
Recommended Posts