onek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='simbik']... Onek musimy stanąć na wysokości zadania tzn. chociaż jeden brat musi na lokacie stanąć :cool3:. Do zobaczenia w niedzielę :lol:. Jestem za. ...tzn. która z nas ubiera suknię wieczorową?:evil_lol: Quote
Smile of Red Witch Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 No to trzymam kciuki za wszystkich a najbardziej za najblisza mi rase czyli za Amstaffy, Pati przywiez zlotko :) Quote
Elitesse Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 to moze i mnie ktos uchwyci z moja sredniaczka :oops: Quote
tulasy Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Asiaczek']Tulasy - a my sie zobaczymy, prawda?:lol: pzdr. Z kim jak z kim. Ale z Tobą Joasiu chociaż na chwilę muszę się zobaczyć. I te pyszne ciasta, na które się załapuję :razz: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Jak się wyrobię w sobotę, to cos dobrego upieke... Juz teraz zapraszam! Pzdr. Quote
Macia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jak zobaczycie gdzieś wokoło hali dziewczynę z niepełnosprawnym wilczakiem (tył noszony na kocyku) to będe ja :diabloti:. Jak ktoś chce to można podejśc do mnie i Frajera ;). Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 A co się stało psiakowi, ze ma problemy z chodzeniem? pzdr. Quote
Macia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Wpadła pod samochód i złamała kręgosłup. Kiedyś już to opisywałam, ale nie mogę znaleźc tematu. Uciekła z ogrodu (do dziś nie widomo jak). Minął już prawie rok, a my wciąż walczymy żeby chodziła. Jest już lepiej, nie ciągnie łap tylko "tupta" ale jeszcze sporo pracy przed nami. Wyprowadzamy ją na kocyku, bo na dworze jest zbyt zaabsorbowana otoczenie, że nie próbuje nawet chodzic. Tym bardziej koło wystawy;). Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Rozumiem. Ale nas raczej nie bedzie przed terenem wystawy, głównie bedziemy na hali. No, chyba ze natkniemy się na siebie podczas wysikawania psiaków... Pzdr. Quote
akard Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Moje dwie Championki zostają w tym roku na kanapie... mam wielgaśna nadzieję na dzieciaki i nie chcę dziewczynek stresować :) Pati złotko do kolekcji poprosimy . Simbik , Onek Powodzenia !!! :loveu: Quote
pati1033 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ty mi nawet nie probuj dziewczynek niczym stresowac !!!!!:mad: ;) Moje kochane maja zdecydowanie lezec na kanapie teraz do gory brzuszkami :loveu::loveu::loveu: oj a na lokate nie licze, mowilam Ci jaka stawka....:crazyeye: Quote
Judit Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 a będzie ktoś z aparacikiem przy ringu seterów? szczególnie interesują mnie czerwono-białe. Mogłby ktoś pare fotek im porobić? :p Quote
Smile of Red Witch Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No to fakt stwawka w championach astach powalajaca :) Quote
onek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 akard napisał(a):Moje dwie Championki zostają w tym roku na kanapie... mam wielgaśna nadzieję na dzieciaki i nie chcę dziewczynek stresować :) Pati złotko do kolekcji poprosimy . Simbik , Onek Powodzenia !!! :loveu: Nie powinno się chyba dziękować, co by nie zapeszyć, ale :buzi::buzi: Quote
simbik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 onek napisał(a):Nie powinno się chyba dziękować, co by nie zapeszyć, ale :buzi::buzi: Hi,hi,hi :mdrmed: Opa na dobry początek zarysowała w zabawie Tofiemu policzek :evil_lol:.... staram się sobie tłumaczyć, że to na szczęście wróżba :eviltong:. Quote
ewelinabuck Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 berdi napisał(a):To ja w takim razie na Bernardyny zapraszam- ring 3, a startujemy o 10:15 :) mnie jeszce moze nie byc o 10 bede kolo 11;) ale to co pojde na bernardyny i wam co nieco pocykam jak nie ringowe tylko takie zwykle...zobaczycie dziewczyne z aparatem duzym to krzyczec:evil_lol: Quote
Savannah Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 no to ja bede ok.9 na show :cool3: bo o 8:37 jestem w Lesznie... Asiaczku jestesmy w kontakcie ! Quote
karolka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Kurcze mam pytanko, wszyscy odbieramy numerki na miejscu, czy przysyłają je do domciu, i jaka jest cena katalogu? "MonStaff Studio Foto też bedzie napewno coś pofocimy" zapraszam ok 11 20 na RING Nr 1, pstryknąć shar peiki. POWODZENIA WSZYSTKIM Quote
Elitesse Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 karolka napisał(a):Kurcze mam pytanko, wszyscy odbieramy numerki na miejscu, czy przysyłają je do domciu, i jaka jest cena katalogu? numery sa do odbioru w sekretariacie - zawsze byl zlokalizowany przy wejsciu na show katalogu nigdy nie kupuje :diabloti: a moja kochana sucz postanowila sie sama upiekszyc i wlazla do blotnistego kanalu :mad::mad: Quote
Savannah Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 a tak wogole...czy ktos wie jak daleko jest z dworca na ta hale? czy mam taxi brac :lol: Quote
Asiaczek Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Savannah, z tego co ja pamiętam, to na piechotę jest jakies 20-30 minut. Spokojnym marszem. pzdr. Quote
Elitesse Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Asiaczek']Savannah, z tego co ja pamiętam, to na piechotę jest jakies 20-30 minut. Spokojnym marszem. pzdr. dokladnie ! ja jutro bede tak z Tess wedrowac :) droga prosta - kawalek za dworcem w lewo i juz caaaly czas prosto pod hale :) Quote
Savannah Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 za dworcem, to w lewo przez tory? a podalby mi ktos ulice na ktorej ta hala jest....bo ja ciapa i nie mam :cool3: Quote
Recommended Posts