pati1033 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 a ja chcialam serdecznie podziekowac p.Joasi, Agnieszce i Kasi za wspolna, bardzo sympatyczna podroz :) Oraz oczywiscie pogratulowac wynikow towarzyszom, zwlaszcza Asiaczkom za BOB i piatke na grupie :multi: oraz slicznej sunieczce pregowanej za ukonczenie Ch.Pl :multi: Pozdrawiam Patrycja Quote
simbik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Agappe']nikt jeszcze nie wrócił????:roll::roll: bardzo prosze o stawke akit: PSY Klasa Championów 2 243 AMAI Bakira 244 ISSUN BOSHII Halne Wzgóże SUKI Klasa Championów 4 245 DONA Omono-Gawa 246 FUJIN Yamamoto 247 HANU z Krobskiego Haimatu 248 KOICHIKARA Shun You Kensha [quote name='Basik']WIELKIE GRATKI DLA ZADOWOLONYCH! ASIACZKU BRAWO!!!!!!! Bardzo, bardzo proszę o stawkę labradorów! PSY Klasa Championów 4 352 CYRYL Rozbrykana Gromadka 353 NUGAT Pomarszczony Czar 354 POOLSTEAD POL ROGER 355 ROBBIE IMRE z Krywałdowej Koliby SUKI Klasa Championów 3 356 EMILLY Kociokwik 357 GILLYFLOWER Molto Bene 358 HRABINA HAKIRA Lualaba [quote name='KaRa_']Elitesse Wie ktoś czy aussiki jakieś były? Owczarek Australijski - typ amerykański... nie lubię skrótów nazw ras, trzeba się ciutkę nagłowić o jakie psiaki chodzi :razz:. PSY Klasa Championów 3 15 AMERICAN MASSENGER Paracortus 16 PIEKIELNY PIOTRUŚ Duch Wrzosowisk 17 SUNSHINE SHANTI SHALLOW RIVERS SUKI Klasa Championów 2 18 HAVE A NICE DAY VON HEXENHAUS 19 VIVE LA POLOGNE of Crystal Lake [quote name='Martach1']Bardzo bym prosiała o Australian Silky Terriera :) wiem ze byl tylko 1 z góry dziękuje PSY Klasa Championów 1 428 WABBY BOHEMIA ALKE Swoją drogą fatalna korekta katalogu :razz:.... można by poprawić i poprawiać. [quote name='Nitencja']moge prosic o airedale terriera i teriera walijskiego ?? Byly po jednej sztuce airedale terrier SUKI Klasa Championów 1 177 GINGER Poezja Ruchu terier walijski PSY Klasa Championów 1 220 LAPDOG HOT RIOT'S [quote name='goldenniva']wie ktos cos o nowofundlandach !? bardzo prosze moze chociaz stawka PSY Klasa Championów 4 127 DETWEESTER z Ogrodów Ateny 128 US INOV PETER vom Gelderland 129 WATERFALL Lord Of The Darkness 130 WIKING LEIF Wichrowe Łąki SUKI Klasa Championów 4 131 JEDNA TAKA JAGODA Viva Zabajka 132 PAVLOWNAANNA BAR vom Gelderland 133 POLLET Chatka Zielarki 134 XIRELLA VICKI Wichrowe Łąki [quote name='massima']Bardzo pięknie proszę o stawkę dobermanów byly 2 suki SUKI Klasa Championów 2 83 ENVIRA PUNTA Perła Brzeszcz 84 KARMEN Majstersztyk Quote
SOS Sfora Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 GRATULACJE DLA MARGO z Marcyporęby ,żółtej suczki doga niemieckiego,która dziś ukończyła Championat Polski i wzięła BOB-a.[SIZE=5]GRATULACJE DLA IZY I MARGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Agappe']mam piersze niusy w basenji BOB wziął oczywiście Asiaczek - Dżezik i załapał sie do pierwszej piątki na grupie GRATULUJE!!!!!! Zgadza się! Dziękujemy za gratki! [quote name='Elitesse']moja Tess bardzo udanie rozpoczela sezon wystawowy - CWC, NSwR i Zwyc rasy :multi::multi: a na deser przeszla pierwsza selekcje na grupie :) Ja juz gratulowałam, ale zrobię to jeszcze raz! Gratulacje!!! [quote name='pati1033']a ja chcialam serdecznie podziekowac p.Joasi, Agnieszce i Kasi za wspolna, bardzo sympatyczna podroz :) Oraz oczywiscie pogratulowac wynikow towarzyszom, zwlaszcza Asiaczkom za BOB i piatke na grupie :multi: oraz slicznej sunieczce pregowanej za ukonczenie Ch.Pl :multi: Pozdrawiam Patrycja Pati- nam tez bylo miło! Może uda nam się jeszcze gdzieś pojechać razem? Pzdr. Quote
Pheobe Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Talagia napisał(a):eee, a ma ktos moze zdjecia z BISow? Bedzie troche fotek z finalow... Z grup niestety nie mam.... Poza chartami rzecz jasna...:loveu: Urzekl mnie dzis cudnej urody i pieknie poruszajacy sie Coker amerykanski oraz shi tzu..... Ale fotek mam wiecej... Prosze tylko o czas... Dzis padam na twarz a jutro do pracy....:cool3: Quote
BLACKDRAGON Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Z tego co pamiętam finaliści: BOG 3-westi Agnieszki Kryszak, welsh Agnieszki Ewy Nowak BOG 2-sznaucer min.Sasquehanna, Majorka, CRT ,cane corso Norton Royce Le-Mar-Jo -w finale BIS w pierwszej 8semce :loveu:-pokonaliśmy pomeraniana oraz charta afgańskiego, ustapiliśmy Akicie /czy ktoś może ma fotki "mojego"cane ? ponieważ niestety aparatu zapomnieliśmy :(/ Quote
cockermanka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Elitesse']wystawa championow rzadzi sie swoimi regulami - z kazdej grupy sa wybierane 3 psy a z jedynki i dwojki po 4 tych 32 finalistow laczy sie w pary i jedne pies z pary odpada, te co zostana znowu lacza sie w pary i tak az zostana tylko 4 psy Elitesse - bardzo dziękuję za wyjaśnienia. Nigdy na tę wystawę mnie nie ciągnęło...pewnie z uwagi na obsadę sędziowską...:roll: - dlatego pytałam. Na dokładkę widzę,że Leszna nie obowiązuje nowy regulamin sędziowania mojej rasy :shake: Quote
Elitesse Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 krotka relacja z wystawy --> http://ww6.tvp.pl/780,20080224664561.strona Quote
berdi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tu też relacja, oraz troszkę fotek : http://panorama.media.pl/content/view/172076/7/ Quote
ewelinabuck Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mam pelno fot i dogow i jamnikow,malamutow,springera goldenow i czego tam jeszcze ......tylko cierpliwosci musze pozmnaijszac ponad 1000 fot i wstawic na dogo;);) wiekszosc z was poznalam ale tych co nie poznalam czyli panie od dogow...a wiedzialam ktora to ktora ...poprostu nie chcialo mi sie przecgodzic przez te tlumy:lol: Quote
setka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Może ma ktoś zdjęcia mastino? To takie które na ringu zrobiło pozycję 'zdechł pies' dwukrotnie :p. Dobrze, że siostra chociaż była grzeczniejsza, wygrała z resztą rasę :multi::multi::multi: Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom GRATULUJEMY!!! Quote
ewelinabuck Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='berdi']Tu też relacja, oraz troszkę fotek : http://panorama.media.pl/content/view/172076/7/ was tez widzialam przepieknego macie bernardyna:loveu::loveu::loveu: [quote name='setka']Może ma ktoś zdjęcia mastino? To takie które na ringu zrobiło pozycję 'zdechł pies' dwukrotnie :p. Dobrze, że siostra chociaż była grzeczniejsza, wygrała z resztą rasę :multi::multi::multi: Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom GRATULUJEMY!!! ja mam tez mastino ..chociaz nie wiem czy w ztej pozycji ale widzialam jak 2 razy polegla..taki plask hahahhahahahahahahaahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Sznauceromaniacy - szukam zdjęcia Sznaucerki Miniatury Pieprz i Sól, która wygrała BOB'a (HALETHA LORDNESS FROM D/R). Baaaardzo proszę może Wam gdzieś przeleciała między obiektywem :loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 w lhasakach Zwycięstwo Rasy dla SECRET LOVER z Czańca ( Flashka SUPER wystawiony !!! dzięki :) ) a w sukach wygrała jego miotowa siostra SWEET SURPRISE z Czańca !!! 16 i pół miesięczne rodzeństwo a jeszcze tak mocnej stawki lhasa na Champion of Champions nigdy nie było ! :) jeśli ktoś ma fotki flashki z lhasakiem proszę prześlijcie mi na priv Quote
flashka-g Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']w lhasakach Zwycięstwo Rasy dla SECRET LOVER z Czańca ( Flashka SUPER wystawiony !!! dzięki :) ) a w sukach wygrała jego miotowa siostra SWEET SURPRISE z Czańca !!! 16 i pół miesięczne rodzeństwo a jeszcze tak mocnej stawki lhasa na Champion of Champions nigdy nie było ! :) jeśli ktoś ma fotki flashki z lhasakiem proszę prześlijcie mi na priv flashka tez prosi o fotki flashki z lhasakiem na mail asialukaszuk@interia.pl;) Quote
AMIŚKA Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Bardzo mnie sie Wystawa podobała, bardzo widowiskowa:lol::lol::lol: Miło było poznać Asiaczka i jej przemiękusie pieski, jeszcze takich aksamitek nie głaskalam:loveu::loveu: Mialam okazję zobaczyć duzo dogomaniaków:lol: [SIZE=2]/w rozpoznawaniu pomagała mnie Ewelinkabuck/ Pozdrawiam wszystkich milutko:lol::lol::lol::lol: do zobaczenia na innych wystawach:lol::lol::lol: I okazało sie że bardzo znana dogomaniakom jest moja SASANKA;);)/ulubienica Mateuszka/ Sasanka dostała CWC i przegrała w porównaniu z jamnikiem,swoim wujkiem:lol::lol::lol::lol: Quote
Toller Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 My też CWC, i BOB - Asiaczki widziałam z daleka, ale nie zdążyłam podejść, buziaki zatem zasyłam zdalne :loveu: Quote
Błyskotka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nie otwierają mi się te filmiki :-(. Quote
lordsett Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Wielkie, wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców ! :multi: Czy ma ktoś może zdjęcia finalistów z VIII gr. ? I ewentualnie zdjęcia z Grand Prix Leszna ? Byłabym wdzięczna. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję ! ps. żeby tylko tak gorąco nie było w tej hali ... Quote
Ania_Carmen Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Może ktoś wie jakie psy wyszły z VIII grupy? Quote
Elitesse Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='berdi']Tu też relacja, oraz troszkę fotek : http://panorama.media.pl/content/view/172076/7/ wyswietla mi sie komunikat o braku dostepu :shake: Quote
Smile of Red Witch Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Pati czyzby to pregowana suczka ktory ukonczyla championaty byla pregowana Basenji - Afra?? Quote
lordsett Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ania_Carmen napisał(a):Może ktoś wie jakie psy wyszły z VIII grupy? z VIII wyszły : golden, amerykański cocker i springer spaniel Quote
Angelka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jaka była stawka Papillonów? :lol::lol: Napiszcie :) pliiiizzzz !! Quote
Martyna_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 lordsett, gratulacje zdobycia GRAND PRIX LESZNA:multi:! Quote
Recommended Posts