Jump to content
Dogomania

Leszno - Championy, 24.02.2008 r.

Recommended Posts

Posted

[quote name='simbik']...
Onek musimy stanąć na wysokości zadania tzn. chociaż jeden brat musi na lokacie stanąć :cool3:. Do zobaczenia w niedzielę :lol:.
Jestem za. ...tzn. która z nas ubiera suknię wieczorową?:evil_lol:

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Tulasy - a my sie zobaczymy, prawda?:lol:
pzdr.

Z kim jak z kim. Ale z Tobą Joasiu chociaż na chwilę muszę się zobaczyć.
I te pyszne ciasta, na które się załapuję :razz:

Posted

Jak zobaczycie gdzieś wokoło hali dziewczynę z niepełnosprawnym wilczakiem (tył noszony na kocyku) to będe ja :diabloti:. Jak ktoś chce to można podejśc do mnie i Frajera ;).

Posted

Wpadła pod samochód i złamała kręgosłup. Kiedyś już to opisywałam, ale nie mogę znaleźc tematu. Uciekła z ogrodu (do dziś nie widomo jak). Minął już prawie rok, a my wciąż walczymy żeby chodziła. Jest już lepiej, nie ciągnie łap tylko "tupta" ale jeszcze sporo pracy przed nami. Wyprowadzamy ją na kocyku, bo na dworze jest zbyt zaabsorbowana otoczenie, że nie próbuje nawet chodzic. Tym bardziej koło wystawy;).

Posted

Moje dwie Championki zostają w tym roku na kanapie... mam wielgaśna nadzieję na dzieciaki i nie chcę dziewczynek stresować :)

Pati złotko do kolekcji poprosimy .
Simbik , Onek Powodzenia !!! :loveu:

Posted

Ty mi nawet nie probuj dziewczynek niczym stresowac !!!!!:mad: ;)
Moje kochane maja zdecydowanie lezec na kanapie teraz do gory brzuszkami :loveu::loveu::loveu:
oj a na lokate nie licze, mowilam Ci jaka stawka....:crazyeye:

Posted

akard napisał(a):
Moje dwie Championki zostają w tym roku na kanapie... mam wielgaśna nadzieję na dzieciaki i nie chcę dziewczynek stresować :)

Pati złotko do kolekcji poprosimy .
Simbik , Onek Powodzenia !!! :loveu:

Nie powinno się chyba dziękować, co by nie zapeszyć, ale :buzi::buzi:

Posted

onek napisał(a):
Nie powinno się chyba dziękować, co by nie zapeszyć, ale :buzi::buzi:

Hi,hi,hi :mdrmed: Opa na dobry początek zarysowała w zabawie Tofiemu policzek :evil_lol:.... staram się sobie tłumaczyć, że to na szczęście wróżba :eviltong:.

Posted

berdi napisał(a):
To ja w takim razie na Bernardyny zapraszam- ring 3, a startujemy o 10:15 :)

mnie jeszce moze nie byc o 10 bede kolo 11;)

ale to co pojde na bernardyny i wam co nieco pocykam jak nie ringowe tylko takie zwykle...zobaczycie dziewczyne z aparatem duzym to krzyczec:evil_lol:

Posted

Kurcze mam pytanko, wszyscy odbieramy numerki na miejscu, czy przysyłają je do domciu, i jaka jest cena katalogu?

"MonStaff Studio Foto też bedzie napewno coś pofocimy"

zapraszam ok 11 20 na RING Nr 1, pstryknąć shar peiki.

POWODZENIA WSZYSTKIM

Posted

karolka napisał(a):
Kurcze mam pytanko, wszyscy odbieramy numerki na miejscu, czy przysyłają je do domciu, i jaka jest cena katalogu?

numery sa do odbioru w sekretariacie - zawsze byl zlokalizowany przy wejsciu na show
katalogu nigdy nie kupuje :diabloti:

a moja kochana sucz postanowila sie sama upiekszyc i wlazla do blotnistego kanalu :mad::mad:

Posted

[quote name='Asiaczek']Savannah, z tego co ja pamiętam, to na piechotę jest jakies 20-30 minut. Spokojnym marszem.
pzdr.

dokladnie !
ja jutro bede tak z Tess wedrowac :) droga prosta - kawalek za dworcem w lewo i juz caaaly czas prosto pod hale :)