flashka-g Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ewelina ja poprosze:cool3: mam nadzieje ze mnie gdzies wypatrzysz... ring 2 z cockerkiem amerykanskim a potem ring 3 z grzywaczem, lhasa. Quote
Savannah Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ewelina prosimy wpadnij na Basenji:loveu: a także na finały :cool3:;) Quote
berdi Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 flashka-g napisał(a): mam pytanie czy ktos wie moze czy gdzies na gorze na balkonach tam gdzie sie mozna rozkladac z manatkami jst prąd?;) Też by mnie to bardzo interesowało :cool3: ,wie ktoś co z gniazdkami na górze? Są?? Quote
pati1033 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 a ja mam pytanko takie- czy trzeba miec ze soba aktualne swiadectwo zdrowia psa od weta, czy tez jak najczesciej to bywa- tylko szczepienie na wscieklizne? Bo na tym malutkim potwierdzonku co mam nic na ten temat nie ma, a w Lesznie jeszcze nigdy nie bylam :) Quote
berdi Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Pati, my też na Championach jeszcze nie byliśmy, ale nie wydaje mi się,żeby świadectwa były potrzebne.Na stronce Oddziału nie ma wzmianki, na potwierdzeniu zgloszenia też nic na ten temat nie pisze- ja przynajmniej jadę bez - i zabieram tylko książeczkę z aktualnym szczepieniem :) Quote
ewelinabuck Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 wpadne ..na baska bede bo u asiaczkowej bede:diabloti::diabloti::diabloti: flaszka a ciebie zawsze rozpoznaje tylko nie ammy okazji pogadac:diabloti: na finalach bede oczywiscie:razz: Quote
elki Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ewelinabuck napisał(a):tym razem postaram sie porobic foty roznym rasom..i odzywac sie kto jest kto z dogomanii :evil_lol: Ewelina ja zapraszam na ring 1 do cardiganow jezeli bedziesz mogla z gory dzieki:multi::evillaug: Quote
berdi Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ewelinabuck napisał(a):tym razem postaram sie porobic foty roznym rasom..i odzywac sie kto jest kto z dogomanii :evil_lol: To ja w takim razie na Bernardyny zapraszam- ring 3, a startujemy o 10:15 :) Quote
Asiaczek Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 pati1033 napisał(a):a ja mam pytanko takie- czy trzeba miec ze soba aktualne swiadectwo zdrowia psa od weta, czy tez jak najczesciej to bywa- tylko szczepienie na wscieklizne? Bo na tym malutkim potwierdzonku co mam nic na ten temat nie ma, a w Lesznie jeszcze nigdy nie bylam :) Weź tylko książeczkę z aktualnym szczepieniem na wściekliznę. Zaświadczenie nie jest potrzebne. pzdr. Quote
Agatka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Szukam ktosia który jedzie z Wawy do Leszna i mógłby zabrać "mała" osobe z małym pieskiem , piesek moze jechac w transporterku ! Bardzo prosze o pomoc ! Quote
Asiaczek Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Do naszego busa juz nikogo nie wcisnę... Pzdr. Quote
onek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ja tez zapraszam na dogi na ring I-wszy, 10,30, w tym roku obrodziło :) jeżeli chodzi o ilość. Quote
pati1033 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 berdi, Asiaczek - dziekuje za odpowiedz :) wezme tylko ksiazeczke :) Quote
vikiii Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A może ktoś wie, o której godzinie yorki będą wystawiane? Chciałabym choć pokibicować - bo mojej do championa....długa droga hihiiii Quote
tulasy Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ewelinabuck napisał(a):wpadne ..na baska bede bo u asiaczkowej bede:diabloti::diabloti::diabloti: flaszka a ciebie zawsze rozpoznaje tylko nie ammy okazji pogadac:diabloti: na finalach bede oczywiscie:razz:b Jak będziesz u Asiaczka to może zawadzisz o Tulasy i szpice wilcze. Ja będę na 100 %. ale mogę nie kontaktować co do osób. W sobotni wieczór będę jeszcze w Pruszkowie, a potem dom i wystawa Quote
simbik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='onek']ja tez zapraszam na dogi na ring I-wszy, 10,30, w tym roku obrodziło :) jeżeli chodzi o ilość. Ja też się dołączam do prośby :lol:, tym bardziej że tam chyba kiepskie warunki oświetleniowe :shake: i mój aparat raczej nie podoła. Onek musimy stanąć na wysokości zadania tzn. chociaż jeden brat musi na lokacie stanąć :cool3:. Do zobaczenia w niedzielę :lol:. Quote
berdi Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='vikiii']A może ktoś wie, o której godzinie yorki będą wystawiane? Chciałabym choć pokibicować - bo mojej do championa....długa droga hihiiii Niewiele tych Yoreczków :roll: Skopiowane ze strony Oddz. Leszno: godzina; [SIZE=2]11.15 Yorkshire Terrier PSY - RÜDEN Klasa Championów - Championklasse 1 226 - 226 SUKI - HÜNDINNEN Klasa Championów - Championklasse 3 227 - 229 Quote
Asiaczek Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='tulasy']b Jak będziesz u Asiaczka to może zawadzisz o Tulasy i szpice wilcze. Ja będę na 100 %. ale mogę nie kontaktować co do osób. W sobotni wieczór będę jeszcze w Pruszkowie, a potem dom i wystawa Tulasy - a my sie zobaczymy, prawda?:lol: pzdr. Quote
simbik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 My chyba Asiaczku też :lol:, tym razem na polskim gruncie :cool3:. Quote
Asiaczek Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Tak, tak. My bedziemy. Może uda się Wam cyknac jakieś foteczki, bo i Savannah tez będzie. zobaczymy. Pzdr. Quote
simbik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Tak, tak. My bedziemy. Może uda się Wam cyknac jakieś foteczki, bo i Savannah tez będzie. zobaczymy. Pzdr. Bardzo by nam było miło :lol:, to nasza pierwsza wystawa championów i bardzo chciałabym mieć jakąś pamiątkę. Quote
Asiaczek Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 No to będziesz miała! Baski wchodza ok. 11.20. A Wy? pzdr. Quote
simbik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Asiaczek napisał(a):No to będziesz miała! Baski wchodza ok. 11.20. A Wy? pzdr. Godzinkę wcześniej - 10.28 ring I :lol:, z góry dziękuję za obfocenie :multi:... to teraz tylko Tofiego wyprać, kreacje włóż i będziemy szaleć :p. Quote
monikastanko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 MonStaff Studio Foto też bedzie napewno coś pofocimy Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 simbik napisał(a):Godzinkę wcześniej - 10.28 ring I :lol:, z góry dziękuję za obfocenie :multi:... to teraz tylko Tofiego wyprać, kreacje włóż i będziemy szaleć :p. My w Lesznie bedziemy tak ok. 8.30-9.00. Tak więc mam nadzieję, że na Wasz ring zdażymy.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts