Jump to content
Dogomania

Leszno - Championy, 24.02.2008 r.

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='flashka-g']flashka tez prosi o fotki flashki z lhasakiem na mail asialukaszuk@interia.pl;)

Dziękuje Asia za pomoc w wystawieniu , ponieważ z dwoma psami w klasie bym sobie nie dał rady :loveu: Ja dzisiaj może odstane foto od koleżanki z Czech to Ci prześlę ;) I dzięki, że zaprezentowałaś go tak jak prosiłem, a nie jak inni doradzali :D ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Pati- nam tez bylo miło! Może uda nam się jeszcze gdzieś pojechać razem?
Pzdr.

oj ja bardzo chetnie :)
jakby bylo wolne miejsce dla mnie i moglabym zglosic psa- byloby swietnie :) takie podroze to sama przyjemnosc :)

amstaffka1978 tego nie wiem, nie znam suni, o ktorej piszesz - ja myslalam o innej suni, ale nie chce pisac wiecej dopoki wlascicielka nie pochwali sie sama :)

Posted

[quote name='flashka-g']flashka tez prosi o fotki flashki z lhasakiem na mail asialukaszuk@interia.pl;)

Asia, dziekuję Tobie bardzo za pomoc ze sznaucerem -wyglądaliście bardzo fajnie i elegancko na BOG.
I po tym można poznać dobrego handlera ,że w ciągu paru chwil znajduje dobry kontakt z obcym psem. Mam nadzieję,że paznokcie po Remusie całe ;)

Posted

Witajcie Dogomaniacy;).Czy ktoś dysponuje zdjęciami z Bisa?

Wystawa mojemu pieskowi poszła znakomicie!.Najpierw zwycięstwo w rasie, później przeszedł dalej a potem szedł jak burza i wygrał wszystko!,nie myślałem że dojdzie aż tak daleko:crazyeye:.Jest to 1 większe zwycięstwo Imirka;).

Pozdrawiam!

Posted

[quote name='Martyna_']lordsett, gratulacje zdobycia GRAND PRIX LESZNA:multi:!

dziękujemy, dziękujemy :)
samemu nie wypadało się chwalić :oops:

ps. tak w ogóle to Kasia jestem, a czasem na forum zaglada mój mąż Marcin.
jeszcze raz serdeczne gratulacje dla wszystkich zwycięzców !

Posted

[quote name='ewelinabuck']mam pelno fot i dogow i jamnikow,malamutow,springera goldenow i czego tam jeszcze ......tylko cierpliwosci musze pozmnaijszac ponad 1000 fot i wstawic na dogo;);)

wiekszosc z was poznalam ale tych co nie poznalam czyli panie od dogow...a wiedzialam ktora to ktora ...poprostu nie chcialo mi sie przecgodzic przez te tlumy:lol:

jak już pozmniejszasz, błagam o fotki kopiowanego czarnego (nr 88, El CORAZON Modry Efekt)!!! mój mail: korkosmok@o2.pl
To była ostatnia nasza wystawa w Polsce - nie mamy na pamiątkę żadnego zdjęcia... :-(

Posted

Serdeczne Gratulacje !!!! Dzielny Imirek :)
Ja też szukam fotek z BIS'a :)
Pozdrawiam
Magda

Agawu napisał(a):
Witajcie Dogomaniacy;).Czy ktoś dysponuje zdjęciami z Bisa?

Wystawa mojemu pieskowi poszła znakomicie!.Najpierw zwycięstwo w rasie, później przeszedł dalej a potem szedł jak burza i wygrał wszystko!,nie myślałem że dojdzie aż tak daleko:crazyeye:.Jest to 1 większe zwycięstwo Imirka;).

Pozdrawiam!

Posted

West Highland White Terier
psy:

221. ANTS IN HIS PANTS
222. SCOTT d'AMORE
223. U ARE THE ONE du Moulin de Mac Gregor

suki:

224. SECRERT TOUCH MY HAIRY BRAVEHEART
225. UP'TO'DATE du Mouli de Mac Gregor

amstaffka1978 napisał(a):
UUU a to czemu tak ladny chlopak nie bedzie sie juz pokazywal w Polsce??

Dzięki za miłe słowa :)
Skupiamy się w tym roku na ringach zagranicznych.

Posted

Gratuluje Wszystkim Baaardzo Serdecznie !!!!!

[quote name='ewelinabuck']mam pelno fot i dogow i jamnikow,malamutow,springera goldenow i czego tam jeszcze ......tylko cierpliwosci musze pozmnaijszac ponad 1000 fot i wstawic na dogo;);)

wiekszosc z was poznalam ale tych co nie poznalam czyli panie od dogow...a wiedzialam ktora to ktora ...poprostu nie chcialo mi sie przecgodzic przez te tlumy:lol:

Ewelina, Bardzo Prosmy o dogi !!! :loveu::loveu:

Jak wolisz na meila to proszę tu: klik13@tlen.pl i zwłaszcza, EL CORAZON Modry Efekt jak już Sylvia_76 pisała, będziemy baaaaaaardzo wdzięczne:loveu:

Posted

[quote name='Sylvia_76']Jeśli jutro ktoś będzie chciał jakąś stawkę - proszę sie przypomnieć.
Katalog w aucie, a ja padam ze zmęczenia i na pewno już dziś po niego nie pójdę :shake:

Moja prośba: jeśli ktoś focił stawkę czarno arlekiniastych dogów niemieckich (albo BOG II grupy) - pięknie proszę o zdjęcia (korkosmok@o2.pl)
Mój ukochany zapomniał karty do aparatu i nie mam żadnej fotki :angryy:
Bardzo ładnie proszę...

Ja cos mam :) przesle wieczorem jak nie zapomne, a jesli zapomne to prosze o maila :)

[quote name='Malcharek Maria']Może ktoś z dogomaniaków ufocił na ringu 4 - Jack Russell Terriery? Byłabym wdzięczna:loveu:

chyba tez mam :) Bo wkrótce bedziemy wystawiac takiego jednego kawalera, Ale gładkowłosego ;)

Posted

Bernardyn dlugowlosy:
psy:
55. FIDO Anilorak
56. JAGINO z Karolewka
suki:
57. CARINA HEBRON
58. HEEZEDOORN''S PALE MOONLIGHT
59. LENA Dar Świętego Bernarda

Bernardyn krotkowlosy:
psy:
60. LEON Dar Świętego Bernarda
suki:
61.ZITA OLBRZYM Z GALICJI

Posted

BLACKDRAGON napisał(a):
Asia, dziekuję Tobie bardzo za pomoc ze sznaucerem -wyglądaliście bardzo fajnie i elegancko na BOG.
I po tym można poznać dobrego handlera ,że w ciągu paru chwil znajduje dobry kontakt z obcym psem. Mam nadzieję,że paznokcie po Remusie całe ;)

Jasne paznokcie nieucierpialy:) Remus to kochany psiak:loveu:

wystawa mi tylko wyszła nie na dobre z tego wzgledu ze staram sie zbić wysoką gorączke, ktora nie wiem skad mam, bo oprocz niej czuje sie swietnie:roll: jakis ewenement;)