Jump to content
Dogomania

Leszno - Championy, 24.02.2008 r.

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Berdi a gdzie was teraz mozna bedzie spotkac????;)

Jesteśmy zgłoszeni z Pale do Katowic , do Nowego Dworu Mazowieckiego i Opola (W Opolu być może zadebiutuje też Master).Nad innymi wystawami jeszcze się w tej chwili zastanawiam, być może bowiem pojawią się maluszki :loveu: i nie będzie czasu na wyjazdy bo bedziemy niańczyć:loveu:
.Będziesz w Katowicach?

Posted

mialam byc i opole i katowice ale nie bede niestety....:-(
teraz bede w Malmo,Berlin,Inowroclaw,Manowo,Gorzow,Szczecin,Leszno (ta prestiz),Sztokholm,Sopot,Olsztyn ,Slupsk,Warszawa.Poznan.i moze jeszcze cos

Posted

flashka-g napisał(a):
Berdi na ta Twoją piekność to sie napatrzyc nie moge:) z reszta na zywo tez podziwiałam:loveu::loveu::loveu: cud, maliny:loveu:

flashka wielkie dzięki :loveu:! A ja i tak wiem,że stać ją na więcej, suńka jest w trakcie wymiany włosa i mogłaby wyglądac jeszcze troszkę efektowniej :cool3: ,kiedy ma pełny włos,jest on bardziej puchaty i ma głebszy kolor..ech zawsze się czepiam swoich psów :lol: i myslę,co mogłoby byc lepsze:lol:

ewelinabuck napisał(a):
mialam byc i opole i katowice ale nie bede niestety....:-(
teraz bede w Malmo,Berlin,Inowroclaw,Manowo,Gorzow,Szczecin,Leszno (ta prestiz),Sztokholm,Sopot,Olsztyn ,Slupsk,Warszawa.Poznan.i moze jeszcze cos

Ewelinko myslę,że Leszno i Wawkę zaliczymy,a w Poznaniu tradycyjnie jesteśmy co roku, ale to jeszcze kawałek czasu, więc na razie o nim nie wspominałam.Nie wiem jeszcze z jakimi psami tam pojadę, ale będę na pewno. Dołanzam się do opinii bubu, jakośc zdjęć idealna, robisz piękne fotki i tu mam prośbę- czy mogę je pobrać i uzyć na stronce internetowej??:loveu:

Posted

marymek napisał(a):
To jest Heezedoorn's PALE MOONLIGHT p. Magdy (berdi), jest z hodowli z Holandii.

Ewelina - cudowne foty :loveu:

Marymek- dokładnie. Suńka urodziłą się w Holandii w hodowli Heezedoorn`s w październiku `06, po psach pochodzenia amerykańskiego. W roku 2007 hodowla Heezedoorn`s przeniosła się do USA, połączyła się z hodowlą Scandia`s i od tamtego czasu funkcjonuje pod nazwą Heezedoorn`s & Scandia`s Saint ;).Myślę,że mając do dyspozycji teraz jeszcze więcej wspaniałych psów wychodują jeszcze niejedną gwiazdę ringów :loveu:.

Posted

[quote name='ewelinabuck']simbik ciebie tyz mam :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:i korka i korkowa tyz:diabloti:

Aaaa!!! To Ty jesteś tą ładną blondynką, którą widziałam po raz pierwszy w zyciu (tak mi się przynajmniej wydawało) a ona wiedziała, że Korek to Korek! :lol:

Ewelina - czy (jeśli znajdziesz czas, grzecznie poczekam) jest szansa, na otrzymanie od Ciebie korkofotek ( i zgody na publikację) na maila w oryginalnym rozmiarze?
korkosmok@o2.pl

Posted

[quote name='Sylvia_76']Aaaa!!! To Ty jesteś tą ładną blondynką, którą widziałam po raz pierwszy w zyciu (tak mi się przynajmniej wydawało) a ona wiedziała, że Korek to Korek! :lol:

Ewelina - czy (jeśli znajdziesz czas, grzecznie poczekam) jest szansa, na otrzymanie od Ciebie korkofotek ( i zgody na publikację) na maila w oryginalnym rozmiarze?
korkosmok@o2.pl

to ty mnie widzialas????????????????????ja bylam w takiej bialej bluzie :razz:

pewnie jutro tobie podesle..:diabloti: