setka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [LEFT]Dziękujemy za fotki, są fantastyczne:multi: Ale mojej mastinki niestety nie ma... A może ktoś posiada przypadkiem choćby ze zdjęć finałów II grupy ?:placz: [/LEFT] Quote
McDzik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ewelinabuck, wspaniała fotorelacja, nawet Leonka wyhaczyłam ! :) Ma ktoś katalog i mógłby sprawdzić w gr 9, czy były jakieś spaniele tybetańskie? [quote name='setka']Dziękujemy za fotki, są fantastyczne:multi: Ale mojej mastinki niestety nie ma... A może ktoś posiada przypadkiem choćby ze zdjęć finałów II grupy ?:placz: Obejrzyj kilka podstron wstecz, jest tam 'podium' gr II :) Quote
flashka-g Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Śnieżynka napisał(a):kolorowy: psy GUMIŚ Z PSIEJ PARAFII Suki CASSIOPEIA Dziecko Leśnej Wygi pozostale kolory psy GRAN PRIX Catonium GUMIS I GRAND PRIX to oczywiscie jedna klasa- Oddział Leszczynski jak co kazda wystawe ma problem z okreslaniem kolorow:angryy: Quote
christoph Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kolejna część filmiku z wystawy gotowa do obejrzenia: http://pl.youtube.com/watch?v=k2Q5nFTrOI4 Następne części w przygotowaniu;) Quote
limoncia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To moze ja wstawie troche fotek z wystawy :):) zdjecia robione aparatem Sony T2 :):) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts