pati1033 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Angelka napisał(a):Jaka była stawka Papillonów? :lol::lol: Napiszcie :) pliiiizzzz !! tylko jedna suczka: Anck-Su-Namun ANGEL, Mł.Ch.Pl, biało sobolowe Quote
Codik&Toffik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='flashka-g']flashka tez prosi o fotki flashki z lhasakiem na mail asialukaszuk@interia.pl;) Dziękuje Asia za pomoc w wystawieniu , ponieważ z dwoma psami w klasie bym sobie nie dał rady :loveu: Ja dzisiaj może odstane foto od koleżanki z Czech to Ci prześlę ;) I dzięki, że zaprezentowałaś go tak jak prosiłem, a nie jak inni doradzali :D ;) Quote
pati1033 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Asiaczek']Pati- nam tez bylo miło! Może uda nam się jeszcze gdzieś pojechać razem? Pzdr. oj ja bardzo chetnie :) jakby bylo wolne miejsce dla mnie i moglabym zglosic psa- byloby swietnie :) takie podroze to sama przyjemnosc :) amstaffka1978 tego nie wiem, nie znam suni, o ktorej piszesz - ja myslalam o innej suni, ale nie chce pisac wiecej dopoki wlascicielka nie pochwali sie sama :) Quote
BLACKDRAGON Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='flashka-g']flashka tez prosi o fotki flashki z lhasakiem na mail asialukaszuk@interia.pl;) Asia, dziekuję Tobie bardzo za pomoc ze sznaucerem -wyglądaliście bardzo fajnie i elegancko na BOG. I po tym można poznać dobrego handlera ,że w ciągu paru chwil znajduje dobry kontakt z obcym psem. Mam nadzieję,że paznokcie po Remusie całe ;) Quote
marcela_cookie Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mam serdeczna prosbe! czy jest ktos kto robił fotki finalistą grupi I?? tak byłam zaaferowana że mój kudłacz znalazł sie w finale że nie cyknełam żadnej fotki!! Quote
Smile of Red Witch Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dzieki Pati, myslam ze piszej o pregowanej Basenji :) Quote
Agawu Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witajcie Dogomaniacy;).Czy ktoś dysponuje zdjęciami z Bisa? Wystawa mojemu pieskowi poszła znakomicie!.Najpierw zwycięstwo w rasie, później przeszedł dalej a potem szedł jak burza i wygrał wszystko!,nie myślałem że dojdzie aż tak daleko:crazyeye:.Jest to 1 większe zwycięstwo Imirka;). Pozdrawiam! Quote
lordsett Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Martyna_']lordsett, gratulacje zdobycia GRAND PRIX LESZNA:multi:! dziękujemy, dziękujemy :) samemu nie wypadało się chwalić :oops: ps. tak w ogóle to Kasia jestem, a czasem na forum zaglada mój mąż Marcin. jeszcze raz serdeczne gratulacje dla wszystkich zwycięzców ! Quote
Sylvia_76 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='ewelinabuck']mam pelno fot i dogow i jamnikow,malamutow,springera goldenow i czego tam jeszcze ......tylko cierpliwosci musze pozmnaijszac ponad 1000 fot i wstawic na dogo;);) wiekszosc z was poznalam ale tych co nie poznalam czyli panie od dogow...a wiedzialam ktora to ktora ...poprostu nie chcialo mi sie przecgodzic przez te tlumy:lol: jak już pozmniejszasz, błagam o fotki kopiowanego czarnego (nr 88, El CORAZON Modry Efekt)!!! mój mail: korkosmok@o2.pl To była ostatnia nasza wystawa w Polsce - nie mamy na pamiątkę żadnego zdjęcia... :-( Quote
Smile of Red Witch Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 UUU a to czemu tak ladny chlopak nie bedzie sie juz pokazywal w Polsce?? Quote
nefcikowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Serdeczne Gratulacje !!!! Dzielny Imirek :) Ja też szukam fotek z BIS'a :) Pozdrawiam Magda Agawu napisał(a):Witajcie Dogomaniacy;).Czy ktoś dysponuje zdjęciami z Bisa? Wystawa mojemu pieskowi poszła znakomicie!.Najpierw zwycięstwo w rasie, później przeszedł dalej a potem szedł jak burza i wygrał wszystko!,nie myślałem że dojdzie aż tak daleko:crazyeye:.Jest to 1 większe zwycięstwo Imirka;). Pozdrawiam! Quote
vertragus Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 czy mogłabym prosić o stawkę westików:modla::modla: Quote
Sylvia_76 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 West Highland White Terier psy: 221. ANTS IN HIS PANTS 222. SCOTT d'AMORE 223. U ARE THE ONE du Moulin de Mac Gregor suki: 224. SECRERT TOUCH MY HAIRY BRAVEHEART 225. UP'TO'DATE du Mouli de Mac Gregor amstaffka1978 napisał(a):UUU a to czemu tak ladny chlopak nie bedzie sie juz pokazywal w Polsce?? Dzięki za miłe słowa :) Skupiamy się w tym roku na ringach zagranicznych. Quote
Marmal Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Może ktoś z dogomaniaków ufocił na ringu 4 - Jack Russell Terriery? Byłabym wdzięczna:loveu: Quote
setka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jeśli komuś w obiektyw załapały się mastify neapolitańskie to bardzo prosiła bym na obied@o2.pl Quote
jo-jo Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Gratuluje Wszystkim Baaardzo Serdecznie !!!!! [quote name='ewelinabuck']mam pelno fot i dogow i jamnikow,malamutow,springera goldenow i czego tam jeszcze ......tylko cierpliwosci musze pozmnaijszac ponad 1000 fot i wstawic na dogo;);) wiekszosc z was poznalam ale tych co nie poznalam czyli panie od dogow...a wiedzialam ktora to ktora ...poprostu nie chcialo mi sie przecgodzic przez te tlumy:lol: Ewelina, Bardzo Prosmy o dogi !!! :loveu::loveu: Jak wolisz na meila to proszę tu: klik13@tlen.pl i zwłaszcza, EL CORAZON Modry Efekt jak już Sylvia_76 pisała, będziemy baaaaaaardzo wdzięczne:loveu: Quote
Asiunia02 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Sylvia_76']Jeśli jutro ktoś będzie chciał jakąś stawkę - proszę sie przypomnieć. Katalog w aucie, a ja padam ze zmęczenia i na pewno już dziś po niego nie pójdę :shake: Moja prośba: jeśli ktoś focił stawkę czarno arlekiniastych dogów niemieckich (albo BOG II grupy) - pięknie proszę o zdjęcia (korkosmok@o2.pl) Mój ukochany zapomniał karty do aparatu i nie mam żadnej fotki :angryy: Bardzo ładnie proszę... Ja cos mam :) przesle wieczorem jak nie zapomne, a jesli zapomne to prosze o maila :) [quote name='Malcharek Maria']Może ktoś z dogomaniaków ufocił na ringu 4 - Jack Russell Terriery? Byłabym wdzięczna:loveu: chyba tez mam :) Bo wkrótce bedziemy wystawiac takiego jednego kawalera, Ale gładkowłosego ;) Quote
Sylvia_76 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dla ułatwienia zamieszcze takie zdjecie powtarzając: Jak ktoś ma zdjęcia z Leszna tego czerwonego (to ja) albo czarnego (to Korek) bardzo, bardzo proszę o przesłanie na maila. korkosmok@o2.pl Quote
panienkabubu Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ja poproszę o stawkę Bernardynów Krótkowłosych i Długowłosych (II Grupa) Quote
pati1033 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bernardyn dlugowlosy: psy: 55. FIDO Anilorak 56. JAGINO z Karolewka suki: 57. CARINA HEBRON 58. HEEZEDOORN''S PALE MOONLIGHT 59. LENA Dar Świętego Bernarda Bernardyn krotkowlosy: psy: 60. LEON Dar Świętego Bernarda suki: 61.ZITA OLBRZYM Z GALICJI Quote
flashka-g Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 BLACKDRAGON napisał(a):Asia, dziekuję Tobie bardzo za pomoc ze sznaucerem -wyglądaliście bardzo fajnie i elegancko na BOG. I po tym można poznać dobrego handlera ,że w ciągu paru chwil znajduje dobry kontakt z obcym psem. Mam nadzieję,że paznokcie po Remusie całe ;) Jasne paznokcie nieucierpialy:) Remus to kochany psiak:loveu: wystawa mi tylko wyszła nie na dobre z tego wzgledu ze staram sie zbić wysoką gorączke, ktora nie wiem skad mam, bo oprocz niej czuje sie swietnie:roll: jakis ewenement;) Quote
Savannah Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 a zrobił ktos moze zdjecia Basenji na finałach? ;) Quote
Recommended Posts