berdi Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ewelinabuck napisał(a):Berdi a gdzie was teraz mozna bedzie spotkac????;) Jesteśmy zgłoszeni z Pale do Katowic , do Nowego Dworu Mazowieckiego i Opola (W Opolu być może zadebiutuje też Master).Nad innymi wystawami jeszcze się w tej chwili zastanawiam, być może bowiem pojawią się maluszki :loveu: i nie będzie czasu na wyjazdy bo bedziemy niańczyć:loveu: .Będziesz w Katowicach? Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 mialam byc i opole i katowice ale nie bede niestety....:-( teraz bede w Malmo,Berlin,Inowroclaw,Manowo,Gorzow,Szczecin,Leszno (ta prestiz),Sztokholm,Sopot,Olsztyn ,Slupsk,Warszawa.Poznan.i moze jeszcze cos Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ciag dalszy nastapi...bedzie jeszcze sporo ras..min:akity .malamuty,afgany,jamniki,basenji,i wiele wiele innych;) Quote
panienkabubu Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ewelina, jakim aparatem focisz? Piękna jakosć zdjęć! Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 canon eos 350D + obiektyw canon75-300.mm na tych wszytskich zdjecia iso 1600.kazde robione bez lampy i czas 1/200 s Quote
berdi Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 flashka-g napisał(a):Berdi na ta Twoją piekność to sie napatrzyc nie moge:) z reszta na zywo tez podziwiałam:loveu::loveu::loveu: cud, maliny:loveu: flashka wielkie dzięki :loveu:! A ja i tak wiem,że stać ją na więcej, suńka jest w trakcie wymiany włosa i mogłaby wyglądac jeszcze troszkę efektowniej :cool3: ,kiedy ma pełny włos,jest on bardziej puchaty i ma głebszy kolor..ech zawsze się czepiam swoich psów :lol: i myslę,co mogłoby byc lepsze:lol: ewelinabuck napisał(a):mialam byc i opole i katowice ale nie bede niestety....:-( teraz bede w Malmo,Berlin,Inowroclaw,Manowo,Gorzow,Szczecin,Leszno (ta prestiz),Sztokholm,Sopot,Olsztyn ,Slupsk,Warszawa.Poznan.i moze jeszcze cos Ewelinko myslę,że Leszno i Wawkę zaliczymy,a w Poznaniu tradycyjnie jesteśmy co roku, ale to jeszcze kawałek czasu, więc na razie o nim nie wspominałam.Nie wiem jeszcze z jakimi psami tam pojadę, ale będę na pewno. Dołanzam się do opinii bubu, jakośc zdjęć idealna, robisz piękne fotki i tu mam prośbę- czy mogę je pobrać i uzyć na stronce internetowej??:loveu: Quote
panienkabubu Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='ewelinabuck']canon eos 350D + obiektyw canon75-300.mm na tych wszytskich zdjecia iso 1600.kazde robione bez lampy i czas 1/200 s A no to wszystko wyjaśnia :loveu: Boskie boskie boskie :loveu: Quote
berdi Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 marymek napisał(a):To jest Heezedoorn's PALE MOONLIGHT p. Magdy (berdi), jest z hodowli z Holandii. Ewelina - cudowne foty :loveu: Marymek- dokładnie. Suńka urodziłą się w Holandii w hodowli Heezedoorn`s w październiku `06, po psach pochodzenia amerykańskiego. W roku 2007 hodowla Heezedoorn`s przeniosła się do USA, połączyła się z hodowlą Scandia`s i od tamtego czasu funkcjonuje pod nazwą Heezedoorn`s & Scandia`s Saint ;).Myślę,że mając do dyspozycji teraz jeszcze więcej wspaniałych psów wychodują jeszcze niejedną gwiazdę ringów :loveu:. Quote
setka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [LEFT]Piękne zdjęcia, dziękujemy! Ale może jednak gdzieś i mastino się załapało?;) [/LEFT] Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 pewbie berdi ze mozesz sciagaj smialo;) mam mastino ,ja wszystko mam:diabloti: sobie siedzialam na trybunach w jednym miejscu i cykalam hahahhahha co mi wpadlo w obiektyw:diabloti: Quote
Sylvia_76 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='ewelinabuck']simbik ciebie tyz mam :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:i korka i korkowa tyz:diabloti: Aaaa!!! To Ty jesteś tą ładną blondynką, którą widziałam po raz pierwszy w zyciu (tak mi się przynajmniej wydawało) a ona wiedziała, że Korek to Korek! :lol: Ewelina - czy (jeśli znajdziesz czas, grzecznie poczekam) jest szansa, na otrzymanie od Ciebie korkofotek ( i zgody na publikację) na maila w oryginalnym rozmiarze? korkosmok@o2.pl Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Sylvia_76']Aaaa!!! To Ty jesteś tą ładną blondynką, którą widziałam po raz pierwszy w zyciu (tak mi się przynajmniej wydawało) a ona wiedziała, że Korek to Korek! :lol: Ewelina - czy (jeśli znajdziesz czas, grzecznie poczekam) jest szansa, na otrzymanie od Ciebie korkofotek ( i zgody na publikację) na maila w oryginalnym rozmiarze? korkosmok@o2.pl to ty mnie widzialas????????????????????ja bylam w takiej bialej bluzie :razz: pewnie jutro tobie podesle..:diabloti: Quote
Sylvia_76 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='ewelinabuck']to ty mnie widzialas????????????????????ja bylam w takiej bialej bluzie :razz: pewnie jutro tobie podesle..:diabloti: Widziałam :) Dziękuję ogromnie. Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://images34.fotosik.pl/159/e4bc1ecc707eef3a.jpg Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://images30.fotosik.pl/167/6551111788eb55fb.jpg Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://images27.fotosik.pl/166/8b923b29869da31e.jpg nastepne zdjecia jutro jeszcze jakies 200 zostalo do wstawienia:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Śnieżynka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ewelina a jakies Grzywulce masz :D może chłopak pp bialy sie zalapal :D Quote
Recommended Posts